Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To Dáš má složité testy, těžší než Cermat. Proto nadře děti tak, že pak jsou nahoře nad ostatními. A proto má úspěch s přijetím na školy. Ale jejich testy jsou fakt náročné. Syn tam matiku max 30. Vzal doma Cermat a udělal ho na 47b pár hodin po testu. A doma když si dělal knihy, tak hrozně záleželo na knize, jedna mu přišla lehká, druhá těžká.
@Veveří proč po rodičích? To tam muže jít stále jiné dítě. Navíc některé děti chodí sami. Jako ono zase těch co jim v dubnu není 15 bude asi méně než těch co už je. Ostatní si mohou nechat udělat OP, použit pas, atd…
@TetaBeata píše: Více
Byly tam i videorozbory? Každá úloha má videorozbor, to za hodinu nedáš vysvětlení s videorozborem.
@Blondiena
Hele, ale oni mají ty video rozbory u natočené. Vždyt mají i aplikaci, která losuje otázky a každá má video rozbor. Jaký je problém to jen přesunout na jednu stránku?
No právě, ty videa na konkrétní příklady musely být natočené dopředu.
Jak je tohle možné? Už zveřejnil Cermat řešení oficiálně? Nikdo mi neodpověděl a nenašla jsem to.
Holky…teď si píšu s kolegyní matikářkou…a ta má strach, aby těžší verze nebyla v pondělí… ![]()
@Blondiena píše: Více
Tak nejpravděpodobnější je, že „to dáš nějaká“ je sestra nebo vedlejší firma Cermatu. Která funguje na zdroj výdělek. Vůbec bych nebyla překvapená, kdyby tam byl stejný majitel nebo nějaká součinnost.
@Kelsey píše: Více
Každopádně mám reference od dosti lidí, že opravdu ten, kdo ty jejich kurzy dělal, tak se v Praze dostal. Asi dokáží připravit.
@marin píše: Více
Jo. Však nic neříkám proti. My jsme daleko od Prahy, aby dojížděla, takže jsem dceři u nich platila on-line.
@Veveří píše: Více
Jenomže rodiče tam většinou nechodí. Já dceru jen vypustila z auta, ani nebylo kde zaparkovat.
@Kelsey píše: Více
Myslím, že to tak není. I ty jejich testy jsou jiný než Cermat. Kdo se v tom pohybuje, umí udělat odhad. A dokonce i opravování testů bylo často jiný.
@Blondiena
Myslíš videa k tomu co bylo nebo k tomu co bude? A není to jedno. Snad ty co byly se dají natočit za chvilku, když je tým připravený. Ja bych nepatrala po firmě To Dáš, ale snažila se udělat v pondělí test.
Nemyslím, že jsou složitější. Dcera tam chodila celou dobu a chodily tam i všechny děti, které jsme připravovala. Jen jsou míň jednoznačný než Cermaty, některý otázky bych řekla, že spíš blbý a tu a tam mají i chybu. Prostě ty otázky nedává dohromady speciální tým a nekontrolujou každou blbost.
@Francis6
Tak možná tak a pak to děti mátlo. Ale říká to hodně lidí, že pak u Cermatu mají více bodů.
@Francis6 píše: Více
Nechápu proč ta firma To Dáš je teď u některých na pranýři. Ach jo.