Přítel chce trojku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1981
4.5.16 13:55

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 13:58

@Mikuš já tě chápu, taky bych to nezvládla :hug: přítel to snad pochopí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
4.5.16 14:03

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.16 14:06

Tak asi holt ještě neuzrál ten správnej čas, prosím tě, přestaň se obviňovat z toho, že holt prostě zatím nejsi připravená na trojku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.16 14:07

Jinak mě teda trochu udivuje Tvůj strach, že si půjde dopřát jinam, to mu jako nevěříš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 14:07

@Mikuš to snad nee, jen se na to asi těšil a teď si mu „narušila“ jeho plány. Ale když se na to necítíš tak to fakt nedělej. Já bych na to žaludek neměla a kdyby na mě byl chlap naštvanej že to nechci tak :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
4.5.16 14:15

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 14:20

@Mikuš asi na to nejsi připravená a kdyby si do toho šla, mohlo by to být ještě horší, protože by jsi potom litovala. A jen tak, když to přítel tak moc chce, tak byl bych ochotný jít do trojky s tebou a ještě jiným chlapem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.5.16 14:27

@Mikuš hele já sem dost žárlivá a nesnesu pomalu i když kouká na jiný, což naštěstí nedělá.. Ale jen proto, že trojky se bojíš dělá bububu.. Jestli tě má rád pochopí, jestli ne nebo i podvede, vím, že to slyšet nechceš, ale asi vám není souzeno být spolu.. a s tím nic nenaděláš ať mu dopřeješ nebo ne.. najde se zase něco jíného kde mu nedopřeješ třeba a podobně.. Holka važ si sama sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
4.5.16 14:32

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.5.16 14:37
@Mikuš píše:
@juliettee když mě přijde, že teď je na mě naštvanej, já už jsem opravdu k tomu byla odhodlaná, jen jsem tak dlouho mlela o strachu, až vypěnil a řekl, že teda nic. A teď se začínám bát, že si to půjde dopřát jinam :roll:

takže s tebou docela obratně manipuluje a ty mu to žereš, ideální cesta aby sis tu trojku bezstarostně užila (ironie)

Příspěvek upraven 04.05.16 v 14:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.5.16 14:37

@Mikuš ty by ses blbě cítit nemusela.. Zodpovědnej by byl on.. Je to smutný, když chlapi myslí rozkrokem.. Neříkám, že to je ten tvůj, ale má k tomu strašně blízko, podle toho co říkáš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.16 14:51

Prosímtě začni si sama sebe trochu vážit. Ten absolutně nemá žádné právo být naštvaný za to, že mu nedovolíš obskočit cizí babu. A pokud je, tak co na něm vidíš? Mě tohle hlava nebere. A ty si ještě děláš výčitky že mu nedovolíš tě takhle ponížit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
4.5.16 15:20
@Mikuš píše:
No nakonec jsem na to kývla, že to zkusíme říkal mi, že to přeci jen chce až po svatbě a že kdyby mě chtěl opustit, tak si mě nebere. Jenže já husa, jsem mu tak dlouho říkala, že se i něj bojím až mi řekl, že teda nic nebude. Teď jsem ale z toho špatná, protože jsem mu to chtěla dopřát a já zkusit si to s holkou. Jenže teď jsem to prostě přehnala se žárlivostí :oops:
@Mikuš píše:
@juliettee když mě přijde, že teď je na mě naštvanej, já už jsem opravdu k tomu byla odhodlaná, jen jsem tak dlouho mlela o strachu, až vypěnil a řekl, že teda nic. A teď se začínám bát, že si to půjde dopřát jinam :roll:

Dobře tě má zpracovanou, za chvíli se budeš o tu trojku doprošovat ty u něho, aby nebyl chudák naštvaný, aby si nešel dopřát jinam a vůbec abys odčinila, jak jsi to přehnala se žárlivostí, že sis ty husa vůbec dovolila pochybovat… Nenech se sebou manipulovat :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
4.5.16 15:24

Ten pritel te ma dobre ochocenou. :mrgreen: To bere snad jako samozrejmost, ze to bude. Trojka neni nic spatnyho, ale musis to sama chtit a mit chut. A kdyz nechces tak mu rekni proste ne… Je to jeste porad neobvykla vec, nereknu kdybys nechtela delat oral, ale jit do trojky neni zadna samozrejmost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí