Příprava na 1. IVF - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
246
10.5.16 20:27

Holky držte mi na zítra palce, jdu se ukázat na ultrazvuk a naplánujeme odběr vajíček a taky transfer… tak na mě myslete, předem děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.5.16 21:23

@zrzečka1 ahoj, budu držet palce. Neboj, nic to není, akorát po OPU mě 3 dny trochu bolelo břicho. Všechno bude dobrý. Hlavně klid :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
11.5.16 19:52

Ahoj holky, tak zase hlásím další info z dnešního utz. Folikuly jsou menší, ještě to není na ukončení stimulace. Dneska tedy další dávka Gonalu, zítra taky a v pátek ráno se jdu ukázat znovu na ultrazvuk. Odběr mě čeká buď v pondělí nebo v úterý.. transfer pak zřejmě v pátek, ale to se vše ještě uvidí. tak všem pěkné dny a ať se daří :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.5.16 20:13

@Macamaca jak tak koukam tak si na tom podobně jak já z 11oplozenych vajíček nám zůstalo jedno po prodloužené kultivaci měli jen ty mas aspoň pgs za sebou u nás ne pac blastocysty nebyla tak moc vyhatchovana jak by mela tak do toho v heliosu nesli v pondělí me čeká utz jak je na tom sliznice a řeknou kdy bude ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.5.16 20:24
@wendisek píše:
@Macamaca jak tak koukam tak si na tom podobně jak já z 11oplozenych vajíček nám zůstalo jedno po prodloužené kultivaci měli jen ty mas aspoň pgs za sebou u nás ne pac blastocysty nebyla tak moc vyhatchovana jak by mela tak do toho v heliosu nesli v pondělí me čeká utz jak je na tom sliznice a řeknou kdy bude ket

To je síla, že? Ze se to tak zredukuje. Vím, že plno holek má v zásobě ještě spoustu mrazacku..
No, musíme věřit, že ten náš jeden bojovnicek bude o to kvalitnější a bude se držet zuby nehty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.5.16 20:25

@zrzečka1 tak už se to blíží :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
11.5.16 20:27

@Macamaca no snad jooo :P já už chci být taky těhotná, je to krásný pocit, viď? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
11.5.16 20:28

@petamaj ahojky Peti, co ty, máš už u sebe léky? jak to s tebou vypadá? Ozvi se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.5.16 20:40

@Macamaca no su zvědavá co me rejboz v pondělí v heliosu esi je sliznice OK a bude ket vůbec sem to nečekala říkala sem si ze když je mi 23,budou i mrazacci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.5.16 21:08
@zrzečka1 píše:
@Macamaca no snad jooo :P já už chci být taky těhotná, je to krásný pocit, viď? :kytka:

No zatím se ještě neraduji. Uvidím v patek po krvi a ultrazvuku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.5.16 21:10
@wendisek píše:
@Macamaca no su zvědavá co me rejboz v pondělí v heliosu esi je sliznice OK a bude ket vůbec sem to nečekala říkala sem si ze když je mi 23,budou i mrazacci

To jsi teda mladoucka :) Mě je 35..
Co naděláme, aspoň je ten jeden, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.5.16 21:11
@zrzečka1 píše:
@petamaj ahojky Peti, co ty, máš už u sebe léky? jak to s tebou vypadá? Ozvi se :kytka:

Taky by mě zajímalo, jak se máš. Dlouho jsi tu nebyla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.5.16 21:16

@Macamaca joo sem rada za jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
12.5.16 06:04

@Macamaca budu nam držet na patek palce :kytka: jako jasně, v člověku to hlodá, ale věřím, že všechno bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.5.16 06:47

Ahoj holky, dnešní test slabší než včera, ale je to jiná značka, tak nevím. Já se asi zblázním, než budu mít zítra ty výsledky z krve :zed:
První je z neděle
Druhý z úterý
Třetí ze středy Čtvrtý dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest