Přítel chce dítě, ale ne svatbu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.11.16 17:35
@elisa.qu píše:
Asi bych mu řekla, že s miminkem ještě počkáme do doby, než se na svatbu cítit bude.. jsi mladá, tak neni kam spěchat :-)

Ano, přesně tohle jsem navrhla. Jen mám strach, abych nečekala 20 let :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.16 17:50

@terezka12345 proč je pro tebe svatba tak důležitá? Nezajímají mě bláboly typu, že vztah není dost perspektivní, nebo, že svatbou získá jiný level… Ani svatba ti nezaručí sťastný vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.16 18:44

@Taao to přirovnání s krávou je krásné :lol:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.11.16 18:48

U me neexistuje dite driv jak svatba! Chci uplnou rodinu. Na tvem miste bych na to nepristoupila. Prvne svatba, pak dite. Vis, ony sliby jsou zadarmo a nic nestoji, ikdyby ti rekl ze se vezmete pak, neverila bych mu. Byt svobodna matka a jeste dobrovolne, to nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.11.16 18:49
@zoidberg píše:
No tak dneska asi těžko narazíš na chlapa, který se bude chtít oženit a zároveň umí číst a psát. Zkus mu vypsat v bodech racionální důvody, proč chceš vstoupit v manželství. Vynech pocity a jiné nesmysly a vyjmenuj důležité praktické věci. Třeba na rozumné argumenty kývne.

to je teda nehorázná pitomost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.11.16 18:53

@terezka12345 poslouchej, je ti 23 let, ty se nemáš zapotřebí s čímkoliv „spokojit“, ty si můžeš určit nároky, jaké chceš. A jestli je to svatba, tak je to svatba! Nepotřebuješ si sepisovat žádné argumenty ani, že chceš, aby se někdo nějak jmenoval apod. rádoby logické falešné argumenty, které ženy často používají. Narovinu bych mu řekla, že chceš nejdřív svatbu a pak dítě a jestli se mu zdá, že ho „tlačíš“, tak o tom teď nebudete mluvit a počkáte, co bude, až se tlačený nebude cítit.
Ale argumentovat tím, že ho jiná žena opustila před svatbou, není argument, proč si nevzít tebe.

Příspěvek upraven 07.11.16 v 18:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.11.16 18:57

@PaníBovaryová souhlas! Slecne je 23 let! Ma pravo si urcit pravidla. Je to mlada kocka (oproti nemu) jeji chlapek je pekne vycuranej, takovyho bych hnala smekem! Vychytralec. Dela si to snadny pro pripadny utek, jj takovych znam mraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.11.16 19:05
@Denise13 píše:
U me neexistuje dite driv jak svatba! Chci uplnou rodinu. Na tvem miste bych na to nepristoupila. Prvne svatba, pak dite. Vis, ony sliby jsou zadarmo a nic nestoji, ikdyby ti rekl ze se vezmete pak, neverila bych mu. Byt svobodna matka a jeste dobrovolne, to nikdy!

Za to s ditetem bez svatby budete polovicni rodina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
7.11.16 19:09
@Šarlota4 píše:
Za to s ditetem bez svatby budete polovicni rodina

třeba nebudou žádná. On bude rodina s dítětem, ona s dítětem, co budou oni dva fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.16 19:10

@Denise13 já znám mraky těch, kteří měli nejdřív dítě a pak až svatbu, někteří mají i 2 děti a svatba ještě nebyla. Zajímalo by mě proč je svatba tak důležitá pro šťastný vztah? anebo myslíš, že společné příjmení dělá rodinu? Partnera bych do svatby nenutila tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
7.11.16 19:17
@Druby píše:
@Denise13 já znám mraky těch, kteří měli nejdřív dítě a pak až svatbu, někteří mají i 2 děti a svatba ještě nebyla. Zajímalo by mě proč je svatba tak důležitá pro šťastný vztah? anebo myslíš, že společné příjmení dělá rodinu? Partnera bych do svatby nenutila tečka.

Bez svatby to neni za me uplna rodina. At si to ma kazdej jak chce, svatba vyjadruje i urcity druh zavazku jak pravniho tak moralniho. Je to gesto. At si ma nekdo treba 5 deti bez svatby, kazdyho vec. Slecna se pta na nazory, tak je tady ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.11.16 19:22
@PaníBovaryová píše:
@terezka12345 poslouchej, je ti 23 let, ty se nemáš zapotřebí s čímkoliv „spokojit“, ty si můžeš určit nároky, jaké chceš. A jestli je to svatba, tak je to svatba! Nepotřebuješ si sepisovat žádné argumenty ani, že chceš, aby se někdo nějak jmenoval apod. rádoby logické falešné argumenty, které ženy často používají. Narovinu bych mu řekla, že chceš nejdřív svatbu a pak dítě a jestli se mu zdá, že ho „tlačíš“, tak o tom teď nebudete mluvit a počkáte, co bude, až se tlačený nebude cítit.
Ale argumentovat tím, že ho jiná žena opustila před svatbou, není argument, proč si nevzít tebe.Příspěvek upraven 07.11.16 v 18:54

Souhlasím a to do písmene. Ve 23 opravdu nemusí, on se najde jinej, kterej bude sdílet stejné hodnoty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
7.11.16 19:23
@zoidberg píše:
No tak dneska asi těžko narazíš na chlapa, který se bude chtít oženit a zároveň umí číst a psát. Zkus mu vypsat v bodech racionální důvody, proč chceš vstoupit v manželství. Vynech pocity a jiné nesmysly a vyjmenuj důležité praktické věci. Třeba na rozumné argumenty kývne.

Hmmmmmm, se budu muset zeptat toho svýho jak ten titul zvládnul :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
7.11.16 19:23

@Druby Svatba jako taková nikomu šťastnější vztah nezaručí, ale pokud ji jeden chce a druhý odmítá, neshodnou se v jedné ze základních věcí a je pak na místě zvážit zda v takovém vztahu setrvat. Zakladatelka partnera do svatby nenutí, ale nepřeje si mít dítě jako svobodná matka - nechápu, co je na tom divného nebo špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.11.16 19:25

@Denise13 ano, každý to má jinak. Pro mě je rodina otec, matka a dítě. Na nějaké gesto kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí