Prezidentské volby 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
3.1.18 14:28

Mně osobně se nejvíc líbí pan Jiří Hynek, minimálně už jen tím, že jeho vzorem je Masaryk. Má pěkné kultivované vyjadřování, je proti odzbrojování a zasazuje se o svobodu našeho národa. Navíc se snaží prosazovat zájmy našeho průmyslu, mohl by dokázat, abychom již nebyli jen pouhou montovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.1.18 14:33

Já taky, a v dalším kole komukoliv, kdo půjde proti Zemanovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.1.18 14:36

Také volím Hilšera a u nás v práci ho bude volit hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
3.1.18 14:40
@Keyllah píše:
Podle mého se kampaní neúčastní s ohledem na svůj zdravotní stav, nemuselo by to dopadnout dobře. Známá ho nedávno viděla naživo, jak vystupoval a jak se choval, když u toho nebyly kamery a říkala, že už to nebyl hezký pohled -) starý a nemocný člověk, mluva už taky nic moc. Nebo tě napadá jiný důvod proč se nezúčastnit debaty na živo, která může být konfrontační? mě popravdě moc ne :think:

Taky si myslím, že to bude kvůli zdravotnímu stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.18 14:55
@Adinal píše:
Taky si myslím, že to bude kvůli zdravotnímu stavu.

no právě, nemocný blábolící dědula, co si nevidí do úst. O nějaké reprezentativní úloze státu nemůže být řeč, a to fakt nenarážím na hůlku. Kun.da sem, kun.da tam, všude kam se podívám, klidně řekne, že novináři by se měli likvidovat a že Kima by měli zastřelit, není to Pepík z horní dolní, aby si mohl plácat, co ho napadne. Pane Bože, nějaká alespoň elementární štábní kultůra u hlavy státu by nebyla? Ostuda tohle. pak si ještě ohne ústavu pro své zájmy a je to. No děkuju pěkně.
Musela jsem dát ku.ndy tečku, i automat na emiminu to vyhodnotil jako vulgarismus, ale hlava státu si to klidně může používat a já mu mám tleskat? No tak to fakt budu raději označována za Havloida ( přestože jsem Havla nemohla ani cítit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
3.1.18 14:59
@terinka4444 píše:
no právě, nemocný blábolící dědula, co si nevidí do úst. O nějaké reprezentativní úloze státu nemůže být řeč, a to fakt nenarážím na hůlku. Kun.da sem, kun.da tam, všude kam se podívám, klidně řekne, že novináři by se měli likvidovat a že Kima by měli zastřelit, není to Pepík z horní dolní, aby si mohl plácat, co ho napadne. Pane Bože, nějaká alespoň elementární štábní kultůra u hlavy státu by nebyla? Ostuda tohle. pak si ještě ohne ústavu pro své zájmy a je to. No děkuju pěkně.
Musela jsem dát ku.ndy tečku, i automat na emiminu to vyhodnotil jako vulgarismus, ale hlava státu si to klidně může používat a já mu mám tleskat? No tak to fakt budu raději označována za Havloida ( přestože jsem Havla nemohla ani cítit)

Me se tohle vsechno na Zemanovi prave libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
3.1.18 15:03
@zudina píše:

co? že je hulvát a uráží koho vidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
3.1.18 15:04
@mechlen píše:
Mě se líbí Marek Hilšer, sympaťák, lékař, ale dělal i rukama, sjezdil svět, je jasný, že mu záleží na tom, co se kolem děje - ten by byl super :lol:

Také ho budu volit :palec:

Zemanovi bych už spíš doporučila odpočinek na chaloupce a to i s ohledem na jeho zdraví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.18 15:10
@zudina píše:

Jo, já si o svých spoluobčanech iluze nedělám. Prezident republiky odrazem občanů, líbí se ti, když mluví o likvidaci novinářů a v Hovorech z Lán používá bonmot ve formě kun. d? Líbí se ti, že nedodržuje Ústavu naší země jako její čelní představitel? To nemyslíš vážně. Ale jo, četla jsem diskuzi na novinkách ohledně jeho spolubojovníka Andyho Čerpače, a tam běžně zaznívá, tak co, i kdyby ukradl 50 milionů, ukradl je Unii, tak o co jde, jim se taky líbí, jak v tom umí chodit. Takže jak píšu, za loňský rok jsem byla ze svých spoluobčanů tak v úžasu, že už mě ani nepřekvapí, když napíšeš, že to se ti na něm líbí. Je takový lidový, že? :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
3.1.18 15:20
@terinka4444 píše:
Musela jsem dát ku.ndy tečku, i automat na emiminu to vyhodnotil jako vulgarismus, ale hlava státu si to klidně může používat a já mu mám tleskat? No tak to fakt budu raději označována za Havloida ( přestože jsem Havla nemohla ani cítit)

Hrůza viď? Diskuze na novinkách už raději v zachování psychické pohody, nečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.1.18 15:22
@Hannah345 píše:
@Gnaar mě zase baví neustálé obviňování neziskovek a. k.a. Sorose :D Což ze zdejších argumentů čtu víc než často. Na koho se bude házet problémy celého světa, až Soros zemře, to jsem zvědavá :mrgreen:

Ad hovory z Lán: ten pořad byl zrušen, no proč asi? Myslíš že rozhlasové stanice mají náladu každý týden čelit pokutám od RRTV za dost tvrdé vulgarismy? Copak nejde vystupovat slušně? A další věc: notovat si s Putinem, že novináře by bylo třeba likvidovat…I to Ti přijde normální? Jednou je prezident, náleží mu jakási reprezentativní úloha státu, a tu prostě neplní ani zdaleka. Jestli si myslíš, že jeho veřejné výstupy jsou v pořádku, pak se není o čem bavit :nevim:

A ne, nepovažuju se ani za havloida, sluníčkáře a podobné výrazy, které tak rád používáš na všechny, kdo si dovolí s Tebou nesouhlasit.

1. Ad Soros - to není záležitost jednoho člověka, S. je jen vnější symbol, když zemře, náhrada se snadno najde. Navíc já na něj neodkazuji, psal sem jen o neziskovkách.

2. Ad „vulgarismy“ - většinou se jedná o ironii nebo výroky vytržené z kontextu. Co se týče „Pussy Riot“, tak o přesný překlad :mrgreen: S těmi novináři to bylo docela vtipné. Za mne je vystupování Zemana OK, není to nudný suchar.

3. Ad „havloidi“, „sluníčkáři“ atp. Dobrá, myslíš, že přesnější bude použití výrazů „vítači muslimů“, „neomarxisté“ nebo snad „Bruselsko-Berlínští kolaboranti“? Protože, každý, kdo bude volit Drahoše nebo Horáčka, dělá dle mého názoru těm dříve vyjmenovaným jen užitečného slouhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
3.1.18 15:24

@Gnaar
Můžeš mi vysvětlit, co si představuješ pod pojmem,,neomarxista,,? Prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.1.18 15:29
@Dračice 2 píše:
Hlupáci, kteří se jen tetelí na to, abychom měli znovu totalitu, a abys se nám všade smáli se najdou všude!

V tom se mýlíš. Nová totalita přichází z EU. Začíná to cenzurou soc. sítí a seznamy tzv. „proruských“ webů. Žvásty o cizích agentech údajně ovlivňujících volby. Tzv. politickou korektností, ze které se stává rasismus na ruby. Další krok bude předání pravomocí národních vlád do nové Moskvy (tzn. Bruselu), dovoz migrantů ve velkém, odzbrojení obyvatelstva atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
3.1.18 15:34
@Gnaar píše:
1. Ad Soros - to není záležitost jednoho člověka, S. je jen vnější symbol, když zemře, náhrada se snadno najde. Navíc já na něj neodkazuji, psal sem jen o neziskovkách.

2. Ad „vulgarismy“ - většinou se jedná o ironii nebo výroky vytržené z kontextu. Co se týče „Pussy Riot“, tak o přesný překlad :mrgreen: S těmi novináři to bylo docela vtipné. Za mne je vystupování Zemana OK, není to nudný suchar.

3. Ad „havloidi“, „sluníčkáři“ atp. Dobrá, myslíš, že přesnější bude použití výrazů „vítači muslimů“, „neomarxisté“ nebo snad „Bruselsko-Berlínští kolaboranti“? Protože, každý, kdo bude volit Drahoše nebo Horáčka, dělá dle mého názoru těm dříve vyjmenovaným jen užitečného slouhu.

Ne, nemyslím si, že je to přesné označení, především protože je to naprostá blbost. Beztak nás všechny má Zeman za dely, jak již v jednom z mnoha ze svých bonmotů počastoval český národ. Ale že mu teda část těch delů hází hlasy, to mu už asi nevadí. Pokud Ti takové vystupování přijde OK, a pokud Ti přijde vtipné vyhrožování fyzickou likvidací novinářů, tak opravdu není o čem. Prezident má svou reprezentativní funkci a Zeman ji rozhodně neplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
3.1.18 15:38
@Lenka002 píše:
@Gnaar
Můžeš mi vysvětlit, co si představuješ pod pojmem,,neomarxista,,? Prosím.

Neomarxistické je např. směrování současné EU. Tzn. levicově orientovaná vláda charakterizovaná centrálním řízením, byrokracií (nikým nevolení anonymní úředníci s velkou rozhodovací pravomocí) a přerozdělováním (dotace atp.), důraz na tzv. „politickou korektnost“. Zde navíc ješte provádějící experimenty sociálního inženýrství založeného na řízené migraci.

Podrobnější rozvedení viz např.
http://www.eurabia.cz/…-stran-.aspx

Frankfurtská škola vyvinula ideologií kulturního marxismu, je jimž cílem je rozdrtit všechny zdroje soudržnosti v Západní společnosti: náboženství, rodinu, národ, rasu a kulturu. Podle této ideologie trpí všichni Evropané, kteří se ztotožňují s náboženstvím, rodinou, národem a rasou, psychickou poruchou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová