Řidká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Týnuše95 holka, s tebou je to marny. Uloz si tu diskuzi a precti za par let, treba ti nektere veci dojdou
event si vyhledej terminy jako ironie, podtext atd a zkus to znovu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek díky za odpověď, rostou mu zuby tak to bude spis tím.. A nezabejvala bych se tím kdyby porad někdo nerejpal
Hmm, tak kor, když ještě jedou zuby, to je pak vůbec mela…
Tohle není o rejpání, jen prostě třeba sama časem pochopíš, že to prostě vypadá a i čte se to blbě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek jo to je teda, jako mám strach aby nebyl nějak nemocný ale teď o víkendu těžko pujdem k doktorce. V pondělí s ním radši zajdu. Snad to bude dobrý, předtím měl normální stolici, až teďka má řidkou, kadí i 6× denně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek jo to je teda, jako mám strach aby nebyl nějak nemocný ale teď o víkendu těžko pujdem k doktorce. V pondělí s ním radši zajdu. Snad to bude dobrý, předtím měl normální stolici, až teďka má řidkou, kadí i 6× denně.
Prostřední kluk to měl ze zubů taky, byl jak průtokáč. Strašná spotřeba plen. Najedl se a už to jelo zase ven. Trvalo to asi tři dny. Dávej hodně tekutin, ať není dítko dehydr., případně něco na bolest, pokud by bylo potřeba. Chladítka na dásně apod. Je to blbá kombinace no, zuby a ještě změna UM, ale to si sedne, chce to pevné nervy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek a nebylo by lepší tedy vrátit se k te bebe? Hlavně jsme přešli z jedničky na dvojku, také se nají a jde to ven, mám strach aby neměl nějakou infekci či tak něco, poznala bych to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
Já snesu kritiku, ale ne když je to bezdůvodně, bez důvodu jste se do mě začala navážet. Ať jsem napsala něco špatně nebo ne, moje otázka zněla jasně.
Takže jsi to nepsala? To bylo tvé děcko? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:Řekla bych, že spíš podle schopnosti rozlišit y/i
@saadet usuzuješ podle vzhledu?dítě co má dítě, OH bacha, slušně jsem se zeptala, čím to je, tak chci slušnou odpověď, a reakce typu až Vám, si nechte pro někoho jiného, já na to nejsem zvědavá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Xiraxinek a nebylo by lepší tedy vrátit se k te bebe? Hlavně jsme přešli z jedničky na dvojku, také se nají a jde to ven, mám strach aby neměl nějakou infekci či tak něco, poznala bych to?
Už mezi UM nepřeskakuj… Každá změna se na zažívání odrazí, ale když už jsi ten krok udělala, tak u toho zůstaň a nerasuj to mrně další zátěží… Hlavně buď v klidu… Prostě změna UM a rostou zuby, klasika, průjem je prostě normálka u toho… Dávej hafo tekutin, pokud máte UM 2, tak už není jen na mléku, ale dáváš i nějaký příkrm? Hlady neumře, stolice se upraví a zase bude vše ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nimie bože zas si někdo musí rejpnout
řekla jsem ať se sem neplete někdo kdo mi neodpovídá na můj dotaz je to tak těžký pochopit? A jo, já se tím nechlubím, za to já nemohu. A Nazdar. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Nimie bože zas si někdo musí rejpnout![]()
řekla jsem ať se sem neplete někdo kdo mi neodpovídá na můj dotaz je to tak těžký pochopit? A jo, já se tím nechlubím, za to já nemohu. A Nazdar.
Ty jsi tomu tak nadšeně tleskala, ne já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xiraxinek být v klidu no pokouším se ale v mé situaci to jde špatně.
A ano má příkrmy už 2 měsíce, baští zeleninu a tak.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Týnuše95 píše:
@Nimie protože nejsem jak napsala „vykojená“?
Sorry, netuším co jsi tou větou chtěla říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit