Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gnaar píše:
Tak to jsou charakteři. Až budou hlasovat o něčem důležitém, tak taky potom otočí, „já jsem to tak nemyslel“?
Tak co by v politice pohledával člověk s charakterem ![]()
@D- račice píše: Že jste tady takhle řvali, když to tady rozkrádal velezloděj Kalousek? A veledebil Klaus, ten pro změnu dělal ve světě ostudu kradením propisek…
Bitcoin zase jde nahoru. Kdy se ten velezloděj Kalousek konečně vzpamatuje?
![]()
@Marcam píše:
No mě ten Kalous, čím dál víc nevadí.
Fákt? Neva? Hmmm. Asi je to ftipnej tejpek
Škoda že nekandidoval Šípková Růženka Schwarzenberg
to sú bratři jak se patří ![]()
@D- račice no kolikrát v těch debatách mi nevadí, vadí mi Pitomio a Bureš, s knížetem jsem osobně mluvila u nás na zámku v Třeboni a je normální.
@Marcam píše:
@D- račice …s knížetem jsem osobně mluvila u nás na zámku v Třeboni a je normální.
Tak Henlein byl třeba taky sympaťák?
No, bohužel si myslím, že to dopadne tradičně, a dědula bude blábolit ještě zepár let:-(
Neřekla bych, že blábolí, naopak je obdivuhodná jeho schopnost pronášet projevy spatra.
@Dračice 2 píše:
To nám velice pomůže, že pronáší projevy spatra. Za prvé záleží na obsahu projevu, což je bohužel často lež, a na tom co to pomůže v prezentaci naší země ve světě. Zatím nad projevy Miloše Zemana v demokratických zemích politici nevěřícně kroutí hlavou co si ti Češi zvolili za prezidenta!
Snad nevyhraje a odporoučí se na Vysočinu! Jeho manželka se taky spravila. ![]()
@Dračice 2 píše:
To nám velice pomůže, že pronáší projevy spatra. Za prvé záleží na obsahu projevu, což je bohužel často lež, a na tom co to pomůže v prezentaci naší země ve světě. Zatím nad projevy Miloše Zemana v demokratických zemích politici nevěřícně kroutí hlavou co si ti Češi zvolili za prezidenta!
Např. v kterých zemích? Nebo zase další vylhaná bajka?
Nevšimla jsem si, že by někdo kroutil hlavou, ty jeho projevy kupodivu hlavu a patu mají. A lži - jaké například?
Tedy Zeman je můj jasný favorit na vítěze. Bohužel. Nemá silného konkurenta a spousta lidí skočila na jeho populistické výlevy (stačí říct uprchlík a lidi budou volit cokoliv). Pro mě je tedy naprosto neakceptovatelný, jak ze zdravotních, tak z lidských důvodů. Co se týče zdravotních důvodů, tak člověk by měl dělat jen to, nač stačí. Pokud musí skupina lidí na stejném postu někde čekat (ne dočasná indispozice), než se tam Zeman dobelhá, nebo je přiveden či přivezen, tak by měl jít od válu, evidentně na své povolání nestačí. Jenže k tomu nemá dostatek sebereflexe. Stačí se podívat na jeho projevy. S tím, jak mumlá, mluví pomalu a těžko hledá slova, na mě působí jak člověk se stařeckou demencí (což nemyslím nijak zle, je to častý projev stáří). Hrozné jsou jeho projevy v zahraničí v „angličtině“, kde jako jediný zatvrzele odmítá překladatele (ač mluví hrozně a je mu velmi špatně rozumět). Díky zdravotnímu stavu není schopen zastat ani „reprezentativní“ složku svého postu. A to nemám absolutně nic proti seniorům-spousta z nich je v pokročilejším věku v daleko lepší kondici, ale on člověk musí o zdraví trochu dbát. Zeman, jakožto většinu života obézní nesportovní jedinec, holdující alkoholu a se žvárem za každé situace, si spoustu zdravotních problémů zhoršuje sám, tak nechápu, proč by měl být litován a omlouván, že je nemocný a že za to nemůže. To už bychom mohli litovat těžké alkoholiky, že si vypili cirhozu jater. Co se týče lidských důvodů, tak mi vadí, že je lhář, hulvát, příliš namyšlený, aniž by měl být proč, arogantní a dožadující se speciálních výhod, které mu nenáleží (domáhat se např. hulení v nekuřáckých prostorech může dle mého jen arogantní prase). Jako prezident by se mi líbil třeba prof. Jan Pirk, skutečně inteligentní člověk, ve svém věku ve skvělé kondici (nemá to zadarmo!), se slušným vystupováním a v zahraničí známý díky své práci (a ne díky bablbam…). Bohužel ten asi nikdy kandidovat nebude. Z nabídky kandidátů zatím vybráno nemám, jen jsem vyseparovala ty, které určitě ne…
No, prave ty projevy, siroky prehled - to nemuze Zemanovi uprit snad ani nejzatvrzelejsi odpurce. Ten clovek je neuveritelne sectelej, v politice se pohybuje prakticky cely zivot, malokdo ma takovy rozhled plus jeho pamatovak v kombinaci s inteligenci - takovej clovek pak je schopen vylovit desetileti stare udalosti, pripomenout je, pouzit je.
Blbe je, ze i mistr tesar se utne, jako kdyz se sekl s tim Peroutkou… to bylo blbe, ze nedokazal priznat omyl hned v pocatku.
Kazdopadne, vycitat se mu da leccos, ale ze je hloupy, to urcite ne.
@Gnaar dej už pokoj s těmi výrazy havloid, pravdoláskař a kavárna, s kterýma přitáhl Zeman v jeho bahenní volební kampani. Každej si do těch výrazů napasuje, kohokoli chce. Stačí říct, že Zemana nemám ráda a už jsem kavárna.
Začíná už to být otravné, nudné až přežité. Zeman svýho dosáhl, dalších 5 let to samý - k čemu? To už je zbytečně dlouho, měl by jít odpočívat, vypadá strašně, chová se trapně, nikdy neměl úroveň. Oproti ostatním kandidátům má převahu v jednom - je svůj. Bohužel je svůj i ve svojí žumpě. Ale jen tak někdo s ním nehne. To se mu musí nechat. Je to hulvát, ale není idiot a výborně umí manipulovat s davem, to mu jde přirozeně snadno.
Favority do 2. kola jsou krom Zemana ještě Fisher, Drahoš, Topolánek, Horáček. Není to o volbě neZemana. I ostatní kandidáti mají co nabídnout sami o sobě a s každým ta úroveň Hradu a politické reprezentace bude vypadat jinak. Není to tak šílené, jako to bylo při minulých volbách, kdy kandidovala Bobošíková, potetovanec apod. Do 2. kola se dostal Schwarzenberg, kterého Zeman onálepkoval tak rychle, že byl v háji dřív, než si to uvědomil. Vada řeči to celé jen podtrhla. I tak to bylo téměř 50 na 50. Nyní to bude mít Zeman o něco složitější. Různé záznamy debat s kandidáty jsou tady https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
https://www.youtube.com/watch?…
Jo a je jedno, že citoval Hoschla. Důležité je, že ho citoval. Chtěl, aby to zaznělo. Chtěl to sdělit. Mimochodem má bohužel pravdu, proto ostatně byl zvolen. Těmi lidmi, kterých se ta citace týká. Kdyby ale tuhle citaci použil kdokoliv jiný z prezidentských kandidátů, vymáchal by mu v tom Zeman ústa tak, že by ho štval v průběhu celé volební kampaně jakožto někoho, kdo pohrdá národem.
@Marcam píše:
Snad nevyhraje a odporoučí se na Vysočinu! Jeho manželka se taky spravila.
a první slečna Kačenka ta byla uklizená hned po prvním skandálku ![]()
@kaminky Nyní to bude mít Zeman o něco složitější.
Tak brzy uvidíme, jak se Tvá předpověď vyplní. Můj tip je, že možná ani žádné 2. kolo nebude.