Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.
@Lidlova zapomeň si peněženku příště Ty
a bude po lásce z jeho strany.
Přináší ti tento vztah nějaké potěšení? Při příštím pozvání na oběd/kafe bych mu rovnou řekla, že jako matka na mateřské nemám na to, abych si chodila po restauracích, natož pak platila i za něj. A že pro Tebe nic neudělá? Tak to o Tebe asi vážně nestojí
Nejspíš bych se nerozcházela v pravém slova smyslu, protože mi přijde, že spolu vlastně ani nejste. Takže nechat vyšumět by bylo to správné slovo ![]()
A neodpovida na sms ![]()
A vis o nem vse? Nema nejakou jinou rodinu atd…
Radši bych si koupila vibrátor, než abych utrácela peníze za takového ňoumu.
Záleží na tom, co od toho vztahu očekáváš… Jestli pouze nějakou psychickou náplast na single vztah nebo v tom hledáš perspektivitu do života se vzájemným soužitím!?
Dekuji za nazory.Ano,vidim ze spolecny zivot by s timto clovekem urcite nesel. Takze se urcite rozejdu.To ze ted nove zapomina penezenku doma je trosku vrchol…
@Lidlova píše:
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.
@Lidlova ahoj, prosím Tě, není jeho křestní jméno Honza? Můj ex podle kopíráku ![]()
@Evička0 píše:
Záleží na tom, co od toho vztahu očekáváš… Jestli pouze nějakou psychickou náplast na single vztah nebo v tom hledáš perspektivitu do života se vzájemným soužitím!?
Tohle není ani psychická náplast na single vztah.
Já bych ho rychle poslala k šípku - ať si najde jinou sponzorku.