Přítel chce, abych zhubla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1292
4.4.19 13:36

U nás je to nastejno.Mám 170cm a 63kg.Můj chlap má 189cm a 100kg.Je hodně sportovně založený a na postavě je to vidět. Na mě má stále řeči kvůli postavě ,ale cvičení mě nebaví. Tak si před ním vždycky otevřu čokošku .A myslím si své .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
4.4.19 13:38

Já čekala že máš aspoň 100 kilo. Tohle je přece normální váha. 8o spíš bych se zamyslela, aby tě neodkop, až budeš těhotná a po porodu, když už teď má problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
4.4.19 13:39

Bez fotky těžko soudit. Tlustá určitě nebudete. Ale kolikrát vypadá líp vysportovaná holka se 67kg než rozkydlá s 57…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85469
4.4.19 13:42

Zalezi, zda jsi spokojena Ty ;) ja byt spokojena a mit normalni sebevedomi, tak ho poslu nekam ;) pokud bych spokojena nebyla, pracovala bych na tom lvuli sobe a ne jemu. A nevim, zda je to vhodny partner pro zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
4.4.19 13:46
@Kfětoslava píše:
A to bych do tebe neřekla :think: Vzhledem k tomu, jak tu občas prezentuješ svůj pohled na ženské pokolení se mi nechce veřit, že doma podle svojí i hopsneš 8)

Já v tom vidím hlavně výhody. Ještě jsem si nikdy nemusel stěžovat na nedostatek sexu. Když poslouchám své kamarády nebo to čtu tady, tak jsem šťastný, že se mě to netýká. A nechce po mně žádné extrémy, jen si řekla, co se jí více líbí a nakonec z toho těžím hlavně já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
4.4.19 13:58

Zakladatelko mám úplně stejné míry jako ty. Dcera se teď učila vyjmenovaná slova po V, nemohla si vzpomenout na slovo VYŽLE a můj chlap jí poradil: Je to máma a hned si vzpomněla :D Takže asi tak…jasně, něco jiného je tyto míry ve svalech nebo v tuku ale dle toho co píšeš, to nebudeš mít jenom z tuku, takže za mě jsi úplně v pohodě. Hýbeš se a asi se nepřejídáš. Můžeš začít cvičit břicho ,ale jenom proto, že ty sama chceš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.4.19 14:00

@blumen naprosto souhlousím…záleží hlavně na tobě…tvoje váha mi přijde uplně v pořádku, pokud nevážíš 90 kilo…já bych se spíš zamyslela nad partnerem…nedokážu si představit, že by do mě tlačil partner at zhubnu atp…já jsem se sebou spokojená, cítím se dobře a přitažlivá myslím si, že to ze mě vyřazuje a můj partner to ze mě cítí proto jsem pro něj přitažlivá i když přiberu nebo zhubnu…je to jen váha…pokud to samozřejmě není na hraně obezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.19 14:10
@ANNYlis píše:
@blumen naprosto souhlousím…záleží hlavně na tobě…tvoje váha mi přijde uplně v pořádku, pokud nevážíš 90 kilo…já bych se spíš zamyslela nad partnerem…nedokážu si představit, že by do mě tlačil partner at zhubnu atp…já jsem se sebou spokojená, cítím se dobře a přitažlivá myslím si, že to ze mě vyřazuje a můj partner to ze mě cítí proto jsem pro něj přitažlivá i když přiberu nebo zhubnu…je to jen váha…pokud to samozřejmě není na hraně obezity

Já si to představit dokážu. Našel hezčí model, a tak teď hustí do přítelkyně, protože neví, jak se jí zbavit a nebo mít důvod pro nevěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.4.19 14:15

@P4ja V tom samozřejmě můžete mít pravdu, ale v tom případě rychle pryč s takovým *****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
4.4.19 14:23
@ANNYlis píše:
@P4ja V tom samozřejmě můžete mít pravdu, ale v tom případě rychle pryč s takovým *****

Nevím, ono těžko soudit. Zakladatelka nepíše, jak fungují normálně a jestli to řekl spíš, aby ji motivoval a nebo jí to dává sežrat, že má zhubnout. To těžko říct :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.4.19 14:30

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.19 14:58

Proboha kolik mu je? Máte děti? Vyspělej chlap přece nemůže být tak tupě povrchní 8o Můj má „jen“ 23 a já jsem den před porodem měla 98 kg, v porodnici jsem nechala jen 11. Doteď jsem to neshodila a stejně jsem pro něj ještě atraktivnější než dřív, má jiné hodnoty. Takového „frajera“ bych teda hnala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
4.4.19 16:01

Heleďte, já nevím, možná mi v diskusi něco uniklo, ale třeba jí opravdu jen naznačil, že má špíček a byla by pro něj atraktivnější bez něj, jestli to neřekl hnusně, tak co je na tom, když má manžel třeba mastné vlasy, tak mu taky řeknu, že by bylo načase si je umýt. Hned bych z toho neusuzovala, že je to povrchní primitiv, měla by se s ním okamžitě rozejít a určitě má někde milenku. :nevim:

Přijde mi, že tohle je dobrý příklad tématu, kde kdyby to bylo obráceně - tj. manžel přibral, dřív to byl svalovec, mám mu naznačit, aby to zas shodil? Tak tu všichni napíšou: No jasně, řekni mu to, nějak pozitivně ho motivuj… ale u ženy se nesmí ani naznačovat. :nevim:

(ale samozřejmě je možné, že to tupý primitiv je a milenku má taky, ale z toho, co tu zakladatelka napsala, mi to nijak jasně nevyplývá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.4.19 16:59

@klamonožka Tak já bych třeba nebyla pro ani opačně. Zas ne všechny to bereme jednostranně :) Můj taky dost přibral, prožíval to těhotenství se mnou :D Ale já mu ráda říkám, že nepřibral, prostě zmužněl (dokud nemá ženské proporce, tak to nevidím jako problém) prostě denně makal rukama na domě (stavíme sami, hlavně on), tak se z něj stal prostě kus chlapa, který se neštítí tvrdé práce ani pečené kachny a guláše ;) U chlapa by mi vadilo, kdyby měl tu počítačovou figuru, prostě ženské boky z nedostatku testosteronu a žádnou sílu, to bych pak už problém měla. A nikde není psáno, že chlap má být opálený svalovec (fitness a solárko, děsně mužné :roll: ).

Samozřejmě souhlasím s tím, že z příspěvku zakladatelky není patrné, jakým tónem a v jakém kontextu to pronesl. Ale jako bývalá anorektička jsem na tyhle poznámky opravdu citlivá, vím, jak jsou nebezpečné, takže by takový schytal minimálně pár dnů trucování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7662
5.4.19 11:51

Někdy je lepší holka na štípnutí než na chcípnutí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie