Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet já to taky tak vnímám, ale proč, proboha, se ta ženská propůjčí k tomu, hrát jejich hru a veřejně ze sebe i dcery udělat kravu. Vždyť to byla úplně zbytečná veřejná lež, nikdo to od ní nepožadoval.
Nevěřila jsem ji nic v tom projevu, přišlo mi to spíš legrační, v obraze dalších dní mi to připadá už ale tragické.
@Alriga píše:
A která úráčí hlava si je tam vybrala a platila z našich peněz?
A kolik úráčích hlav to hodilo úrákovi, aby se obložil stejnými úráky na původně plánovaných 6-12 let? Úrák mrtev, ať žije úrák.
Je to k blití
Bez nadsázky! Bývala jsem Zemanův příznivce. Přiznávám to. Ale díky tomu, kým se obklopil se mi postupně hrozně znelíbil (slušně řečeno). A co se děje teď… to je fakt možné jen u nás. Vůbec nenacházím vhodná slova.
@Prof. Farnsworth píše:
Zastřelit za úsvitu
ANO, všechny, co ho volili ještě znovu v 2. kole…
Naprosto nedůstojnej konec prezidenta Zemana. Bůh ví jak dlouho je mimo a co ti jeho ( Putinovi) přisluhovači za něj rozhodujou, co všechno podepsali a dědkovo jménem zřidili… Pevně doufám, že se budou zodpovídat!! Babiš ten už si rozjíždí svou prezidentskou kampaň, ten do těch tepláků sakra nechce.. jako je mi z toho všeho na blití.. co se v tyhle republice děje cca poslední 3 roky to by nevymyslel ani Tarantino ![]()
@Martina84 píše:
Ano Mynařova osobnost je nemorální, arogantní a manipulativní a to už si myslim delší dobu. Nemůže jit mezi lidi, ty by ho zlinčovali. Boží mlyny přeci jen melou.
Jen si rikam, že to mohla zarazit manzelka, dcera…hraly tu hru s nima a to nechapu.
Ony si pamatují, jak se k nim choval a nechtějí s ním mít nic společného. Tak udělaly, co jim kluci z Hradu nařídili „vystoupíte na tiskovce, řeknete, ať mu daj všichni pokoj a už po vás nebudeme nic chtít“. Myslím, že těm dvěma je Miloš buď úplně u prd.le, nebo ho dokonce nenávidí.
Manželka s ním nežije buhví kolik let, dcera zmizela do Anglie… A přitom, v jiných rodinách prezidentů si to užívají - super bydlení, ochranka, neustále nějaké prestižní akce…
Příspěvek upraven 18.10.21 v 22:30
@mado píše:
@Russet já to taky tak vnímám, ale proč, proboha, se ta ženská propůjčí k tomu, hrát jejich hru a veřejně ze sebe i dcery udělat kravu. Vždyť to byla úplně zbytečná veřejná lež, nikdo to od ní nepožadoval.
Nevěřila jsem ji nic v tom projevu, přišlo mi to spíš legrační, v obraze dalších dní mi to připadá už ale tragické.
Bylo to zbytečné. Mohla se vyjádřit pouze do tisku. Ale když ti radí podržtaškové a Ovce, neporadí ti nic normálního. Nevím, proč je poslechla, já bych za situace, že mi nejspíš odchází manžel, na veřejné vystupování neměla.
@Královna Kosmíru píše:
Naprosto nedůstojnej konec prezidenta Zemana. Bůh ví jak dlouho je mimo a co ti jeho ( Putinovi) přisluhovači za něj rozhodujou, co všechno podepsali a dědkovo jménem zřidili… Pevně doufám, že se budou zodpovídat!! Babiš ten už si rozjíždí svou prezidentskou kampaň, ten do těch tepláků sakra nechce.. jako je mi z toho všeho na blití.. co se v tyhle republice děje cca poslední 3 roky to by nevymyslel ani Tarantino
Právě, taky by mě zajímalo, kolik toho už za něj podepsali a rozhodli.
@Russet píše:
Bylo to zbytečné. Mohla se vyjádřit pouze do tisku. Ale když ti radí podržtaškové a Ovce, neporadí ti nic normálního. Nevím, proč je poslechla, já bych za situace, že mi nejspíš odchází manžel, na veřejné vystupování neměla.
Ten její manžel odešel už minimálně před deseti lety.
@Russet píše:
Tak my nevíme, jaké na ni mají ta hovada páky… ![]()
@Prof. Farnsworth
Myslíš vztahově? Řekla bych, že roli první dámy přijala, ale že už spolu prostě roky nežili. On mi přišel při druhé volbě celkem v kondici, ale ještě před tím, než usedl na to křeslo, měl divný obličej. Vytřeštěné oči. Prostě demence nebo co. Takové obličeje vídám u zmatených starých lidí.
@Martina84 píše:
Téma je jasné. Jak se díváte na jednání kanceláře prezidenta a co si myslite o osobnostech jako je Vratislav Mynař, Nejedlý, Ovčáček, Vondráček?
Zemana jsem nevolila, pripadal mi mimo u pred volbou, ale nyni ho pomerne lituji jaka svoloc se o neho stara..pamatuji si jak nejakou dobu pred koronou to jeste Z. cestoval, rikal P. Pavel ten jak mel tu vysokou sarzi v NAto, ze byl pri tom kdyz byl Z.se svym ansablem na navsteve Avganu u nasich vojaku v misi. Ze byl v soku jak uz tenkrat se k nemu chovali..neco jako Milosi co ten cukr apod..uprimne radeji ani nechci vedet jak to tam ted fungovalo. Vyhazela bych je do jednoho na hodinu a rozjela bych trestni stihani ohledne cachru s oborou, nedoresena proverka atd..
@Russet píše:
Právě, taky by mě zajímalo, kolik toho už za něj podepsali a rozhodli.
Tak úloha Zemana byla jasná… vyráběl tady příjemné prostředí pro kágébáky a byl to takovej most Ruska se zapadem.. Andrej si se Zemanem myli ruce, ale asi mu mozna zachranil život kdyz ho tam našel v buhvi jakem stavu
… to už neskousnul ani Andrej..
V jedné věci má´M. Z. pravdu a to v tom, že v národě je 1/2 idi. otů a to nachlup vychází na jeho voliče…tak kdopak jste ho volil, přiznejte se…měli byste ráno a večer kloktat vlastní moč, aby se vám rozsvítilo!!!