Příprava na 1. IVF - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5812
13.5.16 16:44

@Macamaca věřím tomu ale během pul roku mám po dvou zt v 11tt a manžel i když mu ted bylo 25 špatnou fragmentaci DNA spermii jinak genetiku jako karyotymp atd máme v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.5.16 16:51
@wendisek píše:
@Macamaca věřím tomu ale během pul roku mám po dvou zt v 11tt a manžel i když mu ted bylo 25 špatnou fragmentaci DNA spermii jinak genetiku jako karyotymp atd máme v pořádku

Aha, tak to mě mrzí, tak snad to teď bude v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
13.5.16 17:02

@Macamaca snad jo proto se bojím toho ze nemáme to vyšetření ale. z heliisu me napsali krásný meil ze i bez vyšetření se jako měděný vyvyjelo krasne atd jinak všechny byli pozadu tak mu musíme verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.5.16 17:10

@wendisek tak v pondělí napiš, jak jsi dopadla, budu na tebe myslet ;)
A jinak jsi v Heliosu spokojená?
Já v Repromede ano, všichni moc příjemni a dneska měla paní doktorka taky slzičky v očích, že už jsme dnes třetí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
13.5.16 17:16

@Macamaca ano strašně moc přešla jsem tam rovnou na gynekologii pan primář je úžasný člověk když sem si volala ze je jen jedno z 11 tak me ukonejsil ze nezáleží na kvantitě ale kvalitě a ze az teprve prodloužena kultivace ukáže kde he třeba ještě problém ze by to melo byt automatické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.5.16 17:33

@wendisek tak to je dobře, že jsi spokojená, to je taky důležité :-)
Já si taky myslím, že by měli dělat prodlouženou kultivaci automaticky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
13.5.16 17:37

@Macamaca dělá to jen malo center az prý po ni se pozná která jsou kvalitní my měli třeba třetí den 8 a to jedno bylo porad napred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.5.16 22:24

@Macamaca :mavam: ahojky, tak to jsou perfektní zprávy!!! Mám za tebe velikou radost!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
13.5.16 22:50

@Macamaca a jinak ten ananas na lačno budu tedy muset vyzkoušet :palec:
U mě po dnešním utz výsledky dobrý, zítra dávám večer Pregnyl a v pondělí ráno v 7 už se hlásím na odběr vajíček… Budu potřebovat držet palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
14.5.16 17:09

Dobrý den holky.Mi bude v červnu 39 let.Loni v říjnu jsem podstoupila IVF.Po stimulaci vaječníků mi bylo odebráno 13 vajíček. Z toho jedno bylo zakrslé.12 jich oplodnili a po 6- ti denní kultivaci jich zůstalo 8 takže paráda. Embryotransfer se poprvé nepovedl. V lednu jsem šla na první KET, kde zavedli 2 embryjka. Bohužel taky bez úspěchu. Navíc při rozmražování se 2embryjka rozpadly.Ted ve středu jsem byla na další KET. Nechala si zavést jednoho zmrzlíka a dva mám ještě do zásoby kdyby náhodou… Moc si miminko přeji, a co se má stát to se stane. Všem vám přeji hooooodně štěstí. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.5.16 20:39

@zrzečka1 ahoj malý dotaz nemusíš přespat v caru před odběrem. :) jedes tam přímo na odběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.5.16 20:49

Devčata jak jste snášeli ty injekce, já si píchám třetí den a je to poděs. Minule mi to pichal ten můj bobek a do zadku ale teď jsem fasla puregon a musím sama do břicha :zed:.první dávka mi trvala 10 min než jsem se odhodlala.(už ať to mám za sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
14.5.16 20:54

@verusek85 musíš udělat velkou podkožní rasu a rychle pich pít žádný pomalu nic pak neboli žádná modrinka, hlavně bud uvnena je to jen supkutalka nic hrozného malička jehlička. Ale me se to mluvi sem zdravotnik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
14.5.16 21:57

@wendisek Jj picham rychle a modřiny nemám aspoň se té zeptám jak pichnu mám pustit tu zmáčknutou kůži ( spíš špek :-D )a vpíchnout nebo pořád držet až po vmáčknuti pustit to tam napsané není. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
14.5.16 23:16

@verusek85 porad drží dokud nepichnes danou dávku az teprve před vytahováním pustit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí