Připadáte si chudí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@_.Emilyyy píše: Více
Tak ty mas za partnera bohatého fotbalistu ne? Tak nám napiš jaký jiný vysoký životní standard přinášíš do vztahu ty? : ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No ale divala ses na poplatky tech fondu?
Vzdyt je to zlodejina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heduš Homolková píše: VíceŽivotní úroveň není snad jen číslo na účtu, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stodvacetjedna píše: Více
Chyby z mladosti ![]()
Takto zije vacsina ludi, ktori nededili a robia povolanie, na ktore treba vs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aky je zivotny styl tych robotnikov vo vyrobe? Na co vydavaju peniaze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, ale je to jiná pozice, když máš muže(fotbalistu?) s velkými příjmy, než když já mám muže s 30.000 měsíčním příjmem.
- Citovat
- Upravit
Ja jen reagovala na ten konkrétní příspěvek 😅.
Fotbalistu mam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty pleteš životní standard a kvalitu života. Do kvality spadá tebou zmiňovaná spokojenost a kvalita vztahu. Životní standard je pokryty financemi. Takže otázka v překladu zní: kde by jsi byla, kdyby jsi se měla živit sama? Odpověď asi známe všechny
taková Partyšová jede jen po pracháčích. V životě neměla nikoho s holou riti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše: Více
Alena Šeredová má taky smůlu, vždy potká jen milionáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krákora997 ano dívala, i po poplatcích jsem v zisku, každý fond to má jinak…mamka pracovala v bance, už má různé fondy delší dobu a má velké zisky…tak jasně, že nejvíce na hodnotě roste nemovitost…ale třeba jako základ na nemovitost je to dobré úročení
- Citovat
- Upravit
Ježíš, vy jste závistivé! Jako fakt to přece nemusí byt tak, že se všechny sedřeme. A vzdát se dobře je přece jenom taky dovednost… Rozhodně větší než se „dobře narodit“, a do toho nikdo nerype.
@_.Emilyyy nevěděla jsem, že máš fotbalistu🤣
@884135
A s kým by tak Alena Šeredová měla asi chodit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není pravda, že je nemovitost najlepšie rastúca. Keď je rozumne prenajatá, je to porovnateľné s dobrým fondom.
Ide ale skôr o to, že v banke ťa za správu fondu s tými istým zložením akcií oberú o 2% ročne, zatiaľ čo keď v podstate to isté nakúpiš cez nejakú trading platformu, ročný poplatok je 0,15%. To je brutálny rozdiel, v banke sa proste investovať neoplatí oproti iným možnostiam (ale stále sa to oplatí viac, než neinvestovať vôbec)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Risknu to a napíšu sem, jak to máme. Život se nám tak prostě vyvinul. Mám o dost staršího manžela, který je už v důchodu. Měl živnost a plánoval, že ji bude mít i přes důchod, ale pak už nešly kšefty, vydělával málo, já naopak jsem v práci vydělávala víc, tak to tak postupně došlo do fáze, že on práci nemá, jen ten důchod, a já obstarávám pro rodinu peníze. On zas je „ženou v domácnosti“, udělá vše, co je třeba, už třeba ani nevím, jak vypadá záchodová štětka, nebo doktorku našich synů jsem naposled viděla před lety. Vozí je na tréninky, zařizuje kdeco. Naučil se třeba taky péct
Teď dost pečuje i o moje rodiče.
Takže já v podstatě „jen“ pracuju. Ale práce mě naplňuje, hospodyňka založením nejsem, tenhle model mi nevadí. Mám i tu práci navíc, to nám trochu v součtu s manželovým důchodem kompenzuje to, že nemá příjem z práce. Jen holt nemáme drahé dovolené, neinvestujeme, jen prostě nějak žijeme.
Ale jak psala Emily (myslím), bohatství nejsou jen peníze, ale i hezký a kvalitní vztah, tak toho my zas máme nadmíru, v tom jsme bohatí, je nám spolu opravdu hezky.
Jinak taky myslím, že jsou na tom lidi hůř než my. Kdyby naši synové nedělali závodně sport a nechodili na soukromé hodiny němčiny dvakrát týdně, tak bych asi nemusela všechno tak řešit a počítat a vycházeli bychom lépe. Ale já jsem ráda, že to můžou mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit