Přijímačky na VŠ 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky, nestíhám, nestíhám, nestíhám niiic!!!
![]()
Jdu dočíst…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teruna000 jak bych to řekla…asi na H****
né, fakt…nevím, co dřív…snažím se vstávat brzo, ale tělo a hlava už to nějak odmítá
Teď jsem si nakoupila guaranu, atd., a musím frčet co to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulka2509 Vítám Tě
Teda, nevím, kolik Ti je, ale klobouk dolů s tou medinou!!! Držím palce, na kterou fakultu se hlásíš a kdy budeš vědět výsledky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šamotka Pardubice se mi taky moc líbily, ale bydlím v Praze, tak proto jsem zvolila UK… Nicméně se mi líbí i navazující obory na UP… Tak držím palce, pokud jsi se už dostala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius Ahoj, díky. Mám Pedagogické asistenství Dějepisu pro ZŠ a Německého jazyka pro ZŠ a druhý Lektorství německého jazyka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius píše:
@šamotka Pardubice se mi taky moc líbily, ale bydlím v Praze, tak proto jsem zvolila UK… Nicméně se mi líbí i navazující obory na UP… Tak držím palce, pokud jsi se už dostala
Mě přijímačky teprvě čekají. Já původně chtěla do Hradce Králové, mám to tam blíž, dělala jsem tam vošku a fakultku dobře znám. Jenže si tam nejde zvolit jazyk, tak proto jsem nakonec poslala jen Pardubice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius hlásím se jen na 2. LF, mám tam dost známých a chci tam
vsadila jsem všechno na jednu kartu
přijímačky mám nějak 24.6. a výsledky pak do pár dní…
O věku radši nemluvím - ale na druhou stranu, necítím se stará, do důchodu daleko, tak proč ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Turante píše:
@sagittarius Ahoj, díky. Mám Pedagogické asistenství Dějepisu pro ZŠ a Německého jazyka pro ZŠ a druhý Lektorství německého jazyka.
Super obory, to se mi líbí, němčině fandím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šamotka Áha, to jsem nevěděla… No na UK je jen angličtina a to ještě odborná pro zdravotnické profese…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulka2509 Teda a ještě 2.LF, kde je dost masakr se dostat… Držím všechny palce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius píše:
@šamotka Áha, to jsem nevěděla… No na UK je jen angličtina a to ještě odborná pro zdravotnické profese…
My jsme na vošce měli taky medicínskou angličtinu, mám z ní absolutorium, ale to není záruka, že v hlavě něco mám. Jazyky mě nebaví a angličtina už vůbec ne. Tak to chci zkusit s ruštinou, tu bych mohla zvládnout, ta není tak těžká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit