Přítel a setkávání se s kamarádkami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2301
7.12.24 10:41

Můžeš si myi že většina žen jsou slepice když už se baví se ženou tak 45 plus. Jemu je 38.

Takže jsem naprosto v klidu. Jezdí na fotbal, na tenis a na kolo a pak s kamarády po Evropě.

Jako že by šel třeba s nějakou ženou na Vánoční trhy… To by ho slehlo. Každopádně když už by to nastalo věděla bych že je to konečná a totálně se zalaskoval protože asi jen toto pomazlení smyslu by ho donutilo jít na nějakou takovou akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
7.12.24 13:36
@Anonymní píše: Více

Pokud je sám žarlivý a rok lpí na pravidlech a sám si píše a chce chodit na randíčka najednou bez tebe je to divné.
Pokud by šlo o známou z dětství…rodinné přátelé o kterých víš od začátku vztahu je to ok.
Můj muž má kamarádky…ví o nás.. staly se rodinnými přáteli.
Takže vím že když by byl s nimi nic se dít nebude.
Pokud by se najednou po jim nuceným přísným režimu objevilo spousty holek co by s nimi začal chodit sám ven…byl by to pro mě problém.
Asi bych nechtěla hrát hry a vracet mu to s jinými..
Spíše bych se naštvala a chtěla aby s tím přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
7.12.24 14:04
@Justin Case píše: Více

Ne každý, kdo na net napíše, že může mít partnerů nebo partnerek na sex dost, musí kecat. Ženy s tím vůbec problém nemají, jsou to ženské a chlapi jsou nadržená čuňata (díky bohu za to :dance: ), mezi chlapy je taky dost zajímavých kusů. Protože to popírači neznají, oni sami takoví nejsou, tak si myslí, že ostatní musí lhát.
Klikání na fotečky je na stejné úrovni jako diskuze na emimču. Zábava, relax. Nebo si myslíš, že klikání na fotečky vylučuje úspěšný sexuální život v reálu? :nevim: Zoufalci chtějí, protože nemají, úspěšní chtějí, protože s jídlem roste chuť. Ty mi přijdeš jako zahořklý muž, co popírá to, co se mu nehodí do jeho vidění světa, ve kterém jsi úspěšný, ač tomu tak není. Ženské to vycítí na sto honů, tak pozor na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107008
7.12.24 14:26
@Anonymní píše: Více

a co ti ty sceny davaji? Chces se ho zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5005
7.12.24 16:36
@NaNicemNezalezi píše: Více

Já ale pání už mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
7.12.24 16:46
@Justin Case píše: Více

To se máš. Já pána nikdy neměla. Zato jsem měla kupu chlapů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí