Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Knihomyš No vypadá to tak. Možná si myslí, že jít na kafe znamená, že si ho objednala a že je tím pádem logické, že vše platí ona ![]()
@sirikit píše:
@takymanžel Nemůžeš dát na módní názorové vlny.
Vydařený chlap a ženská jsou do sebe zapadající odlišné kostičky lega.
Funkční celek.
Pokud obrousíš ty zapadající čudýlky, aby byli stejní, zbude ti co?
Hromádka singl kostiček.
No jo, ale vysvětluj to přírodě nebo bohu nebo kdo to tady vlastně řídí, že většina lidí je normálních. Když si to řekne totální restart, lidstvo blbne tak bude po ptákách. ![]()
@takymanžel Já to nemyslela až tak radikálně, jakože „to něco“ nahoře nebo kde máčkne na reset a všechno znovu.
![]()
V tomhle případě jsem myslela spíš restart vztahu, přestat si nalhávat něco o pochopení, o testech čehokoli a všechny ty teorie, které tu proběhly.
Ten chlap prostě nemá potřebu postarat se o milovanou ženskou, dělit se o náklady, nastavovat rameno, když ona ho potřebuje a hýčkat.
V tom případě je ztrátou energie, pokud ona se to v něm bude pokoušet vykřesat - a já už bych nezkoumala, jestli se jedná o chybku charakteru, nebo mně prostě „až tak nežere“. Nefunguje to a líp být chvíli sama, abych dala prostor jinde a s jiným vzniknout vztahu, který fungovat bude. ![]()
@sirikit Já jsem to pochopil, jen jsem to dohnal trochu ad absurdum, v kontextu dnešních evropských komisí pro rovnoprávnost nebo jak se tomu říká. ![]()
@takymanžel A ještě - v tom vyšším měřítku, na které jsi odkazoval ty..
Bojím se, že ten starý funkční princip se prosazuje už teď, ale nemůže za to žádná vyšší moc. Pokud za vyšší moc nepovažuješ evoluci.
Současné úspěchy Islámského státu třeba. Proč tak jedou? Proč je nikdo nedokáže klepnout přes pařáty?
Protože tam jsou totiž chlapi pořád ještě chlapi, od mala lítají s kalašnikovem, rvou se, zbytečně nefilozofují a vycházejí z toho, že nejlepší argument je válka.
Naprosto si je neidealizuju, ale o jejich „mužství“ nemá smysl polemizovat, vztah k ženskému světu mají hozený výrazně jinak, než by se mi líbilo a určitě nemají potřebu realizovat se rozpravami v ženských diskuzích.
![]()
Civilizovaný svět přemítá nad svými monitory a doufá, že se všechno nějak vyřeší diplomatickými nótami.
Můžeme akorát doufat, že nám tu zbylo ještě dost chlapů, kteří neteoretizují nad testy zlakopectví a genderové rovnosti a v případě nutnosti vyndají ze skříně brokovnici. ![]()
@sirikit píše:
a určitě nemají potřebu realizovat se rozpravami v ženských diskuzích.![]()
@zoidberg píše:
A co třeba láska, city a tyhlety zbytečnosti. Potřeba hýčkání, mazlení, lichocení, bez toho se neobejdete
Taky potřebujete někoho koho byste týraly, ponižovaly, omezovaly, kontrolovaly… na to by vám pes nebo kočka nestačil
To se ptáš ty mě? To tys tu napsal, že tě nenapadá nic kromě sexu, proč by chlap s ženskou randil. Člověče, k tobě se zlatokopka vyloženě hodí. Proč se tomu tak bráníš? ![]()
A nejmenuje se náhodou Karel?
Jen že můj bývalý měl stejné moresy
![]()
@Antonie Bolavá píše:
To se ptáš ty mě? To tys tu napsal, že tě nenapadá nic kromě sexu, proč by chlap s ženskou randil. Člověče, k tobě se zlatokopka vyloženě hodí. Proč se tomu tak bráníš?
Já se tomu nebráním ![]()
Ale mě nechtějí už ani ty zlatokopky ![]()
@zoidberg píše:
Já se tomu nebráním
Ale mě nechtějí už ani ty zlatokopky
Taky ti došlo zlato?
![]()
@canaglia píše:
Taky ti došlo zlato?![]()
![]()
Právě že ještě ne a pokud nebude válka, tak ani nedojde ![]()
@sirikit
hezký příspěvek. Pokaždý když sem zabrouzdám, tak si říkám, holky vy se budete sakra divit. A dávám tomu tak sotva dvacet let. Je hezký, že jste zmínila Islám, který se sem nezadržitelně blíží. Otázkou je, že i když tu zbyde ještě dost chlapů, kteří neteoretizují nad testy zlakopectví a genderové rovnosti a v případě nutnosti vyndají ze skříně brokovnici, jestli ji budou chtít použít. Když tu čtou ty diskuze, mám hodnýho chlapa, ale láká mě to s jinýma, bejvalej dává málo alimentů, je třeba si dávat bokem na případný rozchod apod, dále rady jak pumpnout stát o další dávky a příspěvky. O co to bude pak jednodušší, nechat si narůst plnovous, konvertovat na islám, neřešit vztahy a přítáhnout si ženskou z trhu výměnou za dvě kozy (a jak vleze na emimino zastřelit ji.)
. Pak už lítat s kalašnikovem po Krkonoších a nefilozofovat. Řekl, bych že to je lepší, než se plahočit ve výrobě a konkurovat levnější asijské produkci. Skoro prázdný věznice, protože zloději by neměli šanci přežít a jiné výhody by byly jen bonusem.
@strýček sally píše:
@sirikit
hezký příspěvek. Pokaždý když sem zabrouzdám, tak si říkám, holky vy se budete sakra divit. A dávám tomu tak sotva dvacet let. Je hezký, že jste zmínila Islám, který se sem nezadržitelně blíží. Otázkou je, že i když tu zbyde ještě dost chlapů, kteří neteoretizují nad testy zlakopectví a genderové rovnosti a v případě nutnosti vyndají ze skříně brokovnici, jestli ji budou chtít použít. Když tu čtou ty diskuze, mám hodnýho chlapa, ale láká mě to s jinýma, bejvalej dává málo alimentů, je třeba si dávat bokem na případný rozchod apod, dále rady jak pumpnout stát o další dávky a příspěvky. O co to bude pak jednodušší, nechat si narůst plnovous, konvertovat na islám, neřešit vztahy a přítáhnout si ženskou z trhu výměnou za dvě kozy (a jak vleze na emimino zastřelit ji.). Pak už lítat s kalašnikovem po Krkonoších a nefilozofovat. Řekl, bych že to je lepší, než se plahočit ve výrobě a konkurovat levnější asijské produkci. Skoro prázdný věznice, protože zloději by neměli šanci přežít a jiné výhody by byly jen bonusem.
Ti Chlapi, o kterých jsem psala já, ji použijí.
Protože naprosto neřeší, jestli a co jejich baba prndá na miminu nebo s kámoškama, mají barák, který - a na který - si zpravidla vydřeli sami, zahrádku s vlastnoručně zasazenýma jabloněma, na zahradě pískoviště, na pískovišti děcka. Když přijdou ženě na milence, vyrazí mu zuby a ženu z baráku - ale to se nestává, protože tyhle typy svým ženám obvykle imponují, takže nemají potřebu pošilhávat jinde.
Pokud mám doma podobný prototyp, rozhodně je v mém zájmu jako Žena vypadat i se tak chovat, aby mužskýho nenapadlo vyměnit mně za tři kozy a velblouda.
Prosté, milý Wastone: návrat ke kořenům.
@sirikit píše:
@takymanžel A ještě - v tom vyšším měřítku, na které jsi odkazoval ty..
Bojím se, že ten starý funkční princip se prosazuje už teď, ale nemůže za to žádná vyšší moc. Pokud za vyšší moc nepovažuješ evoluci.
Současné úspěchy Islámského státu třeba. Proč tak jedou? Proč je nikdo nedokáže klepnout přes pařáty?
Protože tam jsou totiž chlapi pořád ještě chlapi, od mala lítají s kalašnikovem, rvou se, zbytečně nefilozofují a vycházejí z toho, že nejlepší argument je válka.
Naprosto si je neidealizuju, ale o jejich „mužství“ nemá smysl polemizovat, vztah k ženskému světu mají hozený výrazně jinak, než by se mi líbilo a určitě nemají potřebu realizovat se rozpravami v ženských diskuzích.![]()
Civilizovaný svět přemítá nad svými monitory a doufá, že se všechno nějak vyřeší diplomatickými nótami.
Můžeme akorát doufat, že nám tu zbylo ještě dost chlapů, kteří neteoretizují nad testy zlakopectví a genderové rovnosti a v případě nutnosti vyndají ze skříně brokovnici.
To není o zlatokopectví, ale o tom, že žena podvědomě nechce za partnera chlapa, který je neschopná socka a nechá za sebe platit druhé.
Navíc je nespolehlivý, když má pomoci, neodepisuje na sms, dělá že zapomněl atd.
Já taky nemám chlapa jako sponzora, je velice šetrný a peníze do mě necpe, ale fackovala by ho hamba, kdybych mu měla něco platit já.
Byla by legrační forma rozchodu, kdyby s ním zakladatelka šla někam do restaurace, dala si tam něco echt drahého a potom třeba při odchodu na toaletu zdrahnula a napsala mu sms, že tentokrát si zapomněla peněženku ona, tak ať to za ní zatáhne.