Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Martrich tak to mě mrzí.
vy už máte za sebou víc ivf co? Budete zkoušet dál?
Asi jen nativy, nedokážu pochopit, že když jsem jednou otěhotněla (první IVF), tak proč to sakra nejde podruhé, žádnou velkou překážku nám nenašli, máme jen horší spg (pohyblivost) a já trochu problém s anovulací.. Zkusím zase bylinky a eventuelně nativ bez léků…
@Martrich píše:
@HaniaNelinka test i krev
To mě vážně moc mrzí. Ale nezoufej, příště se jiště zadaří ![]()
@Martrich píše:
Asi jen nativy, nedokážu pochopit, že když jsem jednou otěhotněla (první IVF), tak proč to sakra nejde podruhé, žádnou velkou překážku nám nenašli, máme jen horší spg (pohyblivost) a já trochu problém s anovulací.. Zkusím zase bylinky a eventuelně nativ bez léků…
Hele to dost závisí na embryjku… Mě první IVF nevyšlo, a druhé vyšlo a uchytily se rovnou dvě.
@NiceDay přesně, jak píšeš… mě první vyšlo hned a od té doby akorát jedno biochemko a ani ťuk… prostě to tak asi má být, škoda, že mi tehdy nevyšly dvojky. To už bych měla vystaráno a nikdy bych to nemusela řešit, chtěli jsme dvě děti. Tak užívej, dvojky jsou super, bude to asi náročnější, ale až budou větší, budou parťáci
![]()
@Martrich píše:
@HaniaNelinka test i krev
To je mi moc lito
Neves hlavu kocko, ten spravny cas na mimi urcite prijde. ![]()
@HaniaNelinka Nejake nove potesujici zpravicky??? @Macamaca A jakpak se dneska citis ty zlato?
@petamaj ahoj, břicho trošku poboliva, ráno mi bylo zase trochu špatně, ale jinak v pohodě ![]()
Asi je to tím Utrogestanem. Kámoška mi včera psala, že byla těhotná 2 měsíce a vůbec o tom nevěděla. Žádný příznaky. Až začala krvácet, tak ji dali Utrogestan a od té doby ji bylo blbě ![]()
Akorát to počasí se nám pokazilo, ale déštik taky zahrádka potřebuje ![]()
@zrzečka1 píše:
@Macamaca po Ketu mi nic moc nebylo, jen me asi 8my den, když jsem vstala, hrozne dloublo v podbřišku.. ale snad to u tebe bude v pohode, důležite je, že nekrvacis…
Uvidis, jak ti bude dnes.
Utroš bereš spodem?
Jojo, spodem. Ale i tak, je to plno hormonů, tak si to s tělem pohrává ![]()
Omlouvám se za anonym. Mám otázku: krvácely jste holky drobně po aplikaci injekcí, ať už gonal, nebo pregnyl? Myslím z místa vpichu… Malinko vždy zakrvácím, občas se udělá modřina…
Díky.