Příkrmy, proč ne vepřové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To je zvláštní, jak v každé zemi jsou doporučení jiná, my žijeme ve Finsku a tady mi třeba bylo řečeno, že začínat mám nejdřív kuřecím a vepřovým a až potom mám přidávat další masa.. Taky jsem četla, že v ČR říkají, že rybu až po roce, tady ji doporučují klidně už v půl roce.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
werryjane píše:
To je zvláštní, jak v každé zemi jsou doporučení jiná, my žijeme ve Finsku a tady mi třeba bylo řečeno, že začínat mám nejdřív kuřecím a vepřovým a až potom mám přidávat další masa.. Taky jsem četla, že v ČR říkají, že rybu až po roce, tady ji doporučují klidně už v půl roce..
mne dr dokonca kladla na srdce, ze veskere ryby urcite az po 18 mesiacoch, je to je brutal alergen
Tuniaka mu davam od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:cuttysark píše:Já 7×
holky fakt davate 6× tyzdenne maso?
Ja obcas taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaira píše:MarkyM píše:Ja obcas takycuttysark píše:Já 7×
holky fakt davate 6× tyzdenne maso?![]()
a vy dospeli mate maso 6-7× do tyzdna? Clovek neni masozravec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cuttysark píše:Zaira píše:a vy dospeli mate maso 6-7× do tyzdna? Clovek neni masozravecMarkyM píše:Ja obcas takycuttysark píše:Já 7×
Já teda mam maso většinou každý den.naše rodina je masožravá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám maso jednou týdně ve skleničce, nemám možnost kupovat maso v bio kvalitě. Sama maso taky denně nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lasicka píše:
Já dávám maso jednou týdně ve skleničce, nemám možnost kupovat maso v bio kvalitě. Sama maso taky denně nemám.
Když já na bio moc nevěřim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:Lasicka píše:Když já na bio moc nevěřim
Já taky ne, u nás se říká, zemědělec hnojí a stříká ve dne, bio zemědělec v noci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady lidi kupujou zeleninu v Makru a pak jí na trhu prodávaji jednou tak dražší označenou BIO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cuttysark píše:Zaira píše:a vy dospeli mate maso 6-7× do tyzdna? Clovek neni masozravecMarkyM píše:Ja obcas takycuttysark píše:Já 7×
To sice nemame, ale dite potrebuje zeleza mnohem vic nez dospely a proto se maso dava, pokud ne, je potreba ho nahradit jinymi potravinami s vysokym obsahem zeleza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hele no a neni vo veprovom problem prave ten, ze tam je malo zeleza? Ja neviem, len sa snazim najst dovod na ne veprovemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clovek je vsezravec. Akurat premiera masa hrozi dnou.
Mimochodom, ja ked nemam maso tak som furt hladna. Masa zjem jednu porciu, ale ked mame bezmasity den tak zerem co polhodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit