Příkrmy, proč ne vepřové?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.8.11 13:09

Ja by som tipovala ze je to preto ze je bravcove maso „spinave“ viac sa v nom drzia parazity, aj ked dnes by som cakala ze je to kontrolovane, plus ked to maso dobre uvaris …

Mimochodom, kedysi som kdesi citala ze nesizena bravcova mast je pre cloveka vhodna rovnako ako panensky olivovy olej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.8.11 13:17

takže když to zhrnu myslíte, že vepřové maso ano?? já už taky dlouho přemýšlím, proč bych ho malý neměla dávat, zvlášť když máme domácího čuníka :nevim: :nevim: :nevim: mým selským rozumem, když může hovězí nechápu proč ne vepřové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.8.11 13:34
žampion píše:
takže když to zhrnu myslíte, že vepřové maso ano?? já už taky dlouho přemýšlím, proč bych ho malý neměla dávat, zvlášť když máme domácího čuníka :nevim: :nevim: :nevim: mým selským rozumem, když může hovězí nechápu proč ne vepřové

Tak u domácího bych asi neváhala.Já to střídám,aby měla od všeho tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
4.8.11 15:07

to je dobře váhat nebudu :dance: :dance: pořád se bojím, aby malá měla pestrou stravu, zdá se mi že má málo masa oproti zelenině, tak jí aspoň do jídelníčku zařadím další věc :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
4.8.11 15:26
žampion píše:
to je dobře váhat nebudu :dance: :dance: pořád se bojím, aby malá měla pestrou stravu, zdá se mi že má málo masa oproti zelenině, tak jí aspoň do jídelníčku zařadím další věc :dance: :dance: :dance: :dance:

Hele já nevim jestli je vepřový dobře dávat nebo ne.Ale když mam možnost mít domácí tak jí ho s klidnym srdcem dám.Myslim,že si musí pomalu ale jistě zvykat na všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí