Pořád ho tu drží studium a povinná práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21441
10.2.20 11:08

Co to je „budovat společný“ život? Jakože tchyně vás nutí se odstěhovat z jejich domu, ale ty nemáš práci a přítel chce ještě studovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Najdi si brigádu, podej si přihlášku do školy a zvyš si kvalifikaci, abys měla lepší šanci najít práci, když ti jdou ručičky dozadu a těžkou práci s tvou mizernou kvalfigikací dělat nechceš.

Pokud se chceš ve vzdělání posunut, tak prostě začni. Pro začátek se třeba uč pomocí duoligna angličtinu.

A teda partnera podporuj ve studiu, a ideálně se odstěhujete z té pasti levných montoven, kde se ti nechce makat a postavte se na vlastní nohy.

Dítě ti opravdu nepřinese ani spokojenost, ani stabilitu. pořizovat si dítě protože nevíš co by je blbý plán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
@PaníBovaryová píše:
Co to je „budovat společný“ život? Jakože tchyně vás nutí se odstěhovat z jejich domu, ale ty nemáš práci a přítel chce ještě studovat?

Mimísek. Ten to všechno vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5151
10.2.20 11:09

Takze ty do prace nechodis, protoze misto setreni to slo na dopravu? Tak radsi byt nezamestnana? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
10.2.20 11:11

Co myslíš tím „budovat společný život“? Jako aby přítel šupal vydělávat a živil Tě, protože Tobě se nikam do práce nechce? Já bych na Tvém místě hledala práci co nejdřív a nespoléhala na to, že někdo bude platit živobytí za Tebe. To, že jsi drobná, Tě snad z pracovního života nevylučuje proboha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
10.2.20 11:12

Zakladatelko, kdo živil přítele doteď? Ty z těch 12 nebo tchyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
10.2.20 11:17

Pokud chce studovat VS je to jen dobre. Pokud jednou budete mit rodinu, pan bude mit daleko lepsi uplatneni a tim i finance.
Ty si najdi tak praci a nech ho zit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.2.20 11:32

Takže si dávala za dopravu celou vejplatu, takže nejmíň deset tisíc? Kam si jako dojížděla že je výhodnější bejt doma? 8o A ani s takovym záběrem jsi nesehnala vhodnou práci? :think: Mně je to vždycky takový divný když je v nějakým místě údajně práce jen pro jeden typ zaměstnance… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.2.20 11:45

Takže ty nic neděláš, valíš se doma, všechno táhne partner a ty mu ještě budeš diktovat, jestli může nebo nemůže studovat? 8o jestli tahle diskuze není troll, tak se divím, že te ještě nekopl do zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 11:54

Tchýně si sama nepředstavovala že ho bude živit skoro do 30-ti. Teď to byly zbytečně narážky na mě. On neplatí nic a já a tchýně to dáváme nějak dohromady. Momentálně si práci hledam, nebylo to jen o tom, že jsem za to dala dost peněz, nenasetrilo se za to zatím ani na auto, takže jsem třikrát přestupoval a spoje nebyly nic moc, tudíž jsem zbytečně trávila i hodně času čekáním atd. Mohla bych dělat dobré práce ve sportu i s ubytováním, na co mám školu, ale to bychom se museli právě přestěhovat spíše k Čechám, na Moravě to moc nejde. Ze školy už jsem měla pomalu syndrom vyhoření a pokud bych si dodělával VS, tak mi to ani k ničemu není, jelikož je to na stejné principu. Přítel má dvě skoro stejně školy a vysokou v tom oboru ani nepotřebuje. Svou šikovnosti se vždy dostane na takové místo, kam chce.

• Citovat
  • Upravit
197
10.2.20 12:03

Jak na stejnym principu? SŠ a VŠ? Jj to vždycky řikaj lidi co VŠ nemaj. :mrgreen: VŠ ve tvym oboru teda nechceš kvůli syndromu vyhoření, ale práci si nehledáš v jinym oboru? Jestli tomu dobře rozumim? A z čeho podle tebe lidi na Moravě žijou? No, celý mi to přijde jako takový to kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.2.20 12:09

Tak jestli ho nechce tchýně dotovat tak ať mu to řekne ona.
Se mi zdá, že se jen vymlouváš a chceš se stěhovat za vzdušným zámkem. Bez praxe se ti práce bude hledat stejně blbě na moravě tak i v čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.20 12:11
@anniething píše:
Jak na stejnym principu? SŠ a VŠ? Jj to vždycky řikaj lidi co VŠ nemaj. :mrgreen: VŠ ve tvym oboru teda nechceš kvůli syndromu vyhoření, ale práci si nehledáš v jinym oboru? Jestli tomu dobře rozumim? A z čeho podle tebe lidi na Moravě žijou? No, celý mi to přijde jako takový to kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody…
Špatně rozumíš. Ve stejném oboru ale to je lepší jít do Čech. Hlavně on má skoro dvě stejné SS, moje vzdělání neřešte.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.20 12:12
@Náměsíčná píše:
Tak jestli ho nechce tchýně dotovat tak ať mu to řekne ona.
Se mi zdá, že se jen vymlouváš a chceš se stěhovat za vzdušným zámkem. Bez praxe se ti práce bude hledat stejně blbě na moravě tak i v čechách.
Řekla mu to. Ale nic. Já mám praxi ve sportu a školu také. V Čechách jsou rozhodně lepší nabídky.
  • Citovat
  • Upravit
53190
10.2.20 12:15
@Anonymní píše: Špatně rozumíš. Ve stejném oboru ale to je lepší jít do Čech. Hlavně on má skoro dvě stejné SS, moje vzdělání neřešte.

Tak píšeš, že můžeš dělat dobré práce ve sportu nebo v ubytování, to by mě zajímalo, co máš za školu :think: Nicméně zrovna hotely a penziony jsou, světe div se, na Moravě stejně jako v Čechách. Ovšem s tvými sklony k vyhoření (spíš ses asi špatně vyjádřila, ne? protože ve tvém věku něco jako vyhoření a ještě k tomu na škole nedává smysl) - bych k práci s lidmi neinklinovala.
Zkusila bych před ním nadhodit téma dálkového studia VŠ, takže byste pak mohli oba normálně pracovat a přestěhovat se třeba na Václavák, pokud myslíš, že vám to přinese štěstí. Spíš mám ale pocit, že se tvůj přítel této společné budoucnosti snaží trochu vyhnout. Nebo jí alespoň oddálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí