Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@zrzečka1 píše:
Ahoj holky, hlásím jen dnešní info - tak ze 14 vajíček bojuje 12 kousků.. nebo respektive sestřička mi říkala, že 12 kousků zahájilo správný vývoj.. tak uvidíme, jak to půjde dál..
Tak to je super číslo, tak ať se jich co nejvíc správně vyvíjí dál ![]()
@Macamaca tak dnes 8 kousků zůstává… to je masakr ten úbytek co… ![]()
Tak holky, zítra valim na transfer… prosim o držení palečků, ať se přidám k vám těhulkám
![]()
@zrzečka1 to dost rychle ty nemáš prodlouženou kultivaci? Moooc na tebe myslim
@wendisek ne nemam, oni u Apolináře razí heslo, že čim dřív, tim líp… taky sem se tomu divila, ale prý je embryjku nejlíp v děloze… nezbývá než jim věřit ![]()
@zrzečka1 aha u nás v CAR je to pravý opak tak se dělá jen prodloužena kultivace a 5nebo 6 den se ukáži jen ty nejsilnejsi embryjka de vidět jak to ma každý jinak
@wendisek je to tak, všude je to jiný, to máš pravdu… no nezbývá mi než věřit bílým plášťům…
taky bych byla pro prodlouženou kultivaci, ale tady ji dělají jen pokud je k tomu nějaký zásadní důvod… ![]()
A u tebe plati ta sobota?
@zrzečka1 u mě byly taky úbytky bylo 16 vajec nakonec odebráno 8 a vydrželo jen jedno které se nechytilo ![]()
@zrzečka1 prodloužená kultivace je 50%uspěchu tedy aspon mi to doktorka řekla, že teprve po 72 hodinách se ukážou ty nejlepší a nejsilnější jedinci v ISCARE se ET dělá vždy po prodloužené kultivaci ![]()
@zrzečka1 no doufám zítra mám ještě jednu kontrolu tak snad se nic nezmeni
zítra na tebe myslim
@zrzečka1 já mám jen jedno mražené zbytek byl 5 den hodne opožděný a na 6 den to nedohnaly takže jen jedna hatchujici blastocysta
@zrzečka1 píše:
@Macamaca tak dnes 8 kousků zůstává… to je masakr ten úbytek co…
8 je pořád krásný číslo
a
Já měla 13 folikulů, v tom 12 vajíček, 9 vhodných k oplodnění, podařilo se oplodnit 5 a po prodloužené kultivaci zbyly 3. No a po vyšetření PGS zbylo jen jedno a to teď bojuje ve mně ![]()
Zítra na tebe budu myslet ![]()
@Romčinka no jo, jenže co mam dělat
snažila sem se domluvit, ale prostě to neslo ![]()
Loni sem se třídenním taky otěhotněla, tak uvidíme ![]()