Přítel je vyčůraný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
2.6.15 11:01

Že zapomene peněženku se stát může, ale vy spolu chodíte a platíte si vše zvlášt? Hambou bych se v retauraci propadla kdyby číšník dal lístek před manžela a já měla říct aby to rozpočítal… :( A UŽ VŮBEC bych nebyla s někým na koho se nemůžžu spolehnout, že mi pak neodepíše na sms když něco potřebuju… Takovýho nýmanda vychcanýho bych vykopla ani bych nepřemýšlela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.6.15 11:01

@canaglia jeho dít to být nemůže, dítě má skoro 2 roky a když připočtu těhotenství tak min 2,5 roku a s přítelem je necelý rok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 11:05

@canaglia ty už si s tím ale taky zajdi! Vidí se 3× týdně, není to otec, ale ty v tom přes svoji paranoiu ani fakta nevidíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
2.6.15 11:06

Příště až Ti řekne, že nemá u sebe peněženku, tak nevytahuj z té své víc, než za ten svůj oběd. Nech to v tom pěkně vykoupat, když je to takový kretén. Bych se pak klidně zvedla a odešla, ať si tam tu ostudu vyžere sám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
2.6.15 11:10
@Lidlova píše:
@Ostružka
Honza to neni…

tak Standa? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
2.6.15 11:10

Pryč od něj. Příště se vytasí s historkou, že v práci něco rozbil, má to platit, a nemá na to, ať mu půjčíš- a pak už ho neuvidíš. Takhle přesně to měla kamarádka, a ten zmetek se pak ještě chlubil, že si přece od takové blbky „musel vzít dárek na rozloučenou!“ Byli jsme tehdy s partou v hospodě, když to dával k lepšímu. Tak jsem mu vylila pivo na hlavu, a řekla, že to je zase dárek ode mně. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.6.15 11:13
@Knihomyš píše:
@Antonie Bolavá Urazí se a sdělí ti, že jsi necitlivá a na prachy.

No tak jestli je to takovej pablb, že by mu to nedošlo a odpověděl by mi tohle, tak by šel. Já bych se ho zeptala čistě ze zvědavosti, že by mě zajímalo jak takový člověk odpoví. Jestli je dospělý a gramotný, tak asi ví, že tohle není normální chování. Tak co ho k tomu vede? To je pro mě fakt záhada :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
2.6.15 11:19

Hmm taky se mi stalo, že jsem občas zapomněl peníze nebo kartu a při placení to musela zatáhnout partnerka. Musím jí asi nabídnout rozchod z důvodu mé vyčůranosti :think: Vlastně nemusím, ona není na prachy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.6.15 11:21
@zoidberg píše:
Hmm taky se mi stalo, že jsem občas zapomněl peníze nebo kartu a při placení to musela zatáhnout partnerka. Musím jí asi nabídnout rozchod z důvodu mé vyčůranosti :think: Vlastně nemusím, ona není na prachy 8)

A běžně si platíte útratu každý zvlášť, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Neblázni @canaglia, takovej je lakomej i na sperma. :D Už vidím jak takovej má dítě. Kroutily by se mu panenky, jen při pohledu na cenovky plínek.

@čurynka101
Přesně tak, šel bych na večeři někam do dražšího podniku, přišel bych dřív a číšníkovi řekl ať píše útratu každýmu zvlášť, ten pohled při placení a odchodu by mě za ty prachy stál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
@canaglia píše:
Co blbneš???!!! Nemáte náhodou společné dítě? Tak zahoď uražené ego a utíkej do poradny, když si s tím nedokážeš poradit sama. Ale kvůli takovéhle blbosti rozbíjet malému dítěti rodinu, bych ti naplácal na holou. Hlavně že všechny dámy radí rozchod.
K rozchodu se odhodlej až v okamžiku, kdy by situace byla tak nesnesitelná, že bys dala přednost odchodu sama bez dítěte a s ponecháním dítěte u otce. Až budeš v takovém stavu, že tohle by pro tebe bylo jediné řešení, pak odejdi.

Tak nejen že to dítě není jeho, ale to by měla živit společné dítě i jeho z mateřské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
2.6.15 11:22
@zoidberg píše:
Hmm taky se mi stalo, že jsem občas zapomněl peníze nebo kartu a při placení to musela zatáhnout partnerka. Musím jí asi nabídnout rozchod z důvodu mé vyčůranosti :think: Vlastně nemusím, ona není na prachy 8)

Ty to ale neděláš schválně a permanentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.6.15 11:23

@canaglia nejdrive cti a potom pis. A nepodsouvej ty bludy-ze by nechala dite otci. Ty mas taky dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
2.6.15 11:25
@Antonie Bolavá píše:
A běžně si platíte útratu každý zvlášť, jo?

Jen dokud běží test zlatokopectví, pokud projde, pak už platím sám a rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
2.6.15 11:25
@Lidlova píše:
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.

Mi to připomíná Alana Harpera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria