Přítel chce trojku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
3.5.16 19:59
@Mikuš píše:
Já taky právě nechci aby spolu souložili, že bych spíš třeba já a ona. Já si taky myslím, že každého chlapa vzrušuje představa užívání si dvou žen najednou :D@Callipo90 On nechce sex s mojí kamarádkou dal mi sám na výběr ať si vyberu kamarádku jakou chci a svolil mi dokonce i tu kterou nezná, takže bych myšlenky, že toužil užít si s mou kamarádkou vzdala. No mě to tak proti srsti úplně není. Zaměstnaný je dost, v práci je skoro celý den tak možná tam nad tím přemýšlí, protože když přijde domů tak já jsem unavená a on taky nemal náladu, ale pořád nám to klape, akorát chce asi zkusit něco jiného.

Chlapi s tou chemii asi vazne nemaji zadny problem… koho mi privedes, s tim se vychrapu… to by asi zenska nedala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
3.5.16 20:10
@Venetia píše:
Chlapi s tou chemii asi vazne nemaji zadny problem… koho mi privedes, s tim se vychrapu… to by asi zenska nedala :zed:
:mrgreen: Pro mě by to byla strašná představa, že bych musela čekat, koho přivede do trojky :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.5.16 20:29

Panenko Marja podsrpenká to jsme kde? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
3.5.16 20:31

Já si jenom říkám, v čem je rozdíl mezi nevěrou a trojkou, jako když je žena u toho přítomná tak je to v pohodě? Spoustu chlapů nevěru omlouvá, že o nic nešlo, že v tom nebyly city a málokterá nad tím mávne rukou. Já se na to dívám jako na nevěru akorát to chlap netají. Naštěstí na to s manželem máme stejný názor.

• Citovat
  • Upravit
6388
3.5.16 20:38

Máme za sebou trojku s klukem, s holkou zatím ne..ale problém na tom nevidím. ale mě to vzrušuje :nevim: Záleží na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 20:43
@Mikuš píše:
@ruzovaprincezna Jak jsem napsala, nechci aby spolu měli sex jen se mazlili. Já si ťreba neumím představit 2 chlapy najednou, bála bych se, že bych je nezvládala :D Toho se bojím, aby to nezklouzlo k tomu, že oni budou zahleděný do sebe a já bych na ně koukala asi bych se zvedla a odešla a dle toho co by se odvíjelo dál bych to řešila.

No to těžko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 21:16

@Venetia Co no to těžko..Já to nechápuuuu :zed: :P Asi už jsem přetažená, nebo co :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 21:18
@ruzovaprincezna píše:
@Venetia Co no to těžko..Já to nechápuuuu :zed: :P Asi už jsem přetažená, nebo co :P

dva chlapi zahledeny do sebe? To by museli byt homo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 21:27

@Venetia Ale prdlajs..To já jsem psala že když trojku tak dva chlapy a pak jsem se ptala co by zakladatelka dělala kdyby došlo k té trojce s tou ženou a ten její by se věnoval víc té cizí žanské než jí..Tak odpovídá..Mě mrskne..,to jsme tady jak ve slunce, seno.. :P Nějaký drbny.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 21:42

@Venetia Ať se propadnu do západního Německa jestli lžu Velebnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
3.5.16 21:47
@ruzovaprincezna píše:
@Venetia Ale prdlajs..To já jsem psala že když trojku tak dva chlapy a pak jsem se ptala co by zakladatelka dělala kdyby došlo k té trojce s tou ženou a ten její by se věnoval víc té cizí žanské než jí..Tak odpovídá..Mě mrskne..,to jsme tady jak ve slunce, seno.. :P Nějaký drbny.. :P

ja mzslela, ze pri trojce dva + jedna se oni budou venovat sobe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 22:25

@Venetia No ale zas na druhou stranu by to mohli taky třeba tak zkusit když chce pan budoucí manžel experimentovat a zkusit něco jiného.. :mrgreen: To mu zkus taky třeba navrhnout zakladatelko, jak by se na to tvářil.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.5.16 08:29
@terka33pol píše:
Co by řekl tvůj chlap chtít druhého chlapa? ;)

Neměl by s tím problém. Už jsme se o tom i bavili, ale nechceme nikoho známého a zas úplně cizího taky ne, tak je to těžký :nevim: Ale nebyl by proti, to vím určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.5.16 08:32
@jdukolem píše: :think: pletu si tě a nebo jsi tu nedávno řešila nějaké partnerské problémy? :think:

Partnerské problémy jsem neřešila, řešila jsem tu akorát cca v prosinci, že žárlím na manželovu kolegyni z práce, měli tenkrát večírek a dlouho se nevracel, ale jinak nevím o ničem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.5.16 08:36

Už z Tvého dotazu, je jasné, že se toho bojíš a nechceš to… On to klade jako podmínku pro váš vztah? nebo je to jen takové to tajné přání? Jestli seš si jistá, že se s ním kámoška nezačne užívat i bez tebe… za mě už ne, jeden vztah mi to zničilo… nakonec moje první trojka vypadala tak, že jsem seděla na okraji postele a koukala, jak si to rozdávaj, moc hezký pocit fakt :-))) a byl to začátek konce… Je faktž že jsme byli mladí okolo dvaceti, to člověk taky ještě neumí tolik zpracovávat určitý emoce :-) Bezva trojky byly jen ty, kde jsme všichni tři nebyli nikterak vztahově zainteresovaný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí