Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikuš píše:
Já taky právě nechci aby spolu souložili, že bych spíš třeba já a ona. Já si taky myslím, že každého chlapa vzrušuje představa užívání si dvou žen najednou@Callipo90 On nechce sex s mojí kamarádkou dal mi sám na výběr ať si vyberu kamarádku jakou chci a svolil mi dokonce i tu kterou nezná, takže bych myšlenky, že toužil užít si s mou kamarádkou vzdala. No mě to tak proti srsti úplně není. Zaměstnaný je dost, v práci je skoro celý den tak možná tam nad tím přemýšlí, protože když přijde domů tak já jsem unavená a on taky nemal náladu, ale pořád nám to klape, akorát chce asi zkusit něco jiného.
Chlapi s tou chemii asi vazne nemaji zadny problem… koho mi privedes, s tim se vychrapu… to by asi zenska nedala ![]()
@Venetia píše:
Chlapi s tou chemii asi vazne nemaji zadny problem… koho mi privedes, s tim se vychrapu… to by asi zenska nedala
Já si jenom říkám, v čem je rozdíl mezi nevěrou a trojkou, jako když je žena u toho přítomná tak je to v pohodě? Spoustu chlapů nevěru omlouvá, že o nic nešlo, že v tom nebyly city a málokterá nad tím mávne rukou. Já se na to dívám jako na nevěru akorát to chlap netají. Naštěstí na to s manželem máme stejný názor.
Máme za sebou trojku s klukem, s holkou zatím ne..ale problém na tom nevidím. ale mě to vzrušuje
Záleží na tobě
@Mikuš píše:
@ruzovaprincezna Jak jsem napsala, nechci aby spolu měli sex jen se mazlili. Já si ťreba neumím představit 2 chlapy najednou, bála bych se, že bych je nezvládalaToho se bojím, aby to nezklouzlo k tomu, že oni budou zahleděný do sebe a já bych na ně koukala asi bych se zvedla a odešla a dle toho co by se odvíjelo dál bych to řešila.
No to těžko ![]()
@Venetia Co no to těžko..Já to nechápuuuu
Asi už jsem přetažená, nebo co ![]()
@ruzovaprincezna píše:
@Venetia Co no to těžko..Já to nechápuuuu![]()
Asi už jsem přetažená, nebo co
dva chlapi zahledeny do sebe? To by museli byt homo, ne?
@Venetia Ale prdlajs..To já jsem psala že když trojku tak dva chlapy a pak jsem se ptala co by zakladatelka dělala kdyby došlo k té trojce s tou ženou a ten její by se věnoval víc té cizí žanské než jí..Tak odpovídá..Mě mrskne..,to jsme tady jak ve slunce, seno..
Nějaký drbny.. ![]()
@Venetia Ať se propadnu do západního Německa jestli lžu Velebnosti..
@ruzovaprincezna píše:
@Venetia Ale prdlajs..To já jsem psala že když trojku tak dva chlapy a pak jsem se ptala co by zakladatelka dělala kdyby došlo k té trojce s tou ženou a ten její by se věnoval víc té cizí žanské než jí..Tak odpovídá..Mě mrskne..,to jsme tady jak ve slunce, seno..Nějaký drbny..
ja mzslela, ze pri trojce dva + jedna se oni budou venovat sobe ![]()
@Venetia No ale zas na druhou stranu by to mohli taky třeba tak zkusit když chce pan budoucí manžel experimentovat a zkusit něco jiného..
To mu zkus taky třeba navrhnout zakladatelko, jak by se na to tvářil.. ![]()
@terka33pol píše:
Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa?
Neměl by s tím problém. Už jsme se o tom i bavili, ale nechceme nikoho známého a zas úplně cizího taky ne, tak je to těžký
Ale nebyl by proti, to vím určitě.
@jdukolem píše:pletu si tě a nebo jsi tu nedávno řešila nějaké partnerské problémy?
Partnerské problémy jsem neřešila, řešila jsem tu akorát cca v prosinci, že žárlím na manželovu kolegyni z práce, měli tenkrát večírek a dlouho se nevracel, ale jinak nevím o ničem ![]()
Už z Tvého dotazu, je jasné, že se toho bojíš a nechceš to… On to klade jako podmínku pro váš vztah? nebo je to jen takové to tajné přání? Jestli seš si jistá, že se s ním kámoška nezačne užívat i bez tebe… za mě už ne, jeden vztah mi to zničilo… nakonec moje první trojka vypadala tak, že jsem seděla na okraji postele a koukala, jak si to rozdávaj, moc hezký pocit fakt
a byl to začátek konce… Je faktž že jsme byli mladí okolo dvaceti, to člověk taky ještě neumí tolik zpracovávat určitý emoce
Bezva trojky byly jen ty, kde jsme všichni tři nebyli nikterak vztahově zainteresovaný…