Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem
Mám na vás takový „hloupý“ dotaz: Je při převzetí balíku na dobírku potřeba OP? Díky
Kdyz privezla postacka domu, tak nic nechtela. na poste OP vzdycky chteli.
No já nechápu jak, ale někam jsem ji založila - to je to věčný měnění kabelek ![]()
Občas ho nějakej tydýt chce, ale právo na to nemá. Dostane peníze, tak co by ještě chtěl ![]()
Po mně na poště nikdy nic nechtěli…
Jednou jsem si po haluzi pamatovala číslo balíku a nechtěli ani ten lísteček ![]()
@monty.andy píše:
A na náhradní doklad asi nevydají co? Když ji nenajdu…
Pošta uznává jako doklad totožnosti pouze průkaz s fotkou. Řidičák, pas… Nemáš?
@monty.andy můžeš ale zavolat do depa a oni ti to přivezou domů ![]()
Nemám… a hlavně mám takový pech, že po mě určitě něco chtít budou… a to mě nase..u, protože jsem se fakt těším ![]()
@monty.andy nebo, pokud jsi vdaná a má tě manžel napsanou v OP, může převzít on. To jsem donedávna nevěděla.
Do depa? Jo a pak přijedou a budou chtít OP a já budu muset platit ještě cestu
![]()
@monty.andy nebudou chtít nic
když kolikrát najdu lístek k vyzvednutí, tak si tam zavolám a druhý den mi ho přivezou v obvyklou dobu.
A příště mě označ, jinak nebudu vědět, že na mě reaguješ ![]()
@Nika9 píše:
@monty.andy nebo, pokud jsi vdaná a má tě manžel napsanou v OP, může převzít on. To jsem donedávna nevěděla.
A to máš vyzkoušené na vlastní kůži nebo „jedna paní povídala“? Já to mám totiž vyzkoušené, i manžel, a nikdy nám nic dát nechtěli a nedali ![]()
Jinak na poště chtějí OP vždycky, doma nikdy… @monty.andy, když zavoláš na poštu, balík ti dovezou v náhradním termínu. Když se přizpůsobíš a nebudeš trvat na tebou zvoleném čase, nic navíc neplatíš.