Přítel je velký introvert

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106408
21.2.14 09:11
@G12 píše:
Hlavním problémem je, že většina žen zase musí mít „jasno“. Nestačí jim, se scházet, užívat si společné chvíle a nic neřešit. Natož po 4 měsících. To už vůbec nevidím důvod řešit pouštění bytu a podobné závazné kroky :-)

to máš úplnou pravdu, jsem v podobné situaci, i když o pár měsíců déle a taky řeším co bude… nevím, proč mají ženský s tímhle takový problém, chlapům to zjevně vyhovuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
21.2.14 09:19

@Venetia
no taky jsem měla takové sklony kdysi dávno- někdy v pubertě, ale už mě to přešlo a užívám si to po „chlapsku“ a jsem mnohem spokojenější :-)

• Citovat
  • Upravit
106408
21.2.14 11:12
@G12 píše:
@Venetia
no taky jsem měla takové sklony kdysi dávno- někdy v pubertě, ale už mě to přešlo a užívám si to po „chlapsku“ a jsem mnohem spokojenější :-)

tak to uz budu v puberte zjevne do smrti, vzhledem k veku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
21.2.14 12:10

@Venetia nezoufej, nikdy není pozdě na změnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
21.2.14 12:20
@G12 píše:
Hlavním problémem je, že většina žen zase musí mít „jasno“. Nestačí jim, se scházet, užívat si společné chvíle a nic neřešit. Natož po 4 měsících. To už vůbec nevidím důvod řešit pouštění bytu a podobné závazné kroky :-)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Virginian
21.2.14 12:37
@Venetia píše:
Pořád se omílají ty činy… ale mně pořád není jasné, z jakého činu bych mohla poznat nakolik mně miluje?

Snidani do postele? Vsima si a pamatuje co mas rada a pak podle toho nakupuje nebo planuje spolecne akce?

• Citovat
  • Upravit
473
21.2.14 13:58
@G12 píše:

heh asi jsem chlap :lol:. Můj kamarád povídal mému exsnoubenci, který si stěžoval, že mu nevyznávám lásku apod., jsem ten introvert totiž. „Až Ti tahle ženská řekne: "miluju Tě“, tak volej sanitku, je zle, tohle běžně nedělá, ale jinak by se pro tebe rozkrájela a bude Tě podporovat".

Jako po 4.měsících chtít slyšet FOREVER je dle mýho konina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106408
21.2.14 14:57
@Virginian píše:
Snidani do postele? Vsima si a pamatuje co mas rada a pak podle toho nakupuje nebo planuje spolecne akce?

a z toho se usuzuje na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106408
21.2.14 15:00
@veri3110 píše:
heh asi jsem chlap :lol:. Můj kamarád povídal mému exsnoubenci, který si stěžoval, že mu nevyznávám lásku apod., jsem ten introvert totiž. „Až Ti tahle ženská řekne: "miluju Tě“, tak volej sanitku, je zle, tohle běžně nedělá, ale jinak by se pro tebe rozkrájela a bude Tě podporovat".Jako po 4.měsících chtít slyšet FOREVER je dle mýho konina :think:

Taky jsem introvert a dela mi to problem, citim to treba uz hodne dlouho, ale nejsem schopna to rict. A po tom co jsem se jednomu dokazala takto otevrit a kopl mne pak do prdele… tak je to jeste vetsi problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
21.2.14 15:03
@Venetia píše:
a z toho se usuzuje na co?

Snídaně do postele znamená že neumíš vařit :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
473
21.2.14 15:06
@Venetia píše:
Taky jsem introvert a dela mi to problem, citim to treba uz hodne dlouho, ale nejsem schopna to rict. A po tom co jsem se jednomu dokazala takto otevrit a kopl mne pak do prdele… tak je to jeste vetsi problem

ani nevíš, jak moc Tě chápu, včetně toho zranění :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
21.2.14 15:07
@Virginian píše:
Snídaně do postele znamená že neumíš vařit :mrgreen: :mrgreen:

a když uvaří i oběd :lol:, tak to je konečná, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
21.2.14 15:11

4 mesice je celkem kratka doba, nicmene bych nehazela flintu do zita… m
chce to jeste hodne casu, abyste si vytvorili pevnou duveru a poradne se poznali.. urcite te ma rad, ale chlapi nevyznavaji jen tak city a lasku a navic po tak relativne kratke dobe.. s tim bydlenim to muze byt treba i tak, ze ma zkusenost s tim, ze obcas zavladne ve vztahu ponorka a je fajn, kdyz muze jit kazdy bydlet na nejakou dobu do sveho a vidat se o neco mene a o to vice jakoby zase randit..
Myslim, ze nad tim asi spis jen moc premyslis..Chapu tvou nejistotu, ale pokud ti na nem zalezi, prestala bych nad tim tolik premyslet.,.a nejake to vynucovani z tve strany neni dobre..nicmene ono to cloveku neda no..ale snaz se krotit..at ho to neodradi.. potrebuje proste cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.2.14 17:22
@Venetia píše:
Pořád se omílají ty činy… ale mně pořád není jasné, z jakého činu bych mohla poznat nakolik mně miluje?

No tak činy podle mne hlavně ty, u kterých musí partner něco obětovat ze svého času/pohodlí atd…
Pro mě je známka toho, že mě má partner doopravdy rád třeba to, že když jsem byla nemocná, automaticky sbalil mojí dceru, odvezl jí k sobě, aby to ode mne nechytila a staral se o ni, mne vařil a vozil mi jídlo a léky…vyzvedává dceru ze školy a tráví s ní čas, když já musím být déle v práci…chtěl se o ní starat, když jsem byla v nemocnici, měl ji u sebe v době její nemoci a staral se o ni, abych si nemusela brát x krát za sebou paragraf, jezdí mi když je třeba krmit psy atd…snídaně do postele by mě zrovna jako důkaz lásky nenapadla, i když je určitě příjemná

• Citovat
  • Upravit
Virginian
21.2.14 17:50

Já to psal podle sebe co jsem asi tak dělal před těmi lety dvaceti pěti železnou lopatou otvírá pec plameny rudé ztad syčí a letí ohnivá výheň a mládenec Antonín rukama jež nad ocel ztuhly přikládá plnou lopatu uhlí. No nejsem já blbej, takový kraviny si pamatovat?

Každopádně je to přesně tak, udělat něco co mne stojí trochu námahy, nebo dost námahy a podle toho co zakladatelka píše nejsou pospolu dlouho a tak ta snídaně do postele mi přijde případná. Nemocné ošetřovati, na holčenčí filmy bez keců čuměti a tak dál :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky