Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jde chlap sám ven, absolutně netuším s kým ten čas tráví..občas se ke mě něco donese, jsme na malém městě..ale, ikdyz z některých věcí nejsem nadšená, snažím se to neřešit a nenechat si tím kazit náladu ![]()
On se neptá mě s kým kde trávím čas když jdu sama ven
Toto fakt nechapem, ze ked ma chlap partnerku tak partnerka sa nesmie uz nikdy v zivote stretnut zo ziadnym inym chlapom a chlap sa nesmie stretnut zo ziadnou zenou. Aky to ma dovod?
Naozaj si myslis ze ked ta bude chciet podviest tak ti to bude dopredu hlasit? Ked niekto chce podvadzat tak si vzdy na to najde cas/priestor a nejaka dohoda v tom rozhodne nezabrani.
A ked niekto nechce podvadzat tak preco by nemohol ist s opacne pohlavnou osobou von?
Ja som dokonca chodil na dovolenku s kamaratkou, pretoze podla jej stanoviska „…sa partneri menia ale kamarati zostavaju“ a teda je lepsie stravit peknu dovolenku s kamaratom nez s partnerom. Ja sice s nou ideologicky nesuhlasim, ale bola to zaujimava destinacia aj pre mna tak sme spolu sli a bolo to fajn (a nie nesulozili ani nespali sme spolu, dokonca sme kazdy spali vo svojej izbe).
Podobne moja partnerka bola teraz 3 dni s kamaratom, no a co. Ja som nemohol, ona chcela ist tak isla s kamaratom.
@Anonymní píše: Více
Přijde mi, že si ty vaše pravidla nastavuje tak, jak se mu to právě hodí.
No je to takové podivné. A on teda ti řekl že jde s kamarádkou a proč tě třeba nevezme s sebou, aby vás seznámil, když je tak dlouholetá? To by mě celkem zajímalo, protože by to přeci neměl být problém, abyste se poprvé seznámily i vy dvě. To bych se schválně zkusila zeptat, jak se na to bude tvářit. Já bych třeba chtěla poznat přátele mého muže, pokud bych je ještě neznala. Proč ji třeba nepozve k vám někdy, na kafe na pokec a tak.
Tak kdyby to byla nějaká blízká dlouhodobá kamarádka, tak o její existenci přeci už dávno víš. Tady se slečna jako kouzlem vyloupla odnikud. A na to, aby chlap plánoval nějaká randíčka ve dvou s „kamarádkami“, o kterých jsem nikdy ani neslyšela, nejsem teda ani trochu zvědavá. Zvlášť když píšeš, že jemu samotnému vadila představa, že někam jdeš s jakýmkoliv chlapem. S kamarádkami problém nemám, ale tohle by mi vadilo.
@leopanda on mi to neřekl protože ještě s nikým nikam nejde já jen viděla tu zprávu není to aktuální a nevím, jak ta jejich domluva dopadla, viděla jsem na fb, že je z Brna a on mi má jet kupovat dárek do Brna zítra ale věřím mu že jede vážně pro dárek protože mu ona psala že až týden před Vánoci, takže tak a nechtěl mě vzít s sebou logicky když mi kupuje dárek pro mě, k sobě si žádné kamarády domu nezve a jak jsem psala, tak zatím byl jen s chlapama s žádnou ženskou nebyl
@Livi92 ještě s nikym nikam nejde já jen viděla náhodně tu zprávu, tak ona mu napsala k narozeninám a asi padlo slovo že se třeba dlouho neviděli, tak že by třeba někdy někam mohli jít nevím čí to byl nápad a já se ho chci právě na tohle zeptat že nejdřív jsem nemohla a teď bych mohla? A samozřejmě bych se ho doptala na další info ale zatím se nic neví a nemůžu říct že jsem četla zprávu že jo, až by mi oznámil že někam jde
@IcePlanet7 píše: Více
„…sa partneri menia ale kamarati zostavaju“ Heh, můj ex razil stejné heslo. Jen mu úplně nedocházelo, že ty partnerky mu ze života odchází právě kvůli tomu, že jim tohle dával najevo a sám si ty vztahy tímhle bojkotoval. Ono totiž každou hrozně bavilo poslouchat, že už předem počítá s tím, že ten vztah nevyjde, a že ji kvůli tomu bude vždy mít na druhé koleji za kamarády, protože ti zůstávají.
A vyčůraní kamarádi, co z toho těžili, ho v tom samozřejmě utvrzovali, jak je to správný přístup.
Spis nez nejskej truc, si promluvte jako dva dospělí lidé.
Diskusi na toto tema je tu povicero, muzes kouknout na tema typu „opacne pohlavi, kamarádky“.
Vetsinou se tu sejde mírně mensi skupina tech, co nevidí problem a mírně větší skupina tech, co je pro ne takove rande nepřípustné nebo nevhodné.
Tohle je jasná věc. Při odhalení a dotazu bude následovat reakce „raději jsem si to nechal pro sebe, abys byla v klidu.“
Ti lepší to přiznají a oznámí dopředu, aby to vypadalo, že nemají co skrývat, ale dobré soukromé očko odhalí, že bylo co skrývat. ![]()
Netestuj, ženská, dobrý lhář a manipulátor test odhalí a napíše, co si přeješ číst. A ten, co nelže, napíše totéž. Výpovědní hodnota nulová. ![]()
@Mar__tanka1983 tak říkám cely náš roční vztah nikdy s nikým kromě kamarádů nebyl nebo aspoň to tak vypadá zatím mi o tom neřekl a já to říct nemůžu že jsem viděla zprávu vše by to pokazilo proto si to chci ujasnit třeba mě plánuje vzít taky já nevím já o tom jako nevim
@IcePlanet7 mozna az ti par takovych kamarádů tvou drahou prefikne, budes mluvit jinak. Ja tomu rikam příležitost dela zloděje. Desetkrat se sejdou v klidu, pojedenacty bude zrovna naštvaná, citlivá, opilá nebo co my víme, a pak proste pozdě bycha honiti.
V mém okoli všechny „kamarádky“ od chlapů drive nebo pozdeji podlehly nebo naopak zacaly svádět, a všichni kamarádi dříve nebo pozdeji zkusili vlezt do kalhotek ![]()
Az si muj muz pořídí kamarádku, se kterou pojede na víkend, kdyz ja nemuzu, silne se zamyslim, jestli ma nas vztah nejaky smysl. Sorry jako
.
A hlavně mezi náma je problém, že já mu od určité dobrý nevěřím a ho to mrzí nebyl žádný důvod mu nevěřit, já prostě začala nějak sama blbnout a tak mi třeba raci řekl, že si s žádnou ženskou nepíše, jen aby měl doma klid denně se hádáme kvůli mým náladám a scenam, takže teď jsme si řekli, že si budeme říkat pravdu, tak by mi to asi oznámil, ale zatím se o nic nejedná, tak mi nemá asi ještě co oznamovat
jsi nějaká psychicky labilní, ne?
jinak - jste svobodní lidi, občas se stane, že jdu někam s kolegy (ale spíš jako banda), už se i stalo, že jsme šli s kolegou jen ve dvou se třeba doprovodit nebo tak něco, žádný sex v tom opravdu nebyl… jste přece oba svéprávní lidi a ne malé děti, které musí hlásit s kým přesně bude…
ale pokud mu nevěříš a on si s někým píše, tak možná mluví tvá intuice správně… tyhle věci se nedají říct paušálně…
ok, to jsou nové informace, které jsem předtím neznala…každopádně co je tedy problém, kromě toho, že se mu díváš do telefonu? ![]()
Chodí váš přítel se známou nebo kamarádkou na kafe a pokec? Jak na to reagujete a nevadí vám to? My jsme spolu s přítelem rok a celou tu dobu mi tvrdil, ať si s kamarádkama chodím, jak chci a kam chci, ale že s chlapem ne, že on taky nechodí s ženskýma a sám nikam.Ze na to nemá ani čas. Ted v neděli jde s kolegyní a kolegou na vánoční trhy, oba dva mě znají a oba dva o mě ví. Me to nevadí, že oba dva znám taky osobně. Mel teď ale narozeniny a psala mu nějaka holka, tak jsem z něj vymámila, kdo to je a on že jeho nejlepšího kamaráda bývalá. Videla jsem ale zprávu, že se asi pravděpodobně domlouvají na nějaký setkání, bylo tam cosi ve smyslu že asi týden před Vánoci, pokud se nechá vyrušit od dárků, nevím ale, jestli to navrhl on, nebo ona, z toho jsem usoudila, že jde asi o nějaký setkání, hned mi to zkazilo náladu a čekám, co z toho bude a jestli by mi o tom, že někam jde řekl. Ted jsme se domlouvali, že si budeme říkat pravdu a nebudeme si lhát, on chce taky vědět kde a kam s kým jdu.Chci se ho teda zeptat na to, jak to teda je, tvrdil mi, jak mi nikdy nezakazoval chodit s někým někam, pokud prý mám kámoše, se kterým jsem se dlouho neviděla a chci někam jit, že můžu. V neděli jsem řekla, že asi taky někam půjdu a on s kým? říkám že je ještě čas a nemám to domluvené, když byl pracovně pryč a já v létě jezdila na koncerty, vždy se ptal s kým tam jdu.Ja řekla, že když jsem ve vztahu, tak s chlapem nikam nechodím a všechny jsem odmítla. Ted by to najednou nevadilo? Za celý náš vztah byl akorát s kamaradama na pivě toť vše. Jak reagujete vy, když váš přítel jde někam s opačným pohlavím? Já jsem nachystana na to, že když on někam půjde s ženskou a sám, že teda taky půjdu s tema, co jsem odmítla a není jich málo, není to na truc, ale když by šel a mohl on, proč bych teda já taky nemohla si někam vyjít přece, jak to máte vy? Každopádně se ho na to zeptám, že dřív jsem nemohla jen s kamarádkama a teď můžu i s kamarádem? Ať v tom máme jasno, díky za vaše názory a za to, jak to máte zavedene vy