Přítel je vyčůraný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36017
16.7.15 12:21

Tak mu Nevady a řekni že se ti nechce a jděte edo restaurace :nevim: a možná buď radši, že ten potomek nevysel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.7.15 12:22

Ani nevím, jestli na tento dotaz mám nějak reagovat. Co čekáš, že ti tady
napíše každá normální žena?!Nechápu, jak může někdo udržovat takový vztah. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107750
16.7.15 12:24
@Anonymní píše:
Zdravím, nevim jestli to jsem tak uplne patří…mám přítele několik měsícu navštěvujeme se 1-2tydne asik poslední 2měsíce. Predtím jednou za 4-6tydnu. Prevrat v nastevovani zacal kdyz sem si ho pozvala domu na vikend kde dostal najist, napit, postel a vyslužku domu. To ho asik zacalo bavit proto jezdi kazdy tyden. Problem ale zacina byt v tom ze on se vubec neangažuje a uz vuec nepodekuje.
At uz to byl Valentyn nebo narozeniny jeho ktere jsme slavili a me prisli skoro na 1500 a ani sluvko díku, na Valentyaa nedonesl nic, k mym narozeninam to nebyl radeji vubec pritomny. Doma dostava u me teple vecere, obed, snidane uplne full servis za nic. Nikdy se nestalo ze by me nekam pozval(jen tak mimo řeci že by jsme mohli nekam zajit ale potom uz se o tom vice nezminil). Dvakrat jsme byli v kine ale podle jeho vyrazu a ochoty jsem platila svoje sama(nakonec prohodil ze by mi to zaplatil) ani se neoptal jestli si dam neco k piti nebo tak.
Spise na verejnosti vypadame jako by jsme k sobe nepatrili zadne projevy lasky, dost prace mi dalo naucit ho aby mi dal ruku nebo pusu.
a třešnička na dortu: jsem ted nezamestnana, pred par tydny jsme prisli o miminko a bydlim u rodicu stale(kde vetsinu vydaju tahne mamka sama). Pritel vydelava nadprumerne ale nikdy se jeste nestalo ze by mi donesl kvetinu nebo nejakou malickost ikdyz obcas narazim ze by me to potesilo.
Vlastne pokud nepocitam benzin ktery si zaplati ke me tak do me neinvestoval ani korunu.
Myslite že někoho takove je mozno „prevychovat“ nebo si alespon o tom promluvit?

A proč s takovým chlapem jsi? Nějaké plusy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
16.7.15 12:24

S takovým člověkem chceš mít dítě?
EDIT: A budu moralizovat, sice si nemyslím, že by podmínkou naplánování dítěte byla splacená hypotéka a dvoumilionová rezerva na účtě, ale pořizovat si dítě za situace, kdy nemáš práci, bydlíš u rodičů, přítel se zatím moc nechová jako starostlivý a zodpovědný nastávající otec a váš vztah vypadá všelijak.. je to rozumné?

Příspěvek upraven 16.07.15 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:25

@nostress To opravdu nevím, je mi s ním dobře a hodně lidi mi říká že je to ještě kluk mladej nezkušenej…at na nej zatlacim, jenze nějak dochazi sila cokoli zkouset

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.15 12:27

@Venetia plusy? Dobry sex…

• Citovat
  • Upravit
107750
16.7.15 12:27
@Anonymní píše:
@nostress To opravdu nevím, je mi s ním dobře a hodně lidi mi říká že je to ještě kluk mladej nezkušenej…at na nej zatlacim, jenze nějak dochazi sila cokoli zkouset

zkus ubrat z toho servisu a uvidíš, jak bude reagovat a podle toho se zařiď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107750
16.7.15 12:28
@Anonymní píše:
@Venetia plusy? Dobry sex…

dobrý sex je fajn, ale není třeba mu kvůli tomu vyvařovat… zkus to bez toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
16.7.15 12:29
@Anonymní píše:

no a na ferovku uz si mu to rekla? Uplne konkretne jak by se mel financne zapojit. Jestli jo a nereaguje, tak uz bych energii neztracela. Mne prijde, ze cekas, ze to nejak vyciti…to asi tezko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
16.7.15 12:29

Tak jestli to není vtip, tak zdrhej. Nechápu proč jste se snažili o mimčo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:30

Napadlo me opustit od vikendu a treba ho nechat prijet a pak jit jen na prochazku proste byt venku a vecer ho poslat domu

• Citovat
  • Upravit
4062
16.7.15 12:31

Mně by zajímalo, z čeho plyne tvoje přesvědčení, že dotyčný pán je tvůj „přítel“ a že spolu máte nějaký partnerský vztah. On ti podle tvých slov nedává najevo žádné city, vlastně se o tebe moc nezajímá, nikam s tebou nechodí, neinvestuje do tebe ani peníze ani vlastní energii, nevyvíjí žádnou iniciativu k rozvíjení toho vztahu… Jen se jednou za čas přijde najíst a zřejmě si zasouložit. Z mého pohledu maximálně kamarád s výhodami, nebo jak se tomu dneska říká. Rozhodně ne partner. Že se vám dítě nepovedlo, bylo v tomto případě spíš štěstí (ačkoli chápu, že jsi z toho asi byla smutná). Máš opravdu zapotřebí být s někým, kdo o tebe nejspíš vlastně nestojí a má tě jen jako poskytovatelku služeb všeho druhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:32

@lamicina uprimne, jsem ten typ ktera si od chlapa nebere šperky, dovolene a podobne. Kdysi jsem mela prachace a bylo mi to neprijemne „jako by si me kupoval“ ale ted je to pravy opak. Je mi to trapne a taky nevim jak vlastne zacit o tomhle mluvit.

• Citovat
  • Upravit
107750
16.7.15 12:33
@Anonymní píše:
Napadlo me opustit od vikendu a treba ho nechat prijet a pak jit jen na prochazku proste byt venku a vecer ho poslat domu

určitě.. asi ho budeš muset nějak otestovat, tlačit má on na tebe ne ty na něj… hlídej si zpětnou vazbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 12:34
@Kassy píše:
Mně by zajímalo, z čeho plyne tvoje přesvědčení, že dotyčný pán je tvůj „přítel“ a že spolu máte nějaký partnerský vztah. On ti podle tvých slov nedává najevo žádné city, vlastně se o tebe moc nezajímá, nikam s tebou nechodí, neinvestuje do tebe ani peníze ani vlastní energii, nevyvíjí žádnou iniciativu k rozvíjení toho vztahu… Jen se jednou za čas přijde najíst a zřejmě si zasouložit. Z mého pohledu maximálně kamarád s výhodami, nebo jak se tomu dneska říká. Rozhodně ne partner. Že se vám dítě nepovedlo, bylo v tomto případě spíš štěstí (ačkoli chápu, že jsi z toho asi byla smutná). Máš opravdu zapotřebí být s někým, kdo o tebe nejspíš vlastně nestojí a má tě jen jako poskytovatelku služeb všeho druhu?

Pro upresneni na verejnosti, doma je sladky a city mi projevuje dost casto, pokud jsme v soukromi nebo na zahrade s rodinou tak se chova pekne obejme me nebo da pusu ale zacatky byli hrozne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky