Připadáte si chudí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41503
2.1.26 13:28
@Krákora997 píše: Více

to není ani tak o mé představě, jako o tom, jak je definovaná, když mrkneš na net. Těch definic je několik. Taky jsem byla celkem překvapená, jde i o tvorbu dalšího zisku/investic, což třeba u mě, ač mám příjem vyšší než zakladatelka, není atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
2.1.26 13:32
@kyslík píše: Více

Ono to je o nastavení mysli. Někdo je spokojen, že prostě vyjde s penězi a ještě něco ušetří, někdo má nemovitosti, investice, ušetřené kačky, uspoří z každé výplaty desítky tisíc a má nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 13:35
@Bytsamsebou píše: Více

přesně… to jsem ted slibili dceři jak udělá maturitu, že ji zaplatíme řidičák. A jinak prostě tu budeme pro ní jak by něco potřebovala. Podporovali jsem ji na škole, kdyby chtěla na výšku tak by se taky financovalo.,. nechce. Byli ji nabídnuté že zaplatíme certifikáty na angličtinu, mohla kdybykolik cestovat se školou i do zahraničí… nooo a pak už to bude jen a jen na ní… Ještě ten řidíčák :)

• Citovat
  • Upravit
3457
2.1.26 13:35
@Zumpa píše: Více

No a pak je tu ta třetí a čtvrtá kategorie. Lidé co smrdí korunou a jsou z toho věčně frustrovaní a nas. raní a lidé, co jsou za vodou a jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
2.1.26 13:44
@Keyllah píše: Více
tak mají 65 bez závazku. Kdyby měli 100 tak už střední jsou? Ale k tomu hypo 30 s pojištěním a 10 platit auto… jestli mají 65+ na běžné výdaje, zábavu a dokáží šetřit, tak střední.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
2.1.26 13:48
@hospodki píše: Více

my máme víc, ale i hypo, a podle dotazníku střední nejsme :nevim: netvoříme další příjmy, investice atd. Zkoušela sis vyplnit aktuálně nějaký dotazník? já právě ano, s ohledem na na jednu diskuzi tady a byla jsem fakt překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.26 13:49

@Eva2610 tak ono to mas třeba 2 až 3 roky a šup 600tis v trapu a to se k vlastnímu bydlení hodí :-) naše děti dostanou auta, řidičáky, vzdělání, možná byty nebo pozemky do začátku, cestujeme do zahraničí od mimin několikrát za rok…záleží, jak kdo umí vydělat…;-) máme investice, spoření, pojistky…první dceři jsme za 6 let i na RD našetřili 170tis, to ještě použijeme do domu, pak se vrátím do práce a v podstatě bude moje výplata vysokoškoláka do plusu, takže zvýšíme investice, splatíme část dluhů a budeme více cestovat :-)

• Citovat
  • Upravit
3847
2.1.26 13:52
@884135 píše: Více

Na všechno, co si přeješ. Arabelin prsten prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
@PaníBovaryová píše: Více

největší pruser je, že to co oni ted prodají, ty už za tu stejnou cenu nikdy nekoupíš…a se vzrůstajícíma cenama jsou další generaci v tomto ohledu hodně znevýhodněné, protože ty ceny pozemků a nemovitostí, to je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21498

Který myslíš? Tento?

https://www.irozhlas.cz/…09171000_zlo#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
2.1.26 13:53

jdu zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18724
2.1.26 13:53

Nezkoušela, nepotřebuju. My střední určité jsme a tohle nepotřebuju řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
2.1.26 13:54
@Cizinka 999 píše: Více

Jste borci. Já tam chodím na tři dni. Manželka tak na pět hodin denně. Ale bohatej bych si připadal, kdybych tam prostě nemusel vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21498
2.1.26 13:55

Je ale 7 let starý.
Takže může být zkresleno příjmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41503
2.1.26 13:57

tak tady jsem střední, ale pár měsíců zpět jsem „pohořela“ na tvorbě dalších zisků/investic a v tom, že nemáme vlastní splacené bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat