Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
ZdravímJe mi 24 a můj kluk chce abych při sexu měla mokrý orgasmus. Jenže ať se snažíme jak chceme tak to prostě nejde. Několikrát jsem si mokrý orgasmus udělala sama, ale když mi to dělá přítel tak nevystříknu nikdy. Chtěla bych aby se mu to povedlo, protože vím, že by to moc chtěl. Je něco co by jsme pro to mohli udělat? Třeba nějaký speciální lubrikant?
Já bych ho taky chtěl mít velkého az na měsíc, mít 2× vyšší plat a odhánět ženy vidlema
. Ne všecko má automaticky jít co je někde vidět.
@Anonymní píše:
To neni lubrikantu ale vzruseni. MO mam, jsem jiz zraleho veku a lubrikant nepotrevuji, tecu pri prsteni a i pri poloze na konicka. Zadna vyhra to nenihlavne nekde na dovolene. Nechali jsme jim tam uplne mokrou postel, ono to je nastesti bezbarve bez zapachu ale durch, kdyz me chlap udela vicekrat. Mne chlap strasne pritahuje porad tim to asi taky je.
Koukám, že některý lidi jsou fakt prasata. Paráda pak tam po vás spát. ![]()
Pořádně pij a až se ti bude chtít na záchod tak mu řekni ať do tebe strčí prsty no. Je to plus mínus stejné. Držím palce. Já si jdu umýt ruce.
@Veselej kluk píše:
Koukám, že některý lidi jsou fakt prasata. Paráda pak tam po vás spát.
Stalo se to jednou, a kdyby tam byl fen tak bych to vysusila. Od te doby bez nepromokave podlozky nedovolenuji.
Poprvé se to povedlo mému ex v mých 20 letech. Prostě si se mnou hrál a rozhodně to nebyl účel. Nevím, jak to, ale dařilo se mu to pak pokaždé, když chtěl.
Sama jsem si ho nikdy přivodit nedokázala - ale pro mě je masturbace o tom, aby to bylo rychle, účelně a nedokážu si se sebou hrát dlouho, nebaví mě to.
S manželem se to povede jen občas a hodně záleží i na mém uvolnění a náladě.
Si dělá srandu ne? Vysvětli mu že to nejde na povel
Řekla bych mu: Ok, tak chci aby ses udělal až JÁ řeknu. ![]()