Přítel a jeho rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1229
12.3.15 12:19

Myslím, že klukovi spíš vyhovuje servis od rodičů, kterého se nechce vzdát. Že s rodiči mluvil, víš jen od něho, já bych za to nedala zlámanou grešli. Nic není černo-bílé. Chlapec chce být hezký na všechny strany - je to zkrátka posera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.3.15 12:20

Tak když jsem s někým 2 roky, tak předpokládám, že si nevýymýšlí to, že s někým mluvil, co přesneě kdo říkal apod., když pak mě nadává jak ho to štve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.3.15 12:21

A byla jsem u nich naposled cca před měsícem, kdy to ještě bylo možné a nevadilo jim to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.3.15 12:22

@Nikocka Ježííš můj bratr je přesně takovej, chodí s holkou šest let, jsou straaašně dospělí navštěvují se jen když ona dovolí, protože si to rodiče nepřejí, samozřejmě studuje školu, doma si vymýšlí, jak je ta jeho chudinka, jak musí po večerech dřít, jí si stěžuje jakej je on chudáček.. Nesnáším tyhle typy lidí…

edit a je jim 28… ale proč by ona něco měnila když ho má jen pro pobavení :D

Příspěvek upraven 12.03.15 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
12.3.15 12:23

@svituska přesně…jinak mě spíš příde, že si našel on nějaký důvod u tebe nebýt…ono totoiž kdyby fakt chtěl u tebe být, tak ho nikdo a nic nezastaví a těma dveřma práskne…evidentně mu to takhle vyhovuje a upřímně vykašlala bych se na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.3.15 12:23

Tak to opravdu není náš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.3.15 12:24
@Nikocka píše:
Tak když jsem s někým 2 roky, tak předpokládám, že si nevýymýšlí to, že s někým mluvil, co přesneě kdo říkal apod., když pak mě nadává jak ho to štve…

Opravdu jsi hloupá, když za vším vidíš jen rodiče, protože on je přece skvělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.3.15 12:24

Tak jeho výmysl to není, že nemůže. Jemu se fakt nechce denně ráno vstávat jezdit vlakem, a po večerech se vracet, říct doma čau a jít spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.3.15 12:25

Tak asi hloupá jsem. Hledala jsem tu radu než urážky, ale oukej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.3.15 12:26
@Nikocka píše:
Tak jeho výmysl to není, že nemůže. Jemu se fakt nechce denně ráno vstávat jezdit vlakem, a po večerech se vracet, říct doma čau a jít spát…

A proč jsi si nepromluvila s jeho rodiči?.. To jediný by to vyřešilo… ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
@Nikocka píše:
Tak asi hloupá jsem. Hledala jsem tu radu než urážky, ale oukej..

nikdo tě tu neuráží, jen se na mě nezlob, ale fakt jak kdyby ti bylo 15-náct…on je tak skvělý a za všechno můžou jeho rodiče :roll:

Příspěvek upraven 12.03.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229

Kdyby mu to tak vadilo, práskne dveřma a je s tebou. Sundej růžový brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
@brumdinka píše:
nikdo tě tu neuráží, jen se na mě nezlob, ale fakt jak kdyby ti bylo 15-náct…on je skvělý, on je bpan ABožský a za všechno můžou jeho rodiče :roll:

zamilovaná patnáctka no…
Měla bys udělat to co chceš ty, copak ty s nima nechceš mluvit?

Příspěvek upraven 12.03.15 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.3.15 12:27

@Nikocka Ale podívej se na to tak, že on ten problém fakt není v těch rodičích, já ti psala, jak bych se na to na jejich místě dívala. A ano, jsou pak rodiče, kteří mají pocit, že když dítěti, byť dospělému, přistřihnou křidélka, bude se mu do budoucna dařit více.

(maá vtipná poznámka - podle popisu a typu studia se tvůj přítel ani ministrem ani ničím podobným pravděpodobně nestane ;-)

A píšeš, že má občanku, je dospělý, tak snad si může dupnout - jistě, on může, ale ON NECHCE. To je ten zásadní problém ve vašem vztahu, ty ho vnímáš jako dospělého, co může relativně vše, ale rodiče ho vnímají jako dítě, které musí vést (i to je z jejich strany asi pochopitelné) a jemu prostě vyhovuje, že to tak je, sama uznáváš, že je zhýčkaný. Věř, že kdyby mu přístup rodičů tooolik vadil, tak si dupnul dávno. Právě proto, že je dospělý, tak on se vlastně rozhodl, rozhodl se postavit do role trpitele, co na rodiče nadává, ale změnit to nechce, protože mu to tak vyhovuje, ačkoli si postěžuje tobě, tím ti zavře pusu, že to jinak nejde a zase plujete dál. Bohužel, já mám pocit, že tvůj přítel si už dávno vybral, bez tebou vyřčeného ultimáta. Protože ve 22 kdyby chtěl, je hodně možností, jak to udělat.

Btw v Pardubicích např. advokátní kanceláře hledají studenty na pár hodinek, jsou flexibilní, stačí např. tři hodiny denně, což by v pětihodinové pauze stíhal. A možností je vícero, takže i toto je spíš hledání proč to nejde, než jak to udělat, aby to šlo. Ale zase - jemu to vyhovuje, odpovědnost za sebe nepřebírá, pouze studuje a má relativní klid ;-)

A navíc další otázka je, jak opravdu je to s rodiči - kdo ví, jestli se pouze nevymlouvá, že s nimi mluví a nic nejde… spíš bych měla pocit, že oni ti to fakt za vinu dávají, ale jemu vyhovuje se na ně vymlouvat, aby jako manžílek fungovat nemusel. Ve 22 letech po něm prostě chceš moc zodpovědnosti - převzít otěže svého života, začít se sám o sebe starat, ještě studovat, žít s přítelkyní, která se dodnes nesrovnala s tím, že byla na interupci, tudíž je pravděpodobné, že brzy dítě chtít bude (což on ve 22 zdaleka ještě dlouho nemusí cítit stejně). Jak jsem psala, podle mého jste těžce každý jinde a ty pomyslné nůžky rozdílnosti se mezi vámi otevírají čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
12.3.15 12:29
@svituska píše:
zamilovaná patnáctka no…
Měla bys udělat to co chceš ty, copak ty s nima nechceš mluvit?Příspěvek upraven 12.03.15 v 12:27

Tak nějak… ale tak slečna zakladatelka prostě chybu ve svém milém vidět absolutně nechce. Kolik takových, mnohem starších, tu je taky… jednou procitne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí