Přítel je vyčůraný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jjelena
2.6.15 10:07

POslala bych ho k šípku, bez pardonu, ihned

• Citovat
  • Upravit
1482
2.6.15 10:12

@Lidlova no já už myslela. Normálně mě když vezl k našim na chalupu tak mi řekl o prachy za benzín :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
2.6.15 10:17

To není přítel ale pěkný hajzlík, rychle od něj pryč. Kdyby byl aspoň natolik slušný a řekl ti třeba že má nějaké špatné obdbí a zrovna moc peněz nemá ale takhle? To je jak chování 15 letéto děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
2.6.15 10:19

Tak od toho bych utíkala pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.6.15 10:28

Nedopadne to dobře. Myslím, že to v sobě vyřešené máš a jen se chceš ujistit, jestli to vidíme taky tak. Ano, rozchod je pro tebe svobodou. Tohle nemá cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.6.15 10:32

@Lidlova A Proč se ho normálně nezeptáš? Vždyť jste spolu rok, to už jsou nějaké počáteční rozpaky asi dávno za vámi. Já nevím, mně by asi nedělalo problém po roce vztahu se zeptat chlapa, jestli mu není blbé, že nejen že tě nikdy nepozve, ale ještě si nechá platit svoje jídlo. Jestli je takový buran, že za sebe nechá platit ženskou na mateřské, tak asi snese i takovou otázku na tělo.
Mě tohle chování fascinuje. Zajímalo by mě, co takový člověk na přímou otázku odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
2.6.15 10:47

@Antonie Bolavá Urazí se a sdělí ti, že jsi necitlivá a na prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
2.6.15 10:50

Já bych se ho na to ani neptala. Už by byl dávno zapomenut. Ale některé ženy mají neuvěřitelnou trpělivost a přesvědčení, že totálně nepoužitelný kus přetesají v démant :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
2.6.15 10:50

Nejmenuje se Jarda? Celej ex. Zmiňuji ho i v deníčku. Pryc od něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
2.6.15 10:53

Vykašlej se na něho…se divim, že si takovým člověkem vydržela téměř rok 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
2.6.15 10:54
@Lidlova píše:
Dekuji za nazory.Ano,vidim ze spolecny zivot by s timto clovekem urcite nesel. Takze se urcite rozejdu.To ze ted nove zapomina penezenku doma je trosku vrchol…

Co blbneš???!!! Nemáte náhodou společné dítě? Tak zahoď uražené ego a utíkej do poradny, když si s tím nedokážeš poradit sama. Ale kvůli takovéhle blbosti rozbíjet malému dítěti rodinu, bych ti naplácal na holou. Hlavně že všechny dámy radí rozchod.
K rozchodu se odhodlej až v okamžiku, kdy by situace byla tak nesnesitelná, že bys dala přednost odchodu sama bez dítěte a s ponecháním dítěte u otce. Až budeš v takovém stavu, že tohle by pro tebe bylo jediné řešení, pak odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.6.15 10:57

S tím bych nebyla, ale než bych se s ním rozešla, tak bych si s ním zašla na nějakou vydatnou večeři, pořádně se nacpala a zapomněla bych si peněženku… Ať si to poslední rande pořádně užijete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
2.6.15 10:57

@Ostružka ja taky znala takoveho Honzu :zed:

• Citovat
  • Upravit
Peťulka2608
2.6.15 10:59

@canaglia s nim dite nema…aspon tak jsem to pochopila

• Citovat
  • Upravit
419
2.6.15 11:01
@canaglia píše:
Co blbneš???!!! Nemáte náhodou společné dítě? Tak zahoď uražené ego a utíkej do poradny, když si s tím nedokážeš poradit sama. Ale kvůli takovéhle blbosti rozbíjet malému dítěti rodinu, bych ti naplácal na holou. Hlavně že všechny dámy radí rozchod.
K rozchodu se odhodlej až v okamžiku, kdy by situace byla tak nesnesitelná, že bys dala přednost odchodu sama bez dítěte a s ponecháním dítěte u otce. Až budeš v takovém stavu, že tohle by pro tebe bylo jediné řešení, pak odejdi.

Dyť jsou spolu rok a dítěti jsou dva. Tak to asi jeho tatínek nebude ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí