Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prý matika těžší, bude čekat až se vydají výsledky, ale jako propadák to nevidí alespoň na školu kde je třeba čekat ne top výsledek, by to mohlo stačit.
@truelly Tak my jsme to už spočítali. V matice blbý chyby, ale vychází to ČJ 47 b a M 44 bodů.
Vzhledem k tomu, že mi to ale přišlo celkově lehčí, tak se obávám, že to stačit nemusí.
Tak po matice mi přistála SMS „Matiku jsem pofral, jsem kjetén“, čeština prý v pohodě.
@Kacka2 píše: Více
na matematiku mame doma stejny feedback. Pry byla nejtezsi z tech testu, co doted zkousel. Cestina se naopak zdala lehci. Na „to das“ jsou uz vysledky ke stazeni. ![]()
V pondeli jsem zvedava, pry to byva tak, ze je kazda cast v jeden den lehci a druhy tezsi. Takze podle tohoto, by matika v pondeli mela byt jednodussi. ![]()
Příspěvek upraven 12.04.24 v 14:43
@neumisa píše: Více
ono to snad nebude tak horky. Taky si stezoval, ze matika teda blby. A ted koukal na ty vysledky na todas a vypada to lip, nez si myslel.
@AvajBr píše: Více
To by bylo super:-) Dcera by chtěla z matiky ještě nějakej ten bodík urvat.
@AvajBr píše: Více
Jenom nevím, jestli to. s tou matikou fakt takhle je. Já slyším ze všech stran, že ta matika byla letos tak strašně primitivní, že si mysleli, že to ani není Cermat. Moje dcera si to teda nemyslela:-) Ale je fakt, že ti, co z našeho okolí psali testy okolo 40 bodů, mají teď nad 45.
Takže aby to nebylo spíš naopak.
@Francis6 píše: Více
A kde berou ty body, to nemuzou 100% vedet, ne? Syn si tu cosi spocital, ale vubec na to nespoliham. Radsi.
Ono to vyhodnocovani stejne zalezi na Cermatu. Napisi spatne krizek a je vymalovane.
My mame teda spis to stejne info z okoli, jako pisi holky tady a rikalo dite doma. Na druhou stranu, kdyz pak videl ty vysledky, tak uz si to o tom nejtezsim testu ze vsech nemysli a ma urcite lepsi pocit.
Takze nezbyva, nez mesic cekat.
Nebo pocet bodu se maji sanci dozvedet nejak driv, bez umisteni jeste? Nikde jsem k tomu detaily nedohledala.