Příkrmy, proč ne vepřové?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ja by som tipovala ze je to preto ze je bravcove maso „spinave“ viac sa v nom drzia parazity, aj ked dnes by som cakala ze je to kontrolovane, plus ked to maso dobre uvaris …
Mimochodom, kedysi som kdesi citala ze nesizena bravcova mast je pre cloveka vhodna rovnako ako panensky olivovy olej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže když to zhrnu myslíte, že vepřové maso ano?? já už taky dlouho přemýšlím, proč bych ho malý neměla dávat, zvlášť když máme domácího čuníka
mým selským rozumem, když může hovězí nechápu proč ne vepřové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žampion píše:
takže když to zhrnu myslíte, že vepřové maso ano?? já už taky dlouho přemýšlím, proč bych ho malý neměla dávat, zvlášť když máme domácího čuníka![]()
![]()
mým selským rozumem, když může hovězí nechápu proč ne vepřové
Tak u domácího bych asi neváhala.Já to střídám,aby měla od všeho tak akorát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to je dobře váhat nebudu
pořád se bojím, aby malá měla pestrou stravu, zdá se mi že má málo masa oproti zelenině, tak jí aspoň do jídelníčku zařadím další věc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žampion píše:
to je dobře váhat nebudu![]()
pořád se bojím, aby malá měla pestrou stravu, zdá se mi že má málo masa oproti zelenině, tak jí aspoň do jídelníčku zařadím další věc
![]()
![]()
![]()
Hele já nevim jestli je vepřový dobře dávat nebo ne.Ale když mam možnost mít domácí tak jí ho s klidnym srdcem dám.Myslim,že si musí pomalu ale jistě zvykat na všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit