Přítel chce trojku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3677
3.5.16 18:24
@Anonymní píše: :palec: přesně tak!
I jak tady většina píše, že by takového chlapa nechtěly, kdyby pomýšlel na trojku :mrgreen: Myslím si, že většina chlapů po tom touží

Myslet znamená houno vědět, toho se drž ;) někteří touží, jiní ne. Asi jako někteří mají rádi malá prsa a jiní velká. Když by za mnou chlap přišel, že chce trojku, fajn můžeme si o tom promluvit. Když by za mnou chlap přišel po šestinedělí, že radši před svatbou, že chce trojku jen s holkou… tak to fajn opravdu není. Naštěstí mám empatickýho chlapa, takže když by mu toto problesklo hlavou, tak je natolik chytrý aby i na pouhý dotaz tohoto typu našel dobré načasování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
3.5.16 18:26
@SarkaNovo píše:
Mně to teda normální přijde :nevim: Každý to má asi nastavené jinak, no.

Tak důležité je jak to má nastavené zakladatelka, to je fakt. Jí to očividně proti srsti není a řeší spíš jeho, než taky sebe, což je v tomhle kroku podle mě taky důležitý myslet na sebe. Takže s chutí do toho, půl je hotovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 19:00

Mě ale nepříjde, že jsme odsoudily trojku jako takovou..ale tu dobu kdy se na to zeptal..Ať si do trojky klidně jdou, je to jejich rozhodnutí a jejich věc, ale ptát se na to ženy těsně po 6ti nebo 4nedělí je celkem hnus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 19:04
@SarkaNovo píše:

Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 19:04
@SarkaNovo píše:

Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 19:06
@palapa píše:
Nikdy bych do toho nesla. Ta predstava je opravdu hrozna, ze bych koukala, jak on to dela s jinou? Pro me hnus a ja bych to neprekousla

V partnerskem vztahu urcite, ale mne by vadilo I… A včera mi řekl, že chce abych mu to dělala každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 19:13
@SarkaNovo píše:

Tak to každopádně. Já jsem si teda 2m po porodu připadala rozkydlá a neatraktivní. Do toho si pozvat kočku? Fakt ne. Já bych svolila max na tu s borcem. Holky mě fakt nevzrušují. S jednou jsem i byla a stačilo.

• Citovat
  • Upravit
46669
3.5.16 19:16
@Ellusa píše:
A nemůže to být i opačně? Aby on měl jistotu, že kdyby se mu to zalíbilo a v nějaké podobě pak pokračoval dál, s tebou nebo bez tebe, tak tobě se díky manželství bude hůž odcházet od něho? 8)

Tohle napadlo i me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
3.5.16 19:16
@Venetia píše:
V partnerskem vztahu urcite, ale mne by vadilo I… A včera mi řekl, že chce abych mu to dělala každý den

Tak to je dobře, že je tak akční ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 19:20
@Anonymní píše:
Taky se pripojim do diskuse. Muj pritel uz se o tom parkrat zminil a ja ho poslala hned k sipku a ani se o tom nebavila. Jendou sme tedy prohlasila OK ale pak 2 chlapy a na to mi rek OK ale kdo vi zda by to dodrzel.
Cizi zena a nebo znama?
Nejak si to nedovedu predstavit. By prisla k nam dom, a ja kavu nebo caj? NO tak co jak je? Si to za chvili rozdame? Se asi opejem ne? Tak jo.
A pak jit v rozpacich na to?
Jsme asi moc detajlistka, ale proste si ten prubeh nedokazu predstavit. Byl by to spis trapas jak s zenskou tak pak s chlapem :D

Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 19:26
@Venetia píše:
Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom :D

By ho rychle přešla chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6889
3.5.16 19:38

Reaguji na úvodní příspěvek

On chce a on počká po svatbě no ten je hodnej fakt. A pak chce abys mu to dělala každý den aby na trojku zapomněl. No to je taky dobrý. A až bude chtít milenku protože ty nestíháš tak mu ji taky dovolíš?

Jdu to dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
3.5.16 19:42
@Venetia píše:
Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom :D

A hned. žádné po svatbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
3.5.16 19:55
@SarkaNovo píše:
:think: pletu si tě a nebo jsi tu nedávno řešila nějaké partnerské problémy? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 19:56
@free333 píše:
Tak to je dobře, že je tak akční ;)

mne by to asi neoslovilo stejne jako navrh trojky pri sexu… ale proti gustu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí