Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Výpověď ze dne na den? Ty jsi něco provedla? Nebo ti jen skončil pracovní poměr na dobu určitou? Výpověď je možná jen ze zákonných důvodů a s náležitým odstupným - to by řešilo tvoji finanční situaci. Vsechno jde řešit. Hlavně by jsi ale měla zvládat svoje uzkosti. Protože ty teď vidíš vše černě,..ale nemusí to tak být. Naopak.
@sediza píše:
Výpověď ze dne na den? Ty jsi něco provedla? Nebo ti jen skončil pracovní poměr na dobu určitou? Výpověď je možná jen ze zákonných důvodů a s náležitým odstupným - to by řešilo tvoji finanční situaci. Vsechno jde řešit. Hlavně by jsi ale měla zvládat svoje uzkosti. Protože ty teď vidíš vše černě,..ale nemusí to tak být. Naopak.
Asi dostala zrušení pacovního poměru ve zkušební době, jen domněnka.
@sediza píše:
psala, ze je ve zkusebce. Nejde o vypoved, ale zruseni pp
@Cenarius píše:
Já bych poradil, ale pak bych tu byl veřejné lynčován, takže radši nic. Každopádně někteří jedinci jsou experti v nedomysleni situací a komplikování si vlastního života.
Jako proč, protože má psa? Když ho pořizovali, tak přece nevěděla, že o vše přijde, to by pak člověk nemohl udělat nikdy nic touto optikou, protože co když mě za rok vyhodí
Navíc to se dá vyřešit, dát psa příteli, dočasně někomu známému, nebo dát inzerát na adopci pejska.
Jinak nevidím v příběhu nic, co by že zakladatelky dělalo „expertku na komplikování si vlastního života“ - ona se nerozhodla, že se s ní rozejde přítel, dostane výpověď a nevybrala si ani úzkosti. Ve 24 je také pochopitelné, že nemá nějaké extra úspory.
Píše sem pro radu, člověk ve stresu nemá nadhled a rada pomůže. Zbytečné kopání, not so much ![]()
@Anonymní píše:
Do toho vseho mame psa. A ten zustal u me. A ma separacni uzkost… Neumi byt doma sam, steka, vyje, nici zdi. Odchodem od pritele se to strasne zhorsilo a i kdyz jsme ho opravdu hodne trenovali, jsme ted zase na zacatku. Nemuzu dojit ani s kosem, protoze pes sili a protoze tu bydlim vazne par dni, nechci si to hned rozhazet u sousedu. Diky tomu jsem porad doma, nakupovat mi jezdi kamaradka. Pes jde bud vsude se mnou a nebo mi ho kamaradka hlida. Kdybych ted okamzite zacala chodit na 8 hodin do prace, tak sice budu mit praci, ale nebudu mit bydleni…
Dostala jste se tu nektera do podobny situace? Jak tohle co nejlip vyresit? Samozrejme se nahlasim na pracak ale existuji nejaky prispevky na bydleni? Musim tady mit nahlaseny trvaly bydliste? Je mi 24, muj zivot se mi otocil vzhuru nohama a ja nevim jak dal..
Diky
Budeš muset dát psa pryč. Protože až se přihlasíš na pracák, tak teoretický na nějaké příspěvky nárok mít budeš, ale když jim řekneš - já nemohu pracovat, mám psa, který nevydrží sám doma.
Tak tě úřad práce hned vyrazí, protože tohle fakt není důvod nejít do práce.
Takže vyřešit psa a jít do práce