Přítel chce trojku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
4.5.16 15:25

Možná byste tomu oba měli dát čas… já nemám nic proti experimentům, ale myslím, že dva měsíce po porodu řešit trojku, je fakt trošku mimo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.5.16 15:27
@Vlkoška píše:
Dobře tě má zpracovanou, za chvíli se budeš o tu trojku doprošovat ty u něho, aby nebyl chudák naštvaný, aby si nešel dopřát jinam a vůbec abys odčinila, jak jsi to přehnala se žárlivostí, že sis ty husa vůbec dovolila pochybovat… Nenech se sebou manipulovat :kytka:.

už je zřejmej ten důvod, proč s tím začal teď, není to kvůli svatbě, aby jí jako neutekl, ale protože je těsně po dítěti nejzranitelnější a spíš bude plnit, co on chce, aby jí nezdrhnul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
4.5.16 15:40

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 07:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.5.16 15:42
@Mikuš píše:
To si opravdu všichni myslíte, že je tak sobeckej a že mnou manipuluje? On chce prý jen zpestřit a utužit nás vztah nic víc.

:mrgreen: chce zpestřit VÁŠ vztah nebo JEHO prožitky? na to si musíš ale odpovědět sama

to slovíčko „utužit“ snad ani raději nekomentuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.5.16 15:45
@Mikuš píše:
To si opravdu všichni myslíte, že je tak sobeckej a že mnou manipuluje? On chce prý jen zpestřit a utužit nás vztah nic víc.

Utuzit Vas vztah tim, ze muze osustit jinou zenskou. Hmmm, zpracovanou te ma teda dobre. :zed: On to chce hlavne sobe zpestrit a mit od tebe na to pozehnani :poblion:

• Citovat
  • Upravit
49159
4.5.16 15:51
@Mikuš píše:

utužit? 8o :roll:
kdyby řekl - zažít něco jiného, zkusit..ale utužit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.5.16 15:53
@pohledzdruhestrany píše:
už je zřejmej ten důvod, proč s tím začal teď, není to kvůli svatbě, aby jí jako neutekl, ale protože je těsně po dítěti nejzranitelnější a spíš bude plnit, co on chce, aby jí nezdrhnul :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.5.16 15:59
@jdukolem píše:
utužit? 8o :roll:
kdyby řekl - zažít něco jiného, zkusit..ale utužit? :roll:

třeba myslel utužit péro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
4.5.16 16:14

@pohledzdruhestrany :lol: konečně jsem se dnes pořádně pobavila:-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.5.16 16:23
@Mikuš píše:

Zakladatelko, kolik je ti let?
Ano, manipuluje s tebou, je vidět, že tě má na háku :zed:.

• Citovat
  • Upravit
4.5.16 16:28

@Mikuš
Co tě tady tak čtu, tak pro lidi tvého duševního rozpoložení by trojka nebyl nejlepší nápad. Myslím, že bys to neunesla ;) Jak tady někdo psal, ještě na to neuzrál čas. A ty zapracuj na sebevědomí. Myslíš, že by tě chlap opustil, protože nechceš trojku? I když jinak vám sex klape a máte 2měsíční miminko? To by byl teda exemplář. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
4.5.16 16:37

Utužit vztah… aha, tím, že bude ošahávat někoho jiného. Myslím, že takhle se to nedělá. :think:
počkej, fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.5.16 16:48
@karkarka píše:
@pohledzdruhestrany :lol: konečně jsem se dnes pořádně pobavila:-) díky

stačí říct, že potřebuješ „utužit“ náladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
942
4.5.16 16:53

Tahle diskuze mě utužila v tom že mám zlatého muže. Ani by mě nenapadlo přijít a říct „miláčku, náš vztah asi potebuje utužit. Můžu se pro změnu(rozuměj utužení) vyspat s někým jiným? Můžeš se koukat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1981
4.5.16 18:01

.

Příspěvek upraven 07.05.21 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...