Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co rikate na kandidaty? Mate favorita? Aktualne nam media predkladaji horkou ctyrku Zeman-Drahos-Horacek-Topol, ale myslim, ze to ve finale bude uplne jinak. Zname pruzkumy ![]()
(Mne by se treba bejval libil Robejsek, ale nekandiduje
)
No musím říct, že opět není z čeho vybírat a favorita nemám. Co mě ale ale nenechává klidnou je kandidatura Topolánka. Uplně mě to vnitřně rozčiluje, že se takové arogantní hovado s takovým škraloupem odvažuje kandidovat. A že vůbec dostal podporu senátorů. I když, stačí se podívat na jména těch kteří ho podpořili a je to jedna banda. ![]()
@berusa.m ani nevím, kdo ho podpořil?
Je to holt náš „chalp s gulemi“, jak se sám nazval, neunesl, že je dlouho mimo dění
Já budu volit Drahoše. Přijde mi důstojný a vzdělaný. Za mě zatím nejlepší volba, pokud se z těch 9 tajných jmen nevylíhne nějaká bomba, o čemž docela pochybuji ![]()
@berusa.m naprosto souhlasím… Také nemám favorita, ale ten Topolánek mi teda hnul žlučí.. Už chybí jen Kalousek aby kandidoval
Ale za mě rozhodně ne znovu Zeman..
@berusa.m a to si představ Topola jako prezidenta a Babiše jako trestně stíhaného premiéra
kam to spěje…
Favorita nemám, ale jsem si skoro jistá, že to Milouš obhájí ![]()
To vynoření Topolánka je vrchol, jako kdyby se přišel vysmát. Možná se z tajných zdrojů dozvěděl, že se Zeman nedožije voleb, tak tam na poslední chvíli nastoupil.
@Nowuka2 píše:
Favorita nemám, ale jsem si skoro jistá, že to Milouš obhájí
U nás je možné všechno…
@Keyllah píše:
@berusa.m a to si představ Topola jako prezidenta a Babiše jako trestně stíhaného premiérakam to spěje…
No, upřímně, pořád lepší než Babiš v kombinaci se Zemanem… ale stejně si myslím, že se chtěl pobavit ![]()
Favorita mám, a podle mě se Zeman dostane do druhého kola, ale nevyhraje. Doufááám.
@Nowuka2 píše:
Tak to já jsem si skoro jistá, že ne. Nejspíš postoupí do druhého kola, protože jeho odpůrci budou roztříštěni mezi všechny ty ostatní, ale pak se sjednotí ti, co M. Z. nechtějí a budou volit kohokoli, kromě něho…
Já teda zatím absolutně nevím, komu dám hlas
Jeden lepší než druhý ![]()
Tak za mě je dobrý kandidát na prezidenta Drahos, jen mám lehce problém s jeho postojem k nelegálním imigrantum. Což je ale asi sumak, protože dle výsledků voleb do sněmovny, si myslím, že to bohužel Zeman obhaji
No a Topolanek, to je vtip posledního týdne ![]()
@Nowuka2 píše:
já teda nechcu malovat čerta na zeď, ale nedá mi to: pokud se toho dožije.
Nevím, možná se mi to zdá, ale od září šel strašně dolů, podle mě je nemocnej, vážně. Byly teď v neděli záběry ze září a z předávání vyznamenání v říjnu a za ten měsíc se rapidně zhoršil na první pohled. Nevyhovuje mi jako prezident, ale nepřeji mu nic zlého, proto myslím, měl by toho nechat, skončit a jít odpočívat, dožít v klidu. ![]()
Jinak ještě nevím koho, Drahoš je mi podzřelej tím, jak je čistej a vlastně neznámej. Abychom se pak po pár měsících ještě nedivili, co na něj kde vyleze. Horáček je mi nesympatický, toho nechci určitě, jak blýská těma vybělenýma zubama mě vždycky tak zaujme, že zapomenu, co říká.
Ať si táhne na Floridu.
Zeman absolutně nehrozí, ten myslím, že fakt nevydrží, no a Topol??
Jako koho, to teda fakt netuším.