Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:přesně tak!
I jak tady většina píše, že by takového chlapa nechtěly, kdyby pomýšlel na trojkuMyslím si, že většina chlapů po tom touží
Myslet znamená houno vědět, toho se drž
někteří touží, jiní ne. Asi jako někteří mají rádi malá prsa a jiní velká. Když by za mnou chlap přišel, že chce trojku, fajn můžeme si o tom promluvit. Když by za mnou chlap přišel po šestinedělí, že radši před svatbou, že chce trojku jen s holkou… tak to fajn opravdu není. Naštěstí mám empatickýho chlapa, takže když by mu toto problesklo hlavou, tak je natolik chytrý aby i na pouhý dotaz tohoto typu našel dobré načasování ![]()
@SarkaNovo píše:
Mně to teda normální přijdeKaždý to má asi nastavené jinak, no.
Tak důležité je jak to má nastavené zakladatelka, to je fakt. Jí to očividně proti srsti není a řeší spíš jeho, než taky sebe, což je v tomhle kroku podle mě taky důležitý myslet na sebe. Takže s chutí do toho, půl je hotovo…
Mě ale nepříjde, že jsme odsoudily trojku jako takovou..ale tu dobu kdy se na to zeptal..Ať si do trojky klidně jdou, je to jejich rozhodnutí a jejich věc, ale ptát se na to ženy těsně po 6ti nebo 4nedělí je celkem hnus..
@SarkaNovo píše:
Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa? ![]()
@SarkaNovo píše:
Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa? ![]()
@palapa píše:
Nikdy bych do toho nesla. Ta predstava je opravdu hrozna, ze bych koukala, jak on to dela s jinou? Pro me hnus a ja bych to neprekousla
V partnerskem vztahu urcite, ale mne by vadilo I… A včera mi řekl, že chce abych mu to dělala každý den
@SarkaNovo píše:
Tak to každopádně. Já jsem si teda 2m po porodu připadala rozkydlá a neatraktivní. Do toho si pozvat kočku? Fakt ne. Já bych svolila max na tu s borcem. Holky mě fakt nevzrušují. S jednou jsem i byla a stačilo.
@Ellusa píše:
A nemůže to být i opačně? Aby on měl jistotu, že kdyby se mu to zalíbilo a v nějaké podobě pak pokračoval dál, s tebou nebo bez tebe, tak tobě se díky manželství bude hůž odcházet od něho?
Tohle napadlo i me..
@Venetia píše:
V partnerskem vztahu urcite, ale mne by vadilo I… A včera mi řekl, že chce abych mu to dělala každý den
Tak to je dobře, že je tak akční ![]()
@Anonymní píše:
Taky se pripojim do diskuse. Muj pritel uz se o tom parkrat zminil a ja ho poslala hned k sipku a ani se o tom nebavila. Jendou sme tedy prohlasila OK ale pak 2 chlapy a na to mi rek OK ale kdo vi zda by to dodrzel.
Cizi zena a nebo znama?
Nejak si to nedovedu predstavit. By prisla k nam dom, a ja kavu nebo caj? NO tak co jak je? Si to za chvili rozdame? Se asi opejem ne? Tak jo.
A pak jit v rozpacich na to?
Jsme asi moc detajlistka, ale proste si ten prubeh nedokazu predstavit. Byl by to spis trapas jak s zenskou tak pak s chlapem
Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom ![]()
@Venetia píše:
Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom
By ho rychle přešla chuť ![]()
Reaguji na úvodní příspěvek
On chce a on počká po svatbě no ten je hodnej fakt. A pak chce abys mu to dělala každý den aby na trojku zapomněl. No to je taky dobrý. A až bude chtít milenku protože ty nestíháš tak mu ji taky dovolíš?
Jdu to dočíst.
@Venetia píše:
Ja taky ne… planovane sexualni hratky mne prijdou hrozne strojene…vubec si to nedovedu predstavit… ja bych navrhla nejdriv s chlapem, zadny potom
A hned. žádné po svatbě ![]()
@SarkaNovo píše:
@free333 píše:
Tak to je dobře, že je tak akční
mne by to asi neoslovilo stejne jako navrh trojky pri sexu… ale proti gustu ![]()