Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Callipo90 píše:
To mě taky napadlo, doma dvouměsíční děcko a on přemejšlí nad tím jak lízat cizí p*čkuevidentně je málo zaměstnanej…
Co řešite za blbosti???
A co že mají mimčo! Vy snad nemáte sex, když máte mimčo? Je to chlap a má nějaké potřeby ne? Nemíchejte hrušky s jablkama!!Může být dobrý táta i manžel a prostě chce zkusit trojku, no a co!
Taky jsme trojku zkusili nedávno a nelitujeme. Nevím proč tu většina píšete že to nikdy nikomu pak nevydrželo (vztah).
Ale zakladatelko, radím ti, jdi do toho s někým cizím. Kamarádka opravdu není dobrý nápad!
Příspěvek upraven 03.05.16 v 17:48
@Mikuš píše:
Je fakt, že mi to taky troku vrtá hlavou, proč to navrhl teď před svatbou… Tak kamarádka bydlí 70km od nás a opravdu je od rána do noci v práci, a v týdný má max 2 dny volna a to spí. Tak snad by tam možnost dotáhnout to dokonce nevznikla
Hele to je těžký no…třeba ho naočkoval nějakej kamarád, kterej o tom vyprávěl a jemu třeba přijde, že ta svatba a dítě atd. že mu končí život (což má tak trochu pravdu
)
Na pracovní dobu apod. bych fakt nesázela…nadrbanej chlap je schopnej se naučit i lítat jen aby mohl zasunout… ![]()
Hele přijde mi to fakt jako nevhodná doba…jak navrhnul, že radši před svatbou (aby jsi si byla jistá-nevim teda čim) to mi přijde, že spíš dělá kvůli sobě a né kvůli tobě…aby nakonec nevycouval on…
Muž o trojce taky dlouho mluvil, i já argumentovala, že jedině s chlapem a řekla jsem mu, ať toho chlapa i sežene. Myslela jsem, že bude konec řečem. Můj muž se ukázal jako bi a k té trojce nakonec došlo. Muž byl dost nadšený a rád by ji zopakoval. Mně se to sice nepříčí, ale nechce se mi. Náš vztah tahle zkušenost neovlivnila, možná proto, že nám je padesát, jsme spolu mnoho let a jsme k sobě otevření.
Anonym je doufám pochopitelný, nechlubím se tím.
@Mikuš píše:
@Callipo90 Já ho chápu, že se nemá moc na starosti mimčo, má namáhavé povolání, je fakt, že je divné to načasování, to mi opravdu teď vrtá hlavou![]()
Prosím tě, nenech se rozhodit!
Proč divné načasování? To s tím vaším mimčem nijak nesouvisí. Prostě má takové chutě, no a co!
@Mikuš No vidíš to..
Víc názorů a teď Ti to tam šrotuje..
Do telefonu mu lezeš? Já jenom že tu kdysi jedna paní psala, že chlap měl babu na druhé straně republiky aniž by si toho všimla..,taky byl furt v práci..Takže je asi jedno kolik kilometrů bude ta budoucí paní vzdálená..To jenom tak ze srandy..
Ale hlavně je to strašně brzo na takový návrhy asi si myslím..
Nevím jak jsi na tom Ty, ale já měla po porodu jen čtyři stehy (sice mě pak ještě jednou přešívali),no ale jako dobrýho půl roku teda sex nic moc..Bylo to takový dost nepříjemný..
Kdyby mi tehdy můj partner řekl ještě o trojce, tak mu asi urvu č…
@zouii píše:
Tak upřímně toto slyšet těsně po šestinedělí při sexu tak nevím nevím…jestli s dvouměsíční dcerou má hlavu plnou trojek a nesmyslů tak toho bych si za muže nevzala, sorry, ale toho si měl užívat „za svobodna“.
souhlasím
@Mikuš já bych neviděla problém v trojce, ale v tom, že o ní nejspíš máte každý jiné představy…ono se klidně může stát, že když dáš nějaké mantinely, tak je dodrží, ale nevíš, zda nebude toužit po tom, dotáhnout to do konce…klidně i bez tebe… (nejde o to, že by slečna byla nebo nebyla lepší- ona bude nová a to je výzva)… ![]()
Zažila jsem jako mladá ale s chlapama, nebyla jsem zadaná takže ok. S partnerem bych do toho nešla, za prvé nejsem ani trochu na holky, takže už jen tohle se mi příčí(chlap by mi nevadil:)) a za druhé koukat se jak je s jinou, to by byl konec.
@Anonymní píše:
Hele to je těžký no…třeba ho naočkoval nějakej kamarád, kterej o tom vyprávěl a jemu třeba přijde, že ta svatba a dítě atd. že mu končí život (což má tak trochu pravdu)
Na pracovní dobu apod. bych fakt nesázela…nadrbanej chlap je schopnej se naučit i lítat jen aby mohl zasunout…
Hele přijde mi to fakt jako nevhodná doba…jak navrhnul, že radši před svatbou (aby jsi si byla jistá-nevim teda čim) to mi přijde, že spíš dělá kvůli sobě a né kvůli tobě…aby nakonec nevycouval on…
Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:29
Jsem se pobavila kolik z vás to tu odsoudilo a hledá v tom kdo ví co
Se vsadím ze žádná nikdy ani myšlenkou v tomto směru „nezhresila“ ;D
Trojka může být fajn, jen na to musí být oba partneři připraveni a psychicky srovnání. Není špatné si nastavit pravidla a nebo si o tom řádně promluvit aby pak nedošlo k „nedorozumění“.
My do toho šli s dlouholetym kamarádem a bylo to super. (Mmch kdo nemel v posteli 2 č… neví o co přichází
A porad se spolu všichni bavíme a nenastal žádný problém.
U nás trojka jednou za čas proběhne ( já, partner + ona ). Ona, která potřebuje peníze a máme jí jen na TO. Máme jasně stanovené hranice, nelíbá ji, jde do ní pouze s kondomem, nedělá se do ní, nemazlí jí - prostě ji jen pár min. š. ká. O nic nejde, nelíbí se mu. Naopak, líbí se mu vidět mě, líbí se mu, že se před ní mnou může pochlubit. Mě se líbí pocit, že my dva si užijeme a necháme ji být ( naše trojky netrvají ani půl hodiny, fakt jde o rychlovku a o to, že pak pokračujeme sami - ona odejde ). Před akcí se většinou oba něčím posilníme a vždycky si to užijeme a ani jeden z nás nedělá něco, co by druhý neakceptoval. Vyhovuje nám to už sedm let a dobré to bylo i v době, kdy malé bylo pár měsíců, kojila jsem a měla jsem parádní prsa.
Prosím zachovat anonym, nebo raději smazat.
Jsi žárlivá? Jestli ano, nejdi do toho. Ty mu to pak vyčteš v nejnevhodnějším okamžiku. Pokud si vzpomínám, znám 2 páry, které šli od sebe. Stojí ti to za ten risk?
@SarkaNovo píše:
Co řešite za blbosti???![]()
A co že mají mimčo! Vy snad nemáte sex, když máte mimčo? Je to chlap a má nějaké potřeby ne? Nemíchejte hrušky s jablkama!!Může být dobrý táta i manžel a prostě chce zkusit trojku, no a co!
Taky jsme trojku zkusili nedávno a nelitujeme. Nevím proč tu většina píšete že to nikdy nikomu pak nevydrželo (vztah).
Ale zakladatelko, radím ti, jdi do toho s někým cizím. Kamarádka opravdu není dobrý nápad!Příspěvek upraven 03.05.16 v 17:48
Tak sex má asi každý, každý zdravý pár má sex, ale aby těsně po šestinedělí chtěl chlap po ženský trojku… promiň, ale to mi normální nepřijde.
@Anonymní píše:
U nás trojka jednou za čas proběhne ( já, partner + ona ). Ona, která potřebuje peníze a máme jí jen na TO. Máme jasně stanovené hranice, nelíbá ji, jde do ní pouze s kondomem, nedělá se do ní, nemazlí jí - prostě ji jen pár min. š. ká. O nic nejde, nelíbí se mu. Naopak, líbí se mu vidět mě, líbí se mu, že se před ní mnou může pochlubit. Mě se líbí pocit, že my dva si užijeme a necháme ji být ( naše trojky netrvají ani půl hodiny, fakt jde o rychlovku a o to, že pak pokračujeme sami - ona odejde ). Před akcí se většinou oba něčím posilníme a vždycky si to užijeme a ani jeden z nás nedělá něco, co by druhý neakceptoval. Vyhovuje nám to už sedm let a dobré to bylo i v době, kdy malé bylo pár měsíců, kojila jsem a měla jsem parádní prsa.
Prosím zachovat anonym, nebo raději smazat.
@nanunana píše:
Jsem se pobavila kolik z vás to tu odsoudilo a hledá v tom kdo ví coSe vsadím ze žádná nikdy ani myšlenkou v tomto směru „nezhresila“ ;D
Trojka může být fajn, jen na to musí být oba partneři připraveni a psychicky srovnání. Není špatné si nastavit pravidla a nebo si o tom řádně promluvit aby pak nedošlo k „nedorozumění“.
My do toho šli s dlouholetym kamarádem a bylo to super. (Mmch kdo nemel v posteli 2 č… neví o co přicházíA porad se spolu všichni bavíme a nenastal žádný problém.
@Callipo90 píše:
Tak sex má asi každý, každý zdravý pár má sex, ale aby těsně po šestinedělí chtěl chlap po ženský trojku… promiň, ale to mi normální nepřijde.
Mně to teda normální přijde
Každý to má asi nastavené jinak, no.