Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:Tak to je super nápad
Škoda, že už to nevyzkouším. Super test, jestli mě chlap nechce jen na sex. Asi bych skončila jako stará panna s dvaceti kočkama
chlapi jsou jednoduchoučká stvoření, já kdysi zkoušela to, že jsem jen mluvila o tom, jak moc jsem nadržená a sexuálně založená a přitom desáté rande a nedostal ani pusu na tvář…působilo to jako magnet, ten chlap pak udělal úplně všechno, co jsem mu řekla ![]()
@zoidberg píše:
No to asi většina. Nějak me nenapada, proč by jinak chlapi s ženskou randili
No vidíš. Ty ji máš na sex, ona tebe na prachy. Taky mě nějak nenapadá, na co jinýho chlapi jsou ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No vidíš. Ty ji máš na sex, ona tebe na prachy. Taky mě nějak nenapadá, na co jinýho chlapi jsou
A co třeba láska, city a tyhlety zbytečnosti. Potřeba hýčkání, mazlení, lichocení, bez toho se neobejdete ![]()
Taky potřebujete někoho koho byste týraly, ponižovaly, omezovaly, kontrolovaly… na to by vám pes nebo kočka nestačil ![]()
@zoidberg píše:
A co třeba láska, city a tyhlety zbytečnosti. Potřeba hýčkání, mazlení, lichocení, bez toho se neobejdete
Taky potřebujete někoho koho byste týraly, ponižovaly, omezovaly, kontrolovaly… na to by vám pes nebo kočka nestačil
Mám pro tebe dobrou zprávu. Všechny takový nejsou…
@zoidberg píše:
A co třeba láska, city a tyhlety zbytečnosti. Potřeba hýčkání, mazlení, lichocení, bez toho se neobejdete
Taky potřebujete někoho koho byste týraly, ponižovaly, omezovaly, kontrolovaly… na to by vám pes nebo kočka nestačil
Je vidět, že máš bohaté životní zkušenosti
![]()
Nějak se zapomíná na staré funkční principy:
Chlap loví a tahá domů mamuta, chrání rodinnou tlupu. Ženská zdobí, rodí následovníky, stará se o jeskyni a když taky přinese něco domů, je to super.
Pokud k tomu funguje žhavý sex, vzájemné hýčkání, mazlení a porozumění, máme tu ideální vztah.
Pokud ale ženská tahá domů mamuta, rodí, stará se, hýčká, je plna porozumění a chlap zdobí
, zřejmě došlo k zásadní chybě v Matrixu a je potřeba restart.
![]()
@canaglia píše:
Je vidět, že máš bohaté životní zkušenosti![]()
![]()
No myslím, že proti tobě jsem ubohý břídil ![]()
@sirikit píše:
Nějak se zapomíná na staré funkční principy:
Chlap loví a tahá domů mamuta, chrání rodinnou tlupu. Ženská zdobí, rodí následovníky, stará se o jeskyni a když taky přinese něco domů, je to super.
Pokud k tomu funguje žhavý sex, vzájemné hýčkání, mazlení a porozumění, máme tu ideální vztah.
Pokud ale ženská tahá domů mamuta, rodí, stará se, hýčká, je plna porozumění a chlap zdobí![]()
![]()
, zřejmě došlo k zásadní chybě v Matrixu a je potřeba restart.
![]()
@takymanžel Nemůžeš dát na módní názorové vlny.
Vydařený chlap a ženská jsou do sebe zapadající odlišné kostičky lega.
Funkční celek.
Pokud obrousíš ty zapadající čudýlky, aby byli stejní, zbude ti co?
Hromádka singl kostiček. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No vidíš. Ty ji máš na sex, ona tebe na prachy. Taky mě nějak nenapadá, na co jinýho chlapi jsou
no jo, vždyť partnerství je vlastně hodně drahá prostituce ![]()
@Lidlova píše:
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.
Tak s takovým chlapem bych s ehned rozešla, podle mě v tom není láska ![]()
@Knihomyš No vypadá to tak. Možná si myslí, že jít na kafe znamená, že si ho objednala a že je tím pádem logické, že vše platí ona ![]()