Prezidentské volby 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
2.1.18 15:53
@Dračice 2 píše:
Hilšer je super, ale myslím, že se do 2kola nedostane. Škoda. Ale i tak si myslím, že ten kdo to s touhle zemí myslí dobře by v 2 kole měl dát hlas komukoliv, kdo bude stát proti Zemanovi, abychom už tady neměli takového arogantního hulváta. Topolánka moc nemusím a ani toho Haniga, ale i Topolánka bych v nejhorším „skousla,“ než Zemana!

Zeman jako prezident rozdělil zemi. Má své příznivce a své odpůrce, není moc lidí, kterým je fuk. Budu-li brát v potaz volební průzkum prezident21, kde hlasuje hodně lidí, pro ověření chtějí telefonní čísla, aby alespoň trochu udrželi reálnost té ankety, tak v podstatě Zeman má nejvíc příznivců, ale na druhou stranu má absolutně nejvíc odpůrců. A já si myslím, že ve druhém kole půjdou odpůrci volit kohokoliv proti němu. Já třeba bych volila i Lucifera, kdyby stál ve druhém kole proti zemanovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.18 15:58
@Dračice 2 píše:
Já také i čerta. :jazyk: Je mě to jedno. Jen ne toho hulváta!

doufám, že nás bude dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.18 16:00
@Dračice 2 píše:
To máš naprostou pravdu. Škoda, že je tolik lidí s prominutím tak hloupých. Ale tu zprávu OLAFU budu stejně muset zveřejnit, tak proč to tak dlouho tutlají? Vždyť někteří Europoslanci si to chtějí vyžádat přímo v Bruselu, tak to zatajit stejně nemůžou.

nevím, o co jde. Hrají o čas, nevím k čemu, kvůli důvěře vládě? Kvůli hlasování o vydání? Hůř se bude hlasovat o jeho nevydání, když bude na světě i nezávislý zpráva OLAFu, která řekne, že prostě kradl. Jedno je jisté, kdyby ta zpráva byla ve prospěch Andyho Čerpače, už je venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
2.1.18 16:06
@Káťa19 píše:
Me je nejvic sympaticky Hilšer :think:

Mně taky a budu ho v 1.kole volit.
A ve 2.kole budu volit proti MZ.
Ale stejně si myslím, že to vyhraje :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
2.1.18 16:08
@Káťa19 píše:
Me je nejvic sympaticky Hilšer :think:

Mě taky a v 1. kole ho volím, ve druhém kohokoliv… problém bych měla snad jen s Babišem nebo nějakým komunistou a ti tam nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
2.1.18 16:22

Tak já jsem včera celý den trávila sledováním debat a získáváním informací o kandidátech. V jedné největší debatě - vedenou DVTV - mě velice mile překvapil Topolánek. U Drahoše jsem zjistila, že mi vadí fakt, že prostě je to vědec a ne politik, navíc mi přijde abnormálně „nemastný, neslaný“. Zajímavě na mě zapůsobil i Horáček. Každopádně já mám jasno: v prvním kole Pavel Fischer, který má podle mě obrovské zkušenosti a přehled a je známou osobností i ve světě, v kole druhém: kdokoliv jiný než M. Zeman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.18 16:25
@terinka4444 píše:
doufám, že nás bude dost :mrgreen:

Problém je ten, že pokud chceme fakt docílit toho, aby to Zeman opět nevyhrál :roll:, nemůžeme si moc vybírat nebo tu většinu dostane u v prvním kole :roll: Tudíž já budu volt Drahoše. Původně jsem si chtěla vybrat, teď prostě počítám :roll:

• Citovat
  • Upravit
69235
2.1.18 16:27
@Tunrida píše:
Problém je ten, že pokud chceme fakt docílit toho, aby to Zeman opět nevyhrál :roll:, nemůžeme si moc vybírat nebo tu většinu dostane u v prvním kole :roll: Tudíž já budu volt Drahoše. Původně jsem si chtěla vybrat, teď prostě počítám :roll:

jsem na tom stejně asi to taky hodím Drahošovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.1.18 16:31
@terinka4444 píše:

Jako ale jestli to zase vyhraje, tak budu fakt nas. aná. Ale jako fakt hodně :cert:

• Citovat
  • Upravit
4885
2.1.18 16:31
@terinka4444 píše:

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.1.18 16:37
@Tunrida píše:
Jako ale jestli to zase vyhraje, tak budu fakt nas. aná. Ale jako fakt hodně :cert:

jo jo, to já taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
2.1.18 16:55
@Tunrida píše:
Problém je ten, že pokud chceme fakt docílit toho, aby to Zeman opět nevyhrál :roll:, nemůžeme si moc vybírat nebo tu většinu dostane u v prvním kole :roll: Tudíž já budu volt Drahoše. Původně jsem si chtěla vybrat, teď prostě počítám :roll:

A proč bysme si nemohli v 1. kole vybírat? Tam je to úplně jedno, tam by musel dostat 50% ze všech hlasů a tedy je úplně jedno, jestli svůj hlas dám tomu nebo tomu, podstatné je, že dorazím k volbám a budu volit někoho jiného než jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.1.18 17:07

Všude čtu, jak bude každý volit proti Zemanovi, tak jsem zvědavá. Jen, aby to nebylo jako s Bleskem, který také „nikdo nečte“, ale je nejčtenější deník… :?

Příspěvek upraven 02.01.18 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
2.1.18 17:15

@Káťa19 Mně taky nejvíc sedí Hilšer, ale bojim se, aby se tyhle hlasy nerozmělnily nakonec tak, že ve druhém kole zbyde např. Zeman a Tupol, nebo někdo podobný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
2.1.18 18:15

Hodim Marka a v druhem kohokoliv proti Zemanovi, myslim, ze snad nekdo taky procitnul a zjistil, ze to nebyla uplne dobra volba :think:
Prece nemuze dostat 50% v prvnim kole, to fakt neee 8o
Ja bych holky volila fakt podle :srdce:, jak jinak se tam ten clovek muze dostat? Treba nas prekvapi a bude mit hlasu Marek hodne ;) presvedcte rodiny a sirte to dal…
 https://youtu.be/2wOTnn2TeDI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová