Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Možná byste tomu oba měli dát čas… já nemám nic proti experimentům, ale myslím, že dva měsíce po porodu řešit trojku, je fakt trošku mimo ![]()
@Vlkoška píše:
Dobře tě má zpracovanou, za chvíli se budeš o tu trojku doprošovat ty u něho, aby nebyl chudák naštvaný, aby si nešel dopřát jinam a vůbec abys odčinila, jak jsi to přehnala se žárlivostí, že sis ty husa vůbec dovolila pochybovat… Nenech se sebou manipulovat.
už je zřejmej ten důvod, proč s tím začal teď, není to kvůli svatbě, aby jí jako neutekl, ale protože je těsně po dítěti nejzranitelnější a spíš bude plnit, co on chce, aby jí nezdrhnul ![]()
@Mikuš píše:
To si opravdu všichni myslíte, že je tak sobeckej a že mnou manipuluje? On chce prý jen zpestřit a utužit nás vztah nic víc.
chce zpestřit VÁŠ vztah nebo JEHO prožitky? na to si musíš ale odpovědět sama
to slovíčko „utužit“ snad ani raději nekomentuju ![]()
@Mikuš píše:
To si opravdu všichni myslíte, že je tak sobeckej a že mnou manipuluje? On chce prý jen zpestřit a utužit nás vztah nic víc.
Utuzit Vas vztah tim, ze muze osustit jinou zenskou. Hmmm, zpracovanou te ma teda dobre.
On to chce hlavne sobe zpestrit a mit od tebe na to pozehnani ![]()
@Mikuš píše:
utužit?
![]()
kdyby řekl - zažít něco jiného, zkusit..ale utužit? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
už je zřejmej ten důvod, proč s tím začal teď, není to kvůli svatbě, aby jí jako neutekl, ale protože je těsně po dítěti nejzranitelnější a spíš bude plnit, co on chce, aby jí nezdrhnul
@jdukolem píše:
utužit?![]()
kdyby řekl - zažít něco jiného, zkusit..ale utužit?
třeba myslel utužit péro ![]()
@pohledzdruhestrany
konečně jsem se dnes pořádně pobavila:-) díky
@Mikuš píše:
Zakladatelko, kolik je ti let?
Ano, manipuluje s tebou, je vidět, že tě má na háku
.
@Mikuš
Co tě tady tak čtu, tak pro lidi tvého duševního rozpoložení by trojka nebyl nejlepší nápad. Myslím, že bys to neunesla
Jak tady někdo psal, ještě na to neuzrál čas. A ty zapracuj na sebevědomí. Myslíš, že by tě chlap opustil, protože nechceš trojku? I když jinak vám sex klape a máte 2měsíční miminko? To by byl teda exemplář. ![]()
Utužit vztah… aha, tím, že bude ošahávat někoho jiného. Myslím, že takhle se to nedělá. ![]()
počkej, fakt
@karkarka píše:
@pohledzdruhestranykonečně jsem se dnes pořádně pobavila:-) díky
stačí říct, že potřebuješ „utužit“ náladu ![]()
Tahle diskuze mě utužila v tom že mám zlatého muže. Ani by mě nenapadlo přijít a říct „miláčku, náš vztah asi potebuje utužit. Můžu se pro změnu(rozuměj utužení) vyspat s někým jiným? Můžeš se koukat“