Prezident - mám radost

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12503
28.1.23 21:55
@Anna766 píše:
Dokážu pochopit strach lidí ze zdražování, vím že ne každý má na růžích ustláno, nejsme všichni stejní, nemáme všichni stejné možnosti, inteligenci, zdraví atd atd… i to dokážu pochopit proč někdo volí Babiše protože si myslí že bude líp. Ale že někdo věří dezinformacím, obzvlášt´když jsou to mladí lidé kteří jinak sedí u počítačů pořád, ale informace si najít neumí, to nechápu hodně a není na tom nic urážlivého ani sprostého. Ještě bych to pochopila u stařenky z vesničky v krušnohoří, která v životě nevytáhla paty z kraje a má sotva tlačítkový telefon, aby mohla zavolat dětem nebo doktorovi.

Jasně, souhlasím. V podstatě jste to rozvedly za mě. Pokud má někdo možnosti získat si informace, má nějaké vzdělání, když ne to, tak vrozenou inteligenci, tak ten si musí svoje rozhodování umět skutečně obhájit. No, měl by. Ale chápu lidi z vyloučených lokalit, co se točí v sociálním kruhu marnosti, seniory, co nemají tolik možností, nebo jen mají obavy.

• načítám...
149016
28.1.23 21:55
@topazio píše:
Lidé na netu už straší vojnou a válkou. :zed:

Simtě to straší intenzivně už přes dva týdny.

• načítám...
12805
28.1.23 21:58
@matkabagristy píše:
na to, jak jsi moralizovala ohledne volby dvou komunistu, vyjadrujes silnou podporu volicce jednoho z tech komunistu. Vyvozuji z toho, ze tvoje zasadovost mizi v pudeli 8)

vyjadřuji jí podporu, protože se do ní navážíte a myslíte ai, že váš komouš je něco lepšího, než její estébák.
Navážíte se do všech, kteří mají jiný názor. I do těch, kteří nevolili niko z těch dvou.
Že 40 % národa jsou dementi.

• načítám...
66816
28.1.23 22:00
@drewlet píše:
vyjadřuji jí podporu, protože se do ní navážíte a myslíte ai, že váš komouš je něco lepšího, než její estébák.
Navážíte se do všech, kteří mají jiný názor. I do těch, kteří nevolili niko z těch dvou. Že 40 % národa jsou dementi.

pozor, ja si zasadovych lidi, kteri nevolili zadneho, vazim. Tebe se to zrejme netyka ;)

• načítám...
21176
28.1.23 22:02
@drewlet píše:
Navážíte se do všech, kteří mají jiný názor. I do těch, kteří nevolili niko z těch dvou. Že 40 % národa jsou dementi.

Tak když někdo po mnoha letech co byl svědkem toho co Babiš předvádí - jeho očividnou tupost, sebestřednost a prohnanost koňského handlíře - ho dokáže znovu volit, tak je asi skutečně dement co by neměl sám ani chodit po ulici.

• načítám...
149016
28.1.23 22:05
@hanka.br. píše:
A za tu apokalypsu s čipy může Babiš nebo Pavel? Ztrácím se.

ONI

• načítám...
56505
28.1.23 22:07
@Anna766 píše:
Simtě to straší intenzivně už přes dva týdny.

Já vím. :lol:
Vždy někdo něčím strašil, už od nepaměti.

• načítám...
12503
28.1.23 22:07
@Anna766 píše:
ONI

Organizace nepolapitelných iluminatu. :nevim:

• načítám...
3596
28.1.23 22:09

Vyhrálo menší zlo. Jsem za to ráda, ale tě bych skákala radostí, to určitě ne.
Dala jsem mu hlas, jen proto, aby nevyhrál druhý kandidát, ale určitě ne z přesvědčení.
Naše rodina za minulého režimu hodně trpěla babi i děda z toho mají podlomené zdraví a na základě babiccinych vzpomínek byla dokonce i vydána úspěšná kniha. Nechci specifikovat blíž, ale radost z toho nikdo z naší rodiny nemá. Snad se prarodiče dožijí další volby prezidenta a budou mít koho volit. Tentokrát nešli, neměli koho.

• načítám...
56505
28.1.23 22:10
@Kfětoslava píše:
To strašili i předtím. Když jsme nevymřeli na očko, tak nás prezident pošle do UA. Co na tom, že nemá ty pravomoce.

Já vím. Lidi blázní. :zed:
Před lety někteří strašili rokem 2012. :lol: 😂
Brzo někdo napíše, že příiletí UFO. :lol:

• načítám...
Mango_Lassi
28.1.23 22:11
@topazio píše:
Já vím. Lidi blázní. :zed:
Před lety někteří strašili rokem 2012. :lol: 😂
Brzo někdo napíše, že příiletí UFO. :lol:

Soroš, Schwab, čipování, nastolení nového světového řádu, zrušení hotovosti. Zapomněla jsem něco?

• Upravit
12503
28.1.23 22:12
@Mango_Lassi píše:
Soroš, Schwab, čipování, nastolení nového světového řádu, zrušení hotovosti. Zapomněla jsem něco?

Chemtrail

• načítám...
12503
28.1.23 22:16
@Mango_Lassi píše:
Soroš, Schwab, čipování, nastolení nového světového řádu, zrušení hotovosti. Zapomněla jsem něco?

Ne, tak vážně, my si z toho trochu utahujeme, ale myslím, že spousta lidí, co třeba volili jinak, v takových blaznivinach nejede. Ti, prostě jen věří, že za „Babiše bude líp“. Pak jsou samozřejmě i ti, tzv. typ Fox Mulder, a ti za každým hnutím světa vidí konspirace. :nevim:

• načítám...
66816
28.1.23 22:18
@Mango_Lassi píše:

gates

• načítám...
3600
28.1.23 22:29
@Cullenova píše:
Babisovci, kdyz Andreje tak milujete, vemte si k srdci jeho vzkaz:
Přeju vám svět bez Babiše. Zapomeňte na Babiše. Zkuste žít bez Babiše.
Pak bude v teto diskuzi pohoda, radost a harmonie :srdce:

už to nevydržela ani Móňa a veřejně ho okřikla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová