Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Francis6 no,dcera je i na nějakých skupinách těch dětí, co se hlásí na ty gymply a všichni do jednoho tu matiku nevidí úplně nadějně. Že to bylo fakt jiný a těžší, než co trenovali. U nás kupodivu paní Dlouhá dobře, ale ty první švadleny, to byl asi oříšek pro hodně dětí. A ta jedna geometrie.
Má 44 češtinu a 39 matiku. Tak snad v pondělí to bude lepší.
@AvajBr Počet bodů bude mít škola a asi Dipsy, ca od 10.5.
A body jsme se četli podle zakroužkovaných odpovědí v testovým sešitu. Byl takhle zvyklá z Todáš. Jasně že se může stát, že opíše špatně křížek, ale spíš to vždycky souhlasilo.
@AvajBr píše: Více
jo, teď to tam taky studuje a cvičně počítá body
@Francis6 píše: Více
jo, on si to taky bodoval stejnym zpusobem, jak doted. Ten testovy sesit jim bohuzel tady nedali, ale matiku si pamatoval, cestinu bohuzel ne. Ale proste stejne je to na Cermatu, no.
A skola muze zverejnit jen pocty bodu bez umisteni? To by bylo fajn. Docela by me to prave zajimalo, nez bude vubec poradi. Na webovkach skoly o tom prave nikde nic nepisi. Cermat pise na webu

A Dipsy prakticky to same, nahlizeni do spisu krapet driv, ale stejne je to dlouha doba:

@TetaBeata píše: Více
Má recht. Můj už sežral 5 řízků a 4 nanuky:). Doplňuje energii.
@AvajBr píše: Více
Jo, to je to nahlížení do spisu. Škola je nemůže zveřejnit dřív, protože je až tehdy dostane od Cermatu. A teprve pak to Cermat tím logaritmem rozřadí.
Matika bohužel asi 25…takže bude doufat v lepší matiku na pondělí
ale podle výsledků z loňska by se dostala už teď. Plus body za samé jedničky.
@truelly píše: Více
jo my taky tak - něco mezi 25 - 35 body (ty otázky, co se psaly přímo do formuláře si nepamatuje). Tak v pondělí holt bude muset zabojovat, má na víc.
Syn referoval, že matika těžká a k. o. a čeština prý dobrá a šlo mu to. Zakázala jsem mu vrtat se ve výsledcích…kostky jsou vrženy. Ještě je vrhne v pondělí a finíto!
@truelly píše: Více
Dcera mi včera řekla, že to rozhodně počítat nechce a že mi neukáže ani ten testovej sešit. A pak přišla domů a sama to vytáhla a počítala podle Todáš výsledků. Že prej by se chtěla uklidnit, když bude vědět, že to bude stačit aspoň na tu třetí školu. (která by se mně osobně líbila nejvíc)
@Francis6 píše: Více
Ale body má pěkný, to je ta Praha tak brutální?
@jkra Jak kde. Ale na tu první školu by potřebovala fakt hodně, protože školní zkouška byla těžká a potřebuje tam nahnat body a na školu č. 2 je obecně každý rok třeba strašně moc bodů. Třetí škola je taky gympl, ale tam školní část plus známky ok. Na tu třetí školu se podle mě dostane.