Přítel chce experimentální vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.5.15 10:42

@jana.novotova Takový experimentální vztah si představovala i můj manžel. Až na to, že on nejdříve podváděl tajně, později už se netajil. Tak jsem mu navrhla, že tedy budeme mít volný vztah - on, že si bude dělat co chce, a já také. První reakce byla „super, jdeme do toho“. A pár minut na to, že to tedy ne, a ať si nemyslím, že si budu vyukávat s kde kým. Nadávky typu děka, cora, mcha… nebraly konce.
Takže prostě a jednoduše, on může všechno a já nic. Ale myslím, že si je hlavně vědom toho, že by o mě přišel. Protože já bez lásky nejsem schopna intimního vztahu, takže bych se zamilovala a rozvedla. Beztak se ale díky manželovu chování blížíme rychlými kroky k rozvodu. Takže já se rozvedu a MOŽNÁ se zamiluji až někdy časem (ovšem po zkušenostech s manželem prostě chlapům nevěřím :-()

Prosím tě, nepřistupuj na to! Jsi mladá, chápu, že ho miluješ, ale on s tím nepřestane. A co bude, až přijdou děti? Zblázníš se z toho. Radím ti to proto, že jsem si prošla tím samým. Neodešla jsem dokud jsem mohla, protože jsem ho milovala. Přišlo první dítě, druhé dítě, on podváděl dál a dál. Prosil, brečel, sliboval, vykládal jak mě miluje… Houby miluje. Je sobec, bojí se, že by zůstal sám, sebevědomí má na bodu mrazu, tak si ho zvyšuje ku*vením jinde. Ale moc dobře ví, že když já odejdu, tak to bude jeho konec.

To, že já se trápím, nejsem šťastná, teď už ho ani nedokážu milovat, to ho vůbec nezajímá a naopak mě obviňuje, že já jsem ta, která všechno ničí. Že on se snaží, aby to klapalo a já to kazím :cert: :cert: :cert:

PROSÍM, fakt tě prosím. Nedopusť, abys dopadla jako já. Opusť ho, dokud je čas. Nenech sebou orat. Úplně v tom tvém psaní vidím svého chlapa a nikomu na světě bych nepřála to peklo, které si roky prožívám :?

• Citovat
  • Upravit
16186
13.5.15 10:45

@jana.novotova ve svych letech bys byla s opravdu ochotna setrvat v takovem vztahu??? 8o Holka, prober se… :roll: mladý beha jak okresni poje*bny a ty naivne premyslis o nejaké duvere - neduvere :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
13.5.15 10:46

S chlapem, co říká, že muži jsou k rozsévání semene bych se okamžitě rozešla, zvlášť po tak „krátkém“ vztahu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.5.15 10:58

Uteč, uteč co nejdál!
Něco podobného mám doma, už jsem od něj několikrát téměř odešla, vždycky mě na poslední chvíli zlomí že už dá pokoj, bla bla bla, kecy v klecy, teď máme zase tichou domácnost, jenže spolu máme děti, tak to není taková legranda.

Tohle se bude už jen stupňovat k horšímu,
vždycky když mu poteče do bot tak se na chvilku srovná, ale jakmile bude doma klid, zase mu to začne vrtat hlavou a zase to udělá…
a s jídlem roste chuť, bude to už jen horší.
Uteč, než tě zničí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
13.5.15 11:02

Řeknu ti jak to skončí. Rozchodem. Je jen na tobě, jak dlouho se necháš trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
13.5.15 11:09

Utíkej, co ti síly stačí, ať si najde takovou, které to nebude vadit. Jinak je třeba ocenit upřímnost partnera, máš možnost odejít s grácií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
13.5.15 11:21

@jana.novotova Co s tím? Nakopat do zádele a pak vykopat ze svého života. On není ještě zralý na vztah. S tím zakomplexovaným polopanicem je to bohužel fakt. Z toho kouká jen trápení - pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
13.5.15 11:24

@jana.novotova už zase :zed: :zed: kolikrát tu budeš zakládat ještě diskusi, kolik lidí ti tady napsalo, co máš udělat a ty si nedáš pokoj! S takovým volem se budeš trápit? Trápit sama sebe, furt o tom přemýšlet, utni to, nekontaktuj ho a nech to už za sebou.

• Citovat
  • Upravit
káťa
13.5.15 11:35

Pokud jsi do něj zamilovaná, tak bych rozchod viděla jako první možnost, nikoli jako tu poslední.
Vztah je od toho, aby se s v něm partneři cítili dobře a spokojení a ne aby se 90 procent času trápili a nervovali.
I muži, který je velmi nadržený, stačí sex se svou partnerkou, pokud jí má rád a ona má stejný sexuální apetit.
To, co chce s tebou, není žádný experimentální vztah, ale kamarádství s občasným sexem, který mu nebude překážet se sexem s ostatními. Ze tvé strany by se to dalo zvládnout jedině tehdy, pokud bys do něj nebyla zamilovaná a bylo ti to doopravdy jedno, neb bys ho využívala z jiných důvodů (peníze atd.) Jinak je to varianta maximálně výhodná pouze pro něj a psychicky zničující pro tebe.
Vys.er se na něj, fakt za to nestojí ;)

• Citovat
  • Upravit
1767
13.5.15 11:41

Hele dobrý, jestli ti nevadí mít doma kurevníka, tak si ho nech, vař-per-uklízej a starej se, za rok založ diskuzi „Utuží dítě náš vztah? Polepší se?“ a pak další „Partner na mě s miminkem kašle a radši se kurví, stále ho miluji, co mám dělat?“ / nedejbože "něco jsem chytla, ale partner tvrdí, že od něj to rozhodně není… :mrgreen: ", stopro budeš mít s takovým chlapákem o zábavu postaráno… když umí i citově vydírat se slzou v oku, jak jsi jeho štěstí a neumí si život bez tebe představit, vůbec bych neváhala :mavam:

Příspěvek upraven 13.05.15 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
13.5.15 11:42
@Klairs píše:
Hele dobrý, jestli ti nevadí mít doma kurevníka, tak si ho nech, vař-per-uklízej a starej se, za rok založ diskuzi „Utuží dítě náš vztah? Polepší se?“ a pak další „Partner na mě s miminkem kašle a radši se kurví, stále ho miluji, co mám dělat?“, stopro budeš mít s takovým chlapákem o zábavu postaráno… když umí i citově vydírat se slzou v oku, jak jsi jeho štěstí a neumí si život bez tebe představit, vůbec bych neváhala :mavam:

ty jo, tvrdá slova, bohužel pravdivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.5.15 11:44

Sry za ty výrazy.. dávala jsem hvězdičku a místo toho koukám skočila kurzíva :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
13.5.15 11:48
@Anonymní píše:
@jana.novotova Takový experimentální vztah si představovala i můj manžel. Až na to, že on nejdříve podváděl tajně, později už se netajil. Tak jsem mu navrhla, že tedy budeme mít volný vztah - on, že si bude dělat co chce, a já také. První reakce byla „super, jdeme do toho“. A pár minut na to, že to tedy ne, a ať si nemyslím, že si budu vyukávat s kde kým. Nadávky typu děka, cora, mcha… nebraly konce.
Takže prostě a jednoduše, on může všechno a já nic. Ale myslím, že si je hlavně vědom toho, že by o mě přišel. Protože já bez lásky nejsem schopna intimního vztahu, takže bych se zamilovala a rozvedla. Beztak se ale díky manželovu chování blížíme rychlými kroky k rozvodu. Takže já se rozvedu a MOŽNÁ se zamiluji až někdy časem (ovšem po zkušenostech s manželem prostě chlapům nevěřím :-()

Prosím tě, nepřistupuj na to! Jsi mladá, chápu, že ho miluješ, ale on s tím nepřestane. A co bude, až přijdou děti? Zblázníš se z toho. Radím ti to proto, že jsem si prošla tím samým. Neodešla jsem dokud jsem mohla, protože jsem ho milovala. Přišlo první dítě, druhé dítě, on podváděl dál a dál. Prosil, brečel, sliboval, vykládal jak mě miluje… Houby miluje. Je sobec, bojí se, že by zůstal sám, sebevědomí má na bodu mrazu, tak si ho zvyšuje ku*vením jinde. Ale moc dobře ví, že když já odejdu, tak to bude jeho konec.

To, že já se trápím, nejsem šťastná, teď už ho ani nedokážu milovat, to ho vůbec nezajímá a naopak mě obviňuje, že já jsem ta, která všechno ničí. Že on se snaží, aby to klapalo a já to kazím :cert: :cert: :cert:

PROSÍM, fakt tě prosím. Nedopusť, abys dopadla jako já. Opusť ho, dokud je čas. Nenech sebou orat. Úplně v tom tvém psaní vidím svého chlapa a nikomu na světě bych nepřála to peklo, které si roky prožívám :?

Souhlasím. Pokud není schopen normálního heterosexuálního vztahu, jsi dost mladá na to, abys tohle podstupovala. Pryč s ním, protože vždy ON bude na prvním místě, ty, vaše děti NIKDY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27723
13.5.15 11:51

Uteč a hodně rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59407
13.5.15 11:56

@jana.novotova no pro mě by právě rozchod byla ta nejlepší varianta, jste spolu chvíli a už chce sex s jinýma :?. Ten tě věrnej prostě nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí