Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chudáci, tak se potí nad matematikou. U nás chtěl syn doprovod, je to přes půl Prahy.
@Kelsey píše: Více
Mně dcera řekla, že rozhodně nechce nic procházet, počítat, že by ji to rozhodilo, že chce počkat až na výsledky, toho 15.5.
Jo a testovej sešit vůbec dostat nemusí, nechávají ho jen někde.
Info od syna. Matika blbý, jiný typy úkolů a těžší než v minulých letech. Nestíhal. A to psal cvičné testy na 44- 47 bodů. Doufám, že se mu to do pondělí uleží v hlavě a už bude čekat, že je to jiné.
@Francis6 píše: Více
Dcera si ho vzít smí. Takže se doma podíváme.
@Kacka2 píše: Více
Jestli tě to uklidní, moje děti si taky vždycky stěžovaly, jak matika byla blbá a těžší… ale výsledky tomu nenasvědčovaly, daly je stejně dobře či lépe, jak cvičné testy. Asi z nich mluvil stres. ![]()
Holka má taky doprovod. Včera jsme jeli všichni tři. Dneska jen s taťkou jela, už nemám volno. Nestihla bych se vrátit. V pondělí to stihnu, že jede k nám. Tak zas pojedu.
@Kacka2 info od dcery, to samý ![]()
Taky doma psala přes 40, dneska si vůbec není jistá.
Ty papíry s výpočty jim nechali, tak až někde zveřejní řešení, tak uvidíme
Ta naše, doma Cermaty z matiky 43 - 47 bodů, zkonstatovala, že to vidí tak na 20. Brutálně těžké.
Dcera-s kamarádkou se tomu smějeme… po vašich zprávách chápu, jak to myslela ![]()
No zase jestli to bylo brutálně těžké tak pro všechny, ne? Je to soutěž a není určeno na přijetí množství bodů.
@patybar píše: Více
Mně dcera volala, že to bylo úplně jiný, že to ani nevypadalo jako testy cermat. Prý měla být úloha č. 1 rozjížděcí, lehká, ale jí to tak nepřišlo. Geometrie divná, nemá postup. A byly tam úroky, s tím se nikdy nesetkala. Prý to snad ke 40 b. bude, ale jistá si není a dobrej pocit z toho nemá.
@TetaBeata píše: Více
Někde jo, na jedné škole, kam jsme dávali přihlášku, je minimum 20 bodů z každého předmětu. Takže kdo je slabší, může ho to vyřadit.