Přítel chce trojku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43039
3.5.16 16:54
@Nafrněná píše:
Zkus nějakou úplně cizí ženu, nejlépe přes nějakou agenturu…
jinak já jsem na to doma řekla, že já chci taky trojku ale já + on + další chlap :D a od té doby o tom nemluvíme.. ale nechala bych se přemluvit i k té ženě, pokud by to byl fakt někdo cizí

presne to bych navrhla ja, ale mela bych obavu, aby na to nahodou nekejvnul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 16:54
@Anonymní píše:
No vidíš, u nás to klaplo ;)

Tak to ti gratuluji, přesto to asi normální nebude když píšeš anonymně :D Jak říkám každému co mu chutná mne stačí můj meďoš a ja musím stačit mu nebo sec mazec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
3.5.16 16:55

A jak tady někdo navrhl, zkus mu jen tak říct to s tou trojkou s chlapem. Jen jak se opravdu bude tvářit. A řekni mu přesně to, co on tobě, jen na chuť. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
3.5.16 16:56
@Anonymní píše:
My jsme tedy trojku dali, vím, že to byl vždy sen mého manžela, minulý rok jsme měli 10 let výročí svatby a splnila jsem mu sen, ale našla jsem slečnu cizí, tedy přes kamarádku, jedna známá, která do toho šla, bydlí odtud 30km, takže se už nikde nepotkáváme a o to hlavně šlo. Před kamarádkou bych se pak tak nějak styděla a je tam riziko, že by to mohlo pokračovat dál.
A my toho teda ani jeden nelitujeme, že jsme do toho šli. Bylo to úžasný! :palec: Musím se přiznat, že jsem nikdy nezažila 4 orgasmy po sobě jako v tu noc! :oops: :oops: Stojí to za to, ale radím zkusit to s někým cizím!

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.5.16 16:56
@Kotatko03 Já taky byla zaražená, a taky se mi teď samozřejmě honí hlavou myšlenky, co se jako děje, že chce zkusit další, že jestli mu to dělám špatně, apod., ale on mi to přirovnal jako že to chce zkusit jen na chuť…
Zakladatelka

Asi bych si s ním sedla a narovinu si promluvila, třeba opravdu jde jen o to „zkusit to“, ale počítala bych s tím, co když se mu to zalíbí :? Asi bych si položila i otázku, jak to dáš ty? A když už, tak určitě cizí ženu, ne kamarádku a jistotu, že je zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 17:00
@Mikuš píše:
Wauu tak to je pecka, je tedy lepší cizí jo? Já se právě bojím od cizí třeba nemocí a tak, člověk toho nakecá že jo..Já si právě dokážu představit, že se s ní líbá, mazlí jí, ale na sex jak si to s ní rozdává bych se asi koukat nezvládla to je fakt :think:
Zakladatelka

S někým známým bych to nedala, styděla bych se :oops: Někoho úplně cizího bych taky nechtěla, ale tahle slečna byla jedna známá kamarádky, takže vím co dělá, kde žije atd. Takže úplně cizí není.
No popravdě…já bych si to klidně zas zopakovala, pro mně to byl opravdu zážitek :oops: :oops: O manželovi ani nemluvím! :D

• Citovat
  • Upravit
1981
3.5.16 17:02

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
3.5.16 17:04

Nikdy bych do trojky (2 ženy, 1 muž) nešla, ale jak se poté zmíním příteli o trojce (2 muži, 1 žena), tak dá pokoj s vymýšlením ptákovin. :D

• Citovat
  • Upravit
767
3.5.16 17:04

Nebo zkuste swingers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.5.16 17:05

Trošku mi to přijde, že chce sex s tvou kamarádkou hlavně :lol: :roll:… nicméně, sdělit mu, že pokud on chce trojku se ženskou, tak ty chceš trojku s chlapem a že už víš i s jakym, pokud se tomu brání. Tak je to asi vyřešený :) nevim nač ty bys mu měla jít po vůli, když on by ti po vůli nešel a neni ochoten to s chlapem vyzkoušet a pokud to není vyloženě tvá fantazie, tak nač mu jít po chuti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 17:05
@Mikuš píše:
No koukám, že jsem se už proflákla tak to je jedno :D
@Kotatko03 No asi si o tom budeme muset důkladně promluvit a zjistit co a jak.

Ale stojí to za to, věř mi ;) :palec: Pokud o to oba stojíte, jděte do toho. Akorát teda jsme si určili pár pravidel. Že nebude souložit s manželem, spíš jsme si to užívaly my dvě :oops: A manžel byl velice spokojený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
951
3.5.16 17:07

Já bych mu řekla ok, ale pak budeme mít trojku ty + já + další chlap, jsem zvědavá, jak by se mu to líbilo :cert: a mě to nepřijde správné, já bych teda nesnesla aby mi chlap navíc přede mnou bušil do jiný ženský :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.5.16 17:09

Tak upřímně toto slyšet těsně po šestinedělí při sexu tak nevím nevím…jestli s dvouměsíční dcerou má hlavu plnou trojek a nesmyslů tak toho bych si za muže nevzala, sorry, ale toho si měl užívat „za svobodna“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 17:10

Ať si každý dělá co chce ale věřte že když vám to nechutnalo s manželem nezachrání to ani šestka :D A narůstající počet onemocnění HIV o něčem svědčí. Ne dekuji :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.5.16 17:10
@zouii píše:
Tak upřímně toto slyšet těsně po šestinedělí při sexu tak nevím nevím…jestli s dvouměsíční dcerou má hlavu plnou trojek a nesmyslů tak toho bych si za muže nevzala, sorry, ale toho si měl užívat „za svobodna“.

To mě taky napadlo, doma dvouměsíční děcko a on přemejšlí nad tím jak lízat cizí p*čku :roll: evidentně je málo zaměstnanej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí