Přijímačky 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56114
12.4.24 22:33
@VitaminC píše: Více

Hod do googlu, na 98% najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
12.4.24 23:09
@VitaminC píše: Více

Gymply tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
12.4.24 23:10

Už vám Cermat oficiálně zveřejnil testová zadání ze dneška? Kde To dáš sebralo zadání dvě hodiny po přijímačkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
12.4.24 23:38

Jen tak pro zajímavost, prokazovaly vaše děti u přijímaček identitu? Syn neukazoval občanku, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65232
13.4.24 06:51
@Blondiena píše: Více

Tak oni si to odnaseli domu, ty testove knizky. Takze to neni nic tajneho. Staci, aby meli znameho mezi uciteli, ktery jim nafoti po skonceni nevyplneny. A Cermat uz by to tam mel mit taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 07:22

@Veveří Na jedné škole (při školní zkoušce) se při vstupu do třídy ptali na jméno a datum narození. Jinak nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 07:24

Cermatu to vždycky trvalo. To už to mělo v dřívějších letech mnohem dřív na stránkách třeba Scio.
Todáš mělo veřejně na svých stránkách už týdny před zkouškou informaci, že nejpozději od 14.30 tam budou mít děti nejen testy, ale i výsledky, které si mohly samy sjet, navíc pak s nimi mohly probrat jednotlivě chyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.4.24 07:29
@Veveří píše: Více

Ano. Ve čtvrtek i v pátek dcera ukazovala hned u vstupu OP. Škola měla takhle u vstupu připravený stůl. Tam měla odevzdat papíry a podepsat jejich připravený rozpis zkoušek (v kolik začíná každá disciplína a číslo učebny). Pak pokračovala dál a rodič musel ven mimo budovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 07:43
@Dadda8 píše: Více

Já si teď říkám, že jak jsem minulé roky Matematickou berušku využívala a ty odhady u posledního přijatého plus mínus souhlasily, tak s letoškem nevím. Obávám se, že ta hranice se fakt dost posune a poslední přijatý bude mít o dost více bodů než v minulých letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9770
13.4.24 07:46
@Kelsey píše: Více

No a co když dítě žádný doklad s fotkou nemá? To by ho nepustili k testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 07:50

@Jahru Měli to napsaný v pozvánce. Že mají mít s sebou nějaký doklad, občanku, pas, ISIC, průkazku… Ale dcera se divila, že nechtěli vůbec nic. Že za sebe měla poslat bráchu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
13.4.24 07:55
@Francis6 píše: Více

V minulosti Cermat záměrně zveřejňoval testy až po náhradním termínu a uniklé testy na internetu mu dost vadily. Holt doba internetová. :D

https://www.idnes.cz/…5_domaci_fer

https://www.idnes.cz/…08_domaci_jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 08:01

Aha, to nevím, já jsem to začala sledovat až později. Vím, že v r. 2020 tam mělo hned výsledky třeba Scio (testy a výsledky), ale v jednom úkolu měli chybu (uváděli, že neoficiální výsledky, Todáš je uvádí jako oficiální, s tím, že samozřejmě přesně neví, jak Cermat zhodnotí například jednotlivé body v geometrii a tak)
Každopádně Todáš uvádí nejen testy s výsledky, ale třeba i nástřel na další termín, co se tam pravděpodobně objeví. Obecně, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
13.4.24 08:12
@Veveří píše: Více

vůbec nic a abych řekla pravdu, tak mě to taky napadlo. Že někdo klidně mohl místo sebe poslat někoho staršího, hodně chytrýho a nikdo by na to nepřišel.
Dcera neměla vůbec nic, občanku ještě nemá, pas zrovna taky ne a kartičku pojišťovny mám já. Chtěli akorát tu pozvánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
13.4.24 08:14

@renap U dcery právě ani pozvánku, nic. Jen jméno a šla do třídy s číslem, které měla uvedené na pozvánce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí