Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky držte mi na zítra palce, jdu se ukázat na ultrazvuk a naplánujeme odběr vajíček a taky transfer… tak na mě myslete, předem děkuju ![]()
@zrzečka1 ahoj, budu držet palce. Neboj, nic to není, akorát po OPU mě 3 dny trochu bolelo břicho. Všechno bude dobrý. Hlavně klid ![]()
Ahoj holky, tak zase hlásím další info z dnešního utz. Folikuly jsou menší, ještě to není na ukončení stimulace. Dneska tedy další dávka Gonalu, zítra taky a v pátek ráno se jdu ukázat znovu na ultrazvuk. Odběr mě čeká buď v pondělí nebo v úterý.. transfer pak zřejmě v pátek, ale to se vše ještě uvidí. tak všem pěkné dny a ať se daří
![]()
@Macamaca jak tak koukam tak si na tom podobně jak já z 11oplozenych vajíček nám zůstalo jedno po prodloužené kultivaci měli jen ty mas aspoň pgs za sebou u nás ne pac blastocysty nebyla tak moc vyhatchovana jak by mela tak do toho v heliosu nesli v pondělí me čeká utz jak je na tom sliznice a řeknou kdy bude ket
@wendisek píše:
@Macamaca jak tak koukam tak si na tom podobně jak já z 11oplozenych vajíček nám zůstalo jedno po prodloužené kultivaci měli jen ty mas aspoň pgs za sebou u nás ne pac blastocysty nebyla tak moc vyhatchovana jak by mela tak do toho v heliosu nesli v pondělí me čeká utz jak je na tom sliznice a řeknou kdy bude ket
To je síla, že? Ze se to tak zredukuje. Vím, že plno holek má v zásobě ještě spoustu mrazacku..
No, musíme věřit, že ten náš jeden bojovnicek bude o to kvalitnější a bude se držet zuby nehty ![]()
@Macamaca no snad jooo
já už chci být taky těhotná, je to krásný pocit, viď? ![]()
@petamaj ahojky Peti, co ty, máš už u sebe léky? jak to s tebou vypadá? Ozvi se ![]()
@Macamaca no su zvědavá co me rejboz v pondělí v heliosu esi je sliznice OK a bude ket vůbec sem to nečekala říkala sem si ze když je mi 23,budou i mrazacci
@zrzečka1 píše:
@Macamaca no snad jooojá už chci být taky těhotná, je to krásný pocit, viď?
No zatím se ještě neraduji. Uvidím v patek po krvi a ultrazvuku ![]()
@wendisek píše:
@Macamaca no su zvědavá co me rejboz v pondělí v heliosu esi je sliznice OK a bude ket vůbec sem to nečekala říkala sem si ze když je mi 23,budou i mrazacci
To jsi teda mladoucka
Mě je 35..
Co naděláme, aspoň je ten jeden, ne? ![]()
@zrzečka1 píše:
@petamaj ahojky Peti, co ty, máš už u sebe léky? jak to s tebou vypadá? Ozvi se
Taky by mě zajímalo, jak se máš. Dlouho jsi tu nebyla ![]()
@Macamaca budu nam držet na patek palce
jako jasně, v člověku to hlodá, ale věřím, že všechno bude v pořádku ![]()
Ahoj holky, dnešní test slabší než včera, ale je to jiná značka, tak nevím. Já se asi zblázním, než budu mít zítra ty výsledky z krve ![]()
První je z neděle
Druhý z úterý
Třetí ze středy Čtvrtý dnes