Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikuš já tě chápu, taky bych to nezvládla
přítel to snad pochopí ![]()
Tak asi holt ještě neuzrál ten správnej čas, prosím tě, přestaň se obviňovat z toho, že holt prostě zatím nejsi připravená na trojku ![]()
Jinak mě teda trochu udivuje Tvůj strach, že si půjde dopřát jinam, to mu jako nevěříš???
@Mikuš to snad nee, jen se na to asi těšil a teď si mu „narušila“ jeho plány. Ale když se na to necítíš tak to fakt nedělej. Já bych na to žaludek neměla a kdyby na mě byl chlap naštvanej že to nechci tak
![]()
@Mikuš asi na to nejsi připravená a kdyby si do toho šla, mohlo by to být ještě horší, protože by jsi potom litovala. A jen tak, když to přítel tak moc chce, tak byl bych ochotný jít do trojky s tebou a ještě jiným chlapem?
@Mikuš hele já sem dost žárlivá a nesnesu pomalu i když kouká na jiný, což naštěstí nedělá.. Ale jen proto, že trojky se bojíš dělá bububu.. Jestli tě má rád pochopí, jestli ne nebo i podvede, vím, že to slyšet nechceš, ale asi vám není souzeno být spolu.. a s tím nic nenaděláš ať mu dopřeješ nebo ne.. najde se zase něco jíného kde mu nedopřeješ třeba a podobně.. Holka važ si sama sebe..
@Mikuš píše:
@juliettee když mě přijde, že teď je na mě naštvanej, já už jsem opravdu k tomu byla odhodlaná, jen jsem tak dlouho mlela o strachu, až vypěnil a řekl, že teda nic. A teď se začínám bát, že si to půjde dopřát jinam
takže s tebou docela obratně manipuluje a ty mu to žereš, ideální cesta aby sis tu trojku bezstarostně užila (ironie)
Příspěvek upraven 04.05.16 v 14:38
@Mikuš ty by ses blbě cítit nemusela.. Zodpovědnej by byl on.. Je to smutný, když chlapi myslí rozkrokem.. Neříkám, že to je ten tvůj, ale má k tomu strašně blízko, podle toho co říkáš..
Prosímtě začni si sama sebe trochu vážit. Ten absolutně nemá žádné právo být naštvaný za to, že mu nedovolíš obskočit cizí babu. A pokud je, tak co na něm vidíš? Mě tohle hlava nebere. A ty si ještě děláš výčitky že mu nedovolíš tě takhle ponížit…
@Mikuš píše:
No nakonec jsem na to kývla, že to zkusíme říkal mi, že to přeci jen chce až po svatbě a že kdyby mě chtěl opustit, tak si mě nebere. Jenže já husa, jsem mu tak dlouho říkala, že se i něj bojím až mi řekl, že teda nic nebude. Teď jsem ale z toho špatná, protože jsem mu to chtěla dopřát a já zkusit si to s holkou. Jenže teď jsem to prostě přehnala se žárlivostí
@Mikuš píše:
@juliettee když mě přijde, že teď je na mě naštvanej, já už jsem opravdu k tomu byla odhodlaná, jen jsem tak dlouho mlela o strachu, až vypěnil a řekl, že teda nic. A teď se začínám bát, že si to půjde dopřát jinam
Dobře tě má zpracovanou, za chvíli se budeš o tu trojku doprošovat ty u něho, aby nebyl chudák naštvaný, aby si nešel dopřát jinam a vůbec abys odčinila, jak jsi to přehnala se žárlivostí, že sis ty husa vůbec dovolila pochybovat… Nenech se sebou manipulovat
.
Ten pritel te ma dobre ochocenou.
To bere snad jako samozrejmost, ze to bude. Trojka neni nic spatnyho, ale musis to sama chtit a mit chut. A kdyz nechces tak mu rekni proste ne… Je to jeste porad neobvykla vec, nereknu kdybys nechtela delat oral, ale jit do trojky neni zadna samozrejmost…
Možná byste tomu oba měli dát čas… já nemám nic proti experimentům, ale myslím, že dva měsíce po porodu řešit trojku, je fakt trošku mimo ![]()