Přítel chce trojku

Anonymní
3.5.16 16:26

Přítel chce trojku

Zdravím,
Vím, že tu už dvě témata o trojce jsou, ale já se chci zeptat zda je to hodně riskantní. Můj přítel již brzy manžel (v červenci budeme mít svatbu) chce trojku (on+já+další slečna), sdělil mi to o víkendu při sexu. Řekl mi, že s tím počká po svatbě (jsme spolu necel´ 3 roky) abych měla jistotu (máme spolu dvou měsíční dcerku). Jenže já nevím, zda na to kývnout. Bojím se, že i kdybychom byli manželé tak ho ta druhá prostě okouzlí a že se mu to s tou druhou bude líbit víc. Mě kamarádka už napadla, dokonce mi na to i nezávazně kývla, ale pořád je tam ta obava. Řekla jsem mu, že bych toho možná i šla kdyby neměl sex s ní, jen se s ní mazlil. Je to hodně riskantní to povolit? Končí hodně partnerských trojek koncem vztahu? A včera mi řekl, že chce abych mu to dělala každý den, že má teď mocchuti a že tím chce na tu možnost trojky zapomenout. Co vy na to a jaké máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
3.5.16 16:30

Zkus nějakou úplně cizí ženu, nejlépe přes nějakou agenturu…
jinak já jsem na to doma řekla, že já chci taky trojku ale já + on + další chlap :D a od té doby o tom nemluvíme.. ale nechala bych se přemluvit i k té ženě, pokud by to byl fakt někdo cizí

• Citovat
  • Upravit
14642
3.5.16 16:34

Do toho bych teda nešla. Co já vím, tak všude to dopadlo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
3.5.16 16:35

Tak mu zkus navrhnout… Že trojka bude ze slečnou ale pod podmínkou že další trojka taky bude pro změnu taky s mužem. Jen jak se na to bude tvářit on ze zajímavosti.
Možná pak z toho sejde :think:

Na to si myslím člověk musí mít buňky a nemůže tě manžel do toho dotlačit jestli tě miluje. Pak se mu to zalíbí a ať tě s tou kámoškou ještě pak tajně nepodvadi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.5.16 16:36

Správná trojka je jedině s dalším chlapem :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
9935
3.5.16 16:45

Zkušenost nemám a rozhodně to není nic pro mě a jsem ráda, že pro mého chlapa také ne…nicméně kdyby s něčím takovým přišel asi bych koukala jako puk a byl by to pro mě velký problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
3.5.16 16:47

Nikdy bych do toho nesla. Ta predstava je opravdu hrozna, ze bych koukala, jak on to dela s jinou? Pro me hnus a ja bych to neprekousla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

My jsme tedy trojku dali, vím, že to byl vždy sen mého manžela, minulý rok jsme měli 10 let výročí svatby a splnila jsem mu sen, ale našla jsem slečnu cizí, tedy přes kamarádku, jedna známá, která do toho šla, bydlí odtud 30km, takže se už nikde nepotkáváme a o to hlavně šlo. Před kamarádkou bych se pak tak nějak styděla a je tam riziko, že by to mohlo pokračovat dál.
A my toho teda ani jeden nelitujeme, že jsme do toho šli. Bylo to úžasný! :palec: Musím se přiznat, že jsem nikdy nezažila 4 orgasmy po sobě jako v tu noc! :oops: :oops: Stojí to za to, ale radím zkusit to s někým cizím!

• Citovat
  • Upravit
310

Neznám nikoho a nikde kde by to dopadlo dobře :? Děkuju za mne ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
3.5.16 16:48

Zkusenosti s timto nemam, ale nazor takovy, ze bych do toho nesla. Vadil by mi i navrh ze strany manzela.
A pokud nejsi uplne presvedcena, ze to je ono, tak to spis nedelej. Je mozny, ze i kdyby se on nezakoukal, tak ty bys to neskousla. V tomto musi mit asi clovek jasno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
@Kotatko03 píše:
Zkušenost nemám a rozhodně to není nic pro mě a jsem ráda, že pro mého chlapa také ne…nicméně kdyby s něčím takovým přišel asi bych koukala jako puk a byl by to pro mě velký problém :nevim:

Pochybuji, že by se Tvůj chlap bránil, kdybys navrhla trojku - 2 ženy a on :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Nafrněná Myslíš, že s kamarádkou by to byl moc velkej risk? Mě právě představa zkusit to se ženou není tak cizí já si myslím, že je lepší tu dotyčnou znát ne, kvůli těm intimnostem :nevim:
@nostress Ty jo, a kolik vztahů to zničilo a znáš i vztahy, které to nepoznamenalo?
@Luciiiš83 No on by asi moc nechtěl do trojky s dalším chlapem :think: myslíš, že riziko zme se mu kamarádka zalíbí je i přesto, že by to spolu nedělali jen se mazlili? Jinak on kamarádku o které jsem uvažovala zná a byl by pro.
@Mango_Lassi Já bych se bála, že bych nestíhala :D
@Kotatko03 Já taky byla zaražená, a taky se mi teď samozřejmě honí hlavou myšlenky, co se jako děje, že chce zkusit další, že jestli mu to dělám špatně, apod., ale on mi to přirovnal jako že to chce zkusit jen na chuť…
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.16 16:49
@terka33pol píše:
Neznám nikoho a nikde kde by to dopadlo dobře :? Děkuju za mne ne

No vidíš, u nás to klaplo ;)

• Citovat
  • Upravit
2707
3.5.16 16:51

Já bych do toho nešla, ale být tebou, pokud kyvnes, tak rozhodně cizí holka, ne kamarádka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
3.5.16 16:53
@Anonymní píše:
Pochybuji, že by se Tvůj chlap bránil, kdybys navrhla trojku - 2 ženy a on :D

Pochybuješ…nevíš…já nepochybuji…vím 8) ;) (OT: ty jsi zakl. diskuse?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí