Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nostress píše:
Přesně tak. S tou první větou absolutní souhlas.
Já s tou druhou ![]()
Obecně a upřímně jsem to i myslela
Já když jsem měla týden před svadbou seděli jsme s manželem u krbu a povídali si. Najednou bylo chvilku ticho a on se zeptal jestli si povíme i o těch před námi a já mu řekla, ju můžeme, buď se budeme ptát a odpovídat a nebo se budeme milovat, ale ptát už se nebudeme nikdy a můžete hádat co si vybral ![]()
@terka33pol píše:
Myslím si že člověk by mel byt tím čím je a ne tím čím není a dělat tak aby se nemusel stydět ni před sebou ani před svými dětmi. Já si tohle odbyla za svobodna a teď si užívám jiné milování a do manželství bych to netahala
mám to podobně
sice jak se říká, nikdy neříkej nikdy… ale teď to tak cítím… divočinu už mám za sebou
Nevím co se tu rezebíralo, ale k základu:
do trojky jen pokud má holka stejně ráda sex a opravdu si umí představit něžnosti s druhou ženou, aniž by se v ten okamžik zapojil chlap. Aneb proč závidět chlapovi, že to strká do druhé ženské, když ta milenka zároveň poskytuje úžasný orálek manželce. Takže poznámka číslo dvě - najít ženskou, která si chce užít s chlapem i ženou. Případně rovnou lesbičku - aneb muž bude mít pořád jen Vás, alep ohled na dvě milující ženy už je obrovský stimulant a žena si užije obojeho a nemá se čeho bát.
Nevím, asi se mi porodem změnil pohled na určité věci nebo co..
@Mikuš píše:
To si opravdu všichni myslíte, že je tak sobeckej a že mnou manipuluje? On chce prý jen zpestřit a utužit nás vztah nic víc.
No nevim, ty jsi 2 mesice od porodu a tvuj partner ma takove napady?
Zvlastni, ted by ses mela predevsim zamerit na miminko
to fakt myslíš vážně? to už asi nemá cenu se jakkoliv vyjadřovat. a stejně jsi již rozhodlá.
@Mikuš píše:
@Althya Možná mu přijde smutno, právě proto, že věnuji veškerou pozornosti mimču. Ale to už je jedno, no uvidíme jak zo dopadne, snad dobře.
Vy OBA byste měli věnovat pozornost mimču (samozřejmě i sobě navzájem). A ne že jemu je líto, že jeho žena se věnuje novorozenci víc jak jemu, tak trojkou upevní vztah. Já opravdu nejsem v zásadě proti, ale v tomto případě mi je tě opravdu líto. Místo abyste se těšili z malé/ho, tak on tě takhle stresuje ![]()
@Padmé Amidala píše:
Vy OBA byste měli věnovat pozornost mimču (samozřejmě i sobě navzájem). A ne že jemu je líto, že jeho žena se věnuje novorozenci víc jak jemu, tak trojkou upevní vztah. Já opravdu nejsem v zásadě proti, ale v tomto případě mi je tě opravdu líto. Místo abyste se těšili z malé/ho, tak on tě takhle stresuje
Asi tak nejak. Jako kdyby za mnou muz kratce po porodu prisel s timhle, tak bych zacala asi hodne premyslet, s kym to vlastne ziju, ze ma tak malo empatie, porozumneni a naopak v tomto vidim sobeckost. Je zcela normalni a prirozene, ze po prichodu miminka jdou nektere veci stranou a ze pozornost matky je soustredena hlavne na dite. Tak to zaridila priroda. Vetsina paru ma po porodu sex velmi vzacne radu mesicu a myslenky na trojku…no myslim si o tom sve
@Ellusa přijde mi divné začínat text „nic proti“ když to je celé proti. To že moje žena prostě absolutně přestala mít chuť na sex nemá nic společného s tím, jestli můžu či nemůžu říct něco k tématu sexu ve třech. Není to moje první partnerka a něco už mám odsexováno. Včetně trojky, kde já byl teda tím navíc. Použitím tvé argumentace by musela mlčet většina žen tu, protože trojku taky nezažili a je to jen „já myslím, jak bych já“ a to moje je taky „jak bych já“ a navíc k ničemu holčinu nenutím.
Už možná asi není k čemu se vyjadřovat, asi už víš co chceš, pokud si někdy vzpomeneš písni jak to celé dopadlo. Jestli trojka nakonec proběhla, jaké to bylo a jestli to vztah utužilo..,já osobně si myslím opak ale…můžu se plést…Tak si pak třeba kdyžtak vzpomeň..
@Ellusa a děkuji za objasnění, už vím proč psal takový komentář..
@Ellusa píše:
@gabrriel Mne hlavně udivuje, že dáváš rady v takových tématech zrovna ty, a ještě takovou, jak si to má nejlépe užít, když ona sama má chaos v tom, jestli do toho vůbec jít. Navíc velmi mladé holce dva měsíce po porodu s rozbouřenými hormony, kdy je nejzranitelnější, a která podle toho, co píše, si neví moc rady sama se sebou, natož s chlapem. Ale když myslíš, že jí to pomůže. Já se vůbec nevyjadřuji k tomu, co si o trojce myslím, to je každého věc, ale k tomu, jak se tu prezentuje zakladatelka a jak k tomu přistupuje, a jak to podle jejího popisu vnímá její partner. A že jí tu píší některé, že by to nedaly, mi nepřijde nijak mimo, protože se jako ženy s dětmi mnohem víc dovedou vžít do její situace a vidí rizika, co se může stát. Protože pokud to ona neustojí (a podle mého názoru to neustojí, ale to je jen můj pohled), tak to bude průšvih, který odskáče nejen ona, ale hlavně to dítě. A že to jiné ustály, je v pořádku, každý je jiný a má to v sobě nastaveno jinak, ale o ně tu taky nejde.
Tak já si nečetl co vše se tu napsalo, to jsem napsal hned na začátku jasně. Já pochopil, že autorka nemá problém s myšlenkou sexu ve třech, ale s tím, že by manžel mohl chtít potom tu druhou a ne jí, tak jsem ji radil, jak si užít sex ve 3 a nebát se toho, že by manžel poté přešel k jiné. Neřeším, to že to chce 2 měsíce po porodu, či cokoliv dalšího. Pokud by hned na začátku měla jinak formulovanou otázku a dopsala jiné poznatky, které jste vydolovali později, reaguji jinak. A pořád nechápu co má co společného to, že moje současná partnerka ztratila chuť na sex s tím, jestli já můžu poradit jak na sex ve 3. Já už v trojce byl, takže zkušenost aspoň nějakou mám.