Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, bydlím s přítelem, jsme spolu půl roku a procházíme krizi. Jsem na chlapy moc hodna a vždycky na to dojedu. Prvni vztah 6 let dopadl neverama od něj. Myslela jsem si ze to ted s novym bude lepší. Bylo chvíli. Poslední měsíc se spolu moc nebavíme akorát o tom co je k jídlu zda ma cigarety na druhý den, jestli jsou vyvenceny psi, uklizeno. Prijde z prace hned lehne a ja nesmim ani promluvit protoze on chce mit klid a nechce absolutne nic resit. Kdyz se ho na něco ptám hned jr z toho hadka protoze ho tim otravuji a obtěžuji. O víkendu samozrejme pouze parta a ja jdu zase stranou. Vse bere jako samozřejmost. Zkusila jsem jit na noc k rodičům a jeho to opet nechává chladným. Pak se teda ozve at jdu domu ale jak prijdu zase od znova. Jsem citlivka takze hned vidim zase rozchody a nevěry z minulého vztahu. Toho přítele vazne miluji, nechci o něj přijít ale chci aby si vazil co delam. Dokonce jsem koupila i permanentky na fotbal a vozím ho tam protoze nema papíry takže funguji vlastně i jako taxi. Co se tyka sexu tak to je jedina chvíle kdy je na me milý. Vim ze me ma rad, ale me to asi nestačí a chtěl bych i jine projevy. Kamarádky radi vykašlat se na něj a jit daal ale to ja neumím a uplne nechci. Mate někdo zkušenosti? Nevim kde hledat radu… ![]()
Poslechni kamarádky. Na to, že jste spolu tak krátce, tak to nevypadá jako „sluníčkový“ vztah. Ten se podle mě nezmění. ![]()
Souhlasím s kamarádkama…
A tím, že mu polezeš do zadele (fotbal) si respekt nezískáš, právě naopak
Souhlasím s kamarádkama…
A tím, že mu polezeš do zadele (fotbal) si respekt nezískáš, právě naopak
Děláš mu první poslední, vozíš ho, vaříš, smažíš, jsi jako myška, aby pán mohl být potichu a on je za to na tebe hnusný. A ty mu za to koupíš lístky na fotbal a dopřáváš mu hezký sex. Chceš, aby si tě vážil? Važ si sama sebe. To je jediná rada.
Po pul roce, kdy si z tebe dela jen domaci servis a matraci, bych rekla pouze sbohem, psat mi nemusis. Celem bych se s tebou hadala, jestli te fakt ma rad, mne to tak neprijde.
Kdyzvsevk tobe chova takto uz po pul roce, tek v budoucnu to bude uz jen horsi. Pryc od nej…
A vážíš si sama sebe? Pokud ne, tak proč by si tě měl vážit někdo druhý? ![]()
Já se obávám toho že to asi lepší nebude jsi moc hodná… Zkus si s ním promluvit ať jde do sebe nebo že odejdes a když se nad tím nezamysli tak se na něj vyprdni nebo to bude ještě horší
vím že je to těžké ale co bys z takového vztahu měla jen by ses trápila
Já se obávám toho že to asi lepší nebude jsi moc hodná… Zkus si s ním promluvit ať jde do sebe nebo že odejdes a když se nad tím nezamysli tak se na něj vyprdni nebo to bude ještě horší
vím že je to těžké ale co bys z takového vztahu měla jen by ses trápila
No po půl roce to je teda síla ![]()
položila bych si otázku: co mi ten vztah přináší pozitivního? ![]()
Promiň, ale nevidím důvod, proč by si tě měl vážit
evidentně sebou necháš mávat, tak se nediv ![]()
Zkus si přečíst proč muži milují potvory a hodným holkám zůstanou oči pro pláč… Hodně ti to otevře oči mě tenkrát tahle knížka pomohla byla jsem hodná jako ty