Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
31.3.25 13:05

Nám přišly pozvánky na první i druhý termín v pátek. Na oba pojedeme na na první školu.
To jsem ráda, protože další dvě školy jsou podstatně dál a museli bychom vstávat v půl páté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.3.25 13:43

Tak už uf..různé školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
31.3.25 13:43

Taky jsem dnes byla nervózní, že pořád nic..nejpozději zítra musí dorazit všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011
1.4.25 21:01

Holky ke to tak, že může student jít na oba termíny? A počítá se ten lepší výsledek? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
1.4.25 21:32

@Micilin Myslím, že naprostá většina jde na oba termíny:-) Asi to není povinnost, ale připravíš se tím o jeden pokus. A jo, počítá se vždy lepší výsledek a to zvlášť z Čj i M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2011
1.4.25 21:39
@Francis6 píše: Více

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
2.4.25 09:30

Nervozita stoupá asi u všech že? Zlepšení už se moc neděje, bohužel, teď už jen čekáme, jak to dopadne.
Necháte nějaké dny před potomka doma?
objevila se klasická věta „všichni budou týden doma, já chci taky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.4.25 09:36
@cancerka píše: Více

Já jsem jednoho syna nenechala a další dvě svý děti jo.
Chtěla jsem, aby se hodily do klidu, odpočinuly si, dobře s najedly:-)nemusely dělat zbytečně eseje do školy a připravovat se na testy ze zeměpisu apod:-) A aby něco nechytly.
Někdy to ale může bejt kontraproduktivní. Něco jako když dítě přijde po prázdninách znovu do školy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16241
2.4.25 09:41

Já mám jen páťáka, a taky jsem slyšela, že pondělí nikdo nejde (dělají to ut-st). Doma nenechám, půjde i na pondělní odpolední sportovní kroužek, sice budu trnout, aby se nic nestalo, ale určitě tam v zápalu boje bude vytržený z nervozity víc, než když bych tomu tu důležitost dávala tím, že se já nechovám jako obvykle. Navíc se unaví a dřív usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11493
2.4.25 10:51

My jedeme ve čtvrtek před přijímačkama na Evropskou výstavu psů, tak jsem nabízela synovi, jestli nechce jet s námi, ale chce jít do školy. Myslím, že nechce vypadnout z rytmu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.4.25 12:45

V pondělí určitě nechám dceru doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.4.25 10:38

Dobrý den,

s přípravou na přijímařky na střední školy vám může pomoci i tento článek: https://www.emimino.cz/…krok-napred/

Pod odkazy naleznete ukázkové testy pro jednotlivé třídy.

Držím palce

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
3.4.25 14:42

Dcera má teda už všechny přijímačky (talentovky + školní) za sebou, ale ostatní spolužáci mají příští týden ve škole „nalejvárnu“. Tedy kdo chce. Celý týden až do čtvrtka budou mít denně jen matiku a češtinu. Kdo se neúčastní, bude ve sběrné třídě. A prý mají zájem skoro všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.4.25 10:32

@lapagerie to je skvělý přístup školy, u nás ještě v pondělí test z aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
6.4.25 12:19
@veda44 píše: Více

Mně to teda naopak přijde jako úplná hovadina, která dětem tak jedině nadělá v hlavách zmatky. Pokud něco takovýho chtěli udělat, měli to udělat minimálně měsíc, 3 týdny před přijímačkama. V týdnu těsně před něma už by měli jen opakovat a dávat rady (v Čj a Mat) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí