Přijímačky na VŠ 2012/2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15404
12.6.12 21:41

@klárka14 teda 8o Ale aspoň to budeš mít za sebou…takže na jednu stranu závidím :D

Držím palce! :kytka: :hug:

• načítám...
345
13.6.12 09:11

Holky, držím palce!!! Já už mám 11. 7. zápis. Opravdu se do té školy těším:-)

• načítám...
sterezie
13.6.12 09:14

Holky, strašně moc vám držím palce! :hug: :hug: :hug: :kytka:
Rhi, já Ti taky věřím :lol: :lol:
A já už chci 25. a výsledky, tohle čekání je děsný :cert: :cert:

• Upravit
345
13.6.12 09:55
@sterezie píše:
Holky, strašně moc vám držím palce! :hug: :hug: :hug: :kytka:
Rhi, já Ti taky věřím :lol: :lol:
A já už chci 25. a výsledky, tohle čekání je děsný :cert: :cert:

Jo, to čekání je horší než samotné přijímačky.

• načítám...
25123
13.6.12 09:58

@juicee - teda to se někdo má :potlesk: :pankac:

@sterezie - jo to mi povídej to čekání je děs :zed: vůbec nejsem schopná se donutit učit na tu Plzeň, když nevim jak sem dopadla v Praze :roll:

• načítám...
sterezie
13.6.12 10:26

@brumdinka
no jsem ráda, že jsem si dala jen tu jednu přihlášku :mrgreen: kamarádka dělá asi patery přijímačky a už je trošku na prášky :lol:

• Upravit
3352
13.6.12 11:36

Taky jsem ráda, že mám jen jednu přihlášku, ale zase jsem vsadila vše na jednu kartu.

Zítra v 8 ráno nástup na věc. :roll: 8o

• načítám...
25123
13.6.12 11:53

Holky já mám jenom dvě :lol: a ještě je to na příbuznej obor, jelikož konkrétně na 2. stupeň což bych potřebovala v kombinovanym nic není, jen denně, tak sem vzala pro střední školy…taky je to těžší :zed:

jé už aby bylo pondělí 18. at´aspoň vim, jak sem dopadla v tý Praze…mě se do tý Plzně moc nechce, tam bude k písemnýmu testu ještě pohovor…to jako nevim co jim tam budu povídat :lol:

@klárka14 hodně štěstí zítra, budeme na tebe myslet :palec:

• načítám...
2847
13.6.12 12:18

No holky to čekání je fakt otrava… :(

• načítám...
15404
13.6.12 18:05

klárko, držím palce :palec: :palec: :hug: :hug:

• načítám...
byron
13.6.12 18:54

Tak jsem se ted dozvěděla, že jsem přijatá na VOŠ- no, VŠ to není, ale dala jsem si to jako pojistku, abych něco dělala do dalších přijímaček. V pátek dělám na spec. pedagogiku v Hradci, jsem po strachy…

Všem držím palce a gratuluju těm, co jim to vyšlo

• Upravit
byron
13.6.12 18:57

VŠ jsme podala taky jen jednu, VOŠ dvě- ještě přespříští pátek dělám přijímačky…

No a vypadá to, že mi otevřou večerně dvouleté rozšíření na zdrávce a to chci dělat souběžně s VOŠ, tý vejšce nějak nevěřím..poslední dobou se neučím, vůbec nestíhám

• Upravit
3352
14.6.12 15:32

Je „vymalováno“. už jsem se musela dívat, jestli náhodou, ale čistě náhodou už to tam není, co bych taky chtěla, že. Přijímačky dělalo mým odhadem cca 150 lidí, v jedné třídě - já a dvacet dorostenců, fakt dobrý. Přišli mi děsně mladí, udělali maturitu a mají znalosti, chtějí si vydělat a mít přitom školu, já budu asi nepřijata, protože otázky byly jiné a něco si jistá jsem, ale celkový dojem, budu mezi těmi 30, co na to nemají. :,(

Příští týden se ukáže, babička odjela, jdeme svačit a pak ven.

• načítám...
1329
14.6.12 15:44

Jojo, to nedočkavé nakukování znám :D

• načítám...
15404
14.6.12 16:04

klárko, uvidíš ;) budu ti držet palce! :hug:

S tím nakukováním - já se teda tenkrát odhodlala po několika hodinách, co jsem věděla, že to tam je :mrgreen: :mrgreen: Bylo mi děsně, když jsem to otevírala…a letos to nebude jiné :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze